zpracování hlášení o korupčních zjištěních

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Z podkladů ČRDM upraveno pro potřeby SH ČMS
HLÁŠENÍ ÚRAZU POSTUP.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Kolektivní správa práva nakladatele na odměnu podle § 87 AZ
Seminář k výběrovému řízení 2014
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
1 Zpracování dat o odpadech za rok 2011 Seminář pro ohlašovatele.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA … DreamSpark
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Aktivita 05 projektu „Efektivní vnitřní kontrola v rezortu Ministerstva obrany“
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Rezortní interní protikorupční program Ministerstva obrany.
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Ing. Markéta.
ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ administrace.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Registrace podle EMAS III
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Internetová adresa – Registrační doména
Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23
Internetový portál Ing. Ivo Štencl tel.: P r a h a
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Vzdělávání k problematice boje s korupcí.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
Koncepce informačního systému vnitřní kontroly v rezortu MO
Leden Do získám od výchovné poradkyně ( VP) podklad pro vyplnění přihlášky 2.Od si otevřu webové stránky příslušné střední školy,
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
MINISTERSTVO OBRANY INSPEKCE MINISTRA OBRANY
Váš partner pro náročná ICT řešení PŘIHLÁŠENÍ NA MVLC PORTÁL AUTOR.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
[ 1 ] PharmDr. Kamil Kalousek Seminář správné distribuční praxe, © 2013 Státní ústav pro kontrolu léčiv Pokyn DIS-13 PharmDr. Kamil Kalousek.
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Metodické okénko přijímací řízení, odvolací řízení, testování žáků… Porada ředitelů.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Podání žádosti o dotaci
Obor podnikání, název a umístění firmy
MINISTERSTVO OBRANY INSPEKCE MINISTRA OBRANY
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Setkání regionálních výrobců
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
JUDr. David Bauer ředitel odboru 28 – Regulace a metodika účetnictví
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
Hlášení dodávek LP dodaných držitelem registrace do ČR
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
OZNÁMENÍ ÚRAZU POSTUP.
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Podání žádosti o dotaci
Operační program Rybářství 2014 – 2020
Transkript prezentace:

zpracování hlášení o korupčních zjištěních Ing. Ľuboslav SKOKAN Starší inspektor IMO

o podnětech na podezření z korupce… RMO 20/2012 VMO Čl. 12 Vedoucí organizačních celků informují čtvrtletně generálního inspektora: o oznámeních, která podali v souvislosti s podezřením na korupční jednání… o podnětech na podezření z korupce…

ZÁKLADNÍ INFORMACE O APLIKACI snížení administrativní náročnosti = aplikace Hlášení o korupčních jednáních umístěno na internetové doméně IMO podpořeno EU v rámci projektu Efektivní vnitřní kontrola v rezortu MO, registrační číslo CZ.1.04/4.1.00/59.00066

Základní podmínky aplikace je k dispozici na internetu www.kontrola.army.cz jako dílčí projektový výstup uživatel musí být zaregistrován v aplikaci cestou administrátora – Ing. Petr Veselý, tel. 200331, veselyp@army.cz hlášení lze uložit i jako rozpracované pro pozdější doplnění, ale pro řádné předložení v termínu musí volit „Odeslat“

Administrátor potvrdí na kontaktní e-mail provedení registrace Postup při registraci Uživatel zašle e-mailem jméno a příjmení, e-mail a útvar na adresu veselyp@army.cz Administrátor potvrdí na kontaktní e-mail provedení registrace Uživatel 1x za čtvrtletí vyplní hlášení v části Korupce do 10 dnů po ukončení kalendářního čtvrtletí Termín do 5 dní je nově upřesněný odlišně od kalenářního plánu na rok 2013 (např. neděle 31.3.2013 a 30.6.2013, jinak vždy poslední den řtvrtletí, což nemusí být zcela přesně vzhledem k čtvrtletí

Vyplní administrátor z dodaných dat Registrace uživatele Vyplní administrátor z dodaných dat

Přihlášení uživatele do aplikace Hlášení o podezřeních z korupce se vyplní v části Korupce , v části Evidence se bude vyplňovat x ročně informace o stížnostech a peticích, část Výsledky bude sloužit administrátorovi pro zpracovaní přijatých informací.

Vyplnění hlášení - ÚVOD Uvést organizační celek (výběrem z nabídky, v případě potřeby na změnu kontaktovat administrátora) Vyplnit rok a označit čtvrtletí za které se hlášení vyplňuje

Vyplnění hlášení - obsah V části Oznámení označí volbu NE, pokud nebylo nic zjištěno. V opačném případě označí ANO a vyplní text v následující části hlášení.

Vyplnění hlášení - obsah V části Podněty označí volbu NE, pokud nebylo nic zjištěno. V opačném případě označí ANO a vyplní text v následující části hlášení. Dále doplní hodnost, titul, jméno a příjmení vedoucí organizačního celku Po vyplnění všech informací formulář hlášení odešle volbou Odeslat

Vyplnění hlášení - obsah

Ing. Ľuboslav Skokan starší inspektor IMO tel. 200312, Luboslav Ing. Ľuboslav Skokan starší inspektor IMO tel. 200312, Luboslav.Skokan@sis.acr, luboslav.skokan@army.cz www.army.cz