50cent Curtis James Jackson. Zajímavosti narozen 6. července 1975 New York narozen 6. července 1975 New York známý je spíše pod pseudonymem 50 Cent, je.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nová zpravodajská televize. Analogová TV se loučí Digitální TV on air.
Advertisements

Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
slavný americký průmyslník
Petr Sís Zpracoval Mgr. Antonín Grafnetter
ŠkolaZákladní škola Zlín, Nová cesta 268, příspěvková organizace Vzdělávací oblastČlověk a příroda Vzdělávací oborFyzika 9 Tematický okruhAstronomie TémaPlynné.
CENTRAL PARK NEW YORK
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Čtyři velké observatoře Great Observatories Program Compton Gamma Ray Observatory Chandra Space Telescope Spitzer Hubble Space Telescope.
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
Linkin Park.
Michael Jackson Heal The World Originál obal alba 1982 to Thriller.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
JEZERA AMERIKY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
napsala Stephenie Meyerová
Ways of Carbon Dioxide Separation from Flue Gases Pavel Machač, Oldřich Přibyl, Kateřina Bradáčová, Petr Pekárek. Institute of Chemical Technology Prague,
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Revitalizace panelových domů Porovnání spotřeby tepla.
Baroko II. Sochařství. Baroko II. Sochařství Anotace: Materiál je určen pro práci žáků 4. ročníku ZŠ v předmětu Výtvarná výchova na téma barokní sochaři.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Business Partnering „Nejdůležitější přísadou receptu na úspěch je umění vycházet s lidmi.“ Theodore Roosevelt.
Terorismus.
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Král Rock 'n' Rollu Elvis Presley.
KT Introduction to LINGUISTICS Karel Tahal.
Státy a města a jejich symboly autor: Mgr. Jana Mikešová
DUBAJ.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Veřejná správa venkovských obcí Zdenka Vajdová Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Seminář Venkov 2009, Přírodovědecká fakulta UK.
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Paul Jackson Pollock
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
London Language School. When does the July course start? How long does the course last? How much does it cost? Does the school help the students to find.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Leo Rosten životopis, charakteristika.
Blanka Zrníková Jarmila Smilková obsah
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Lži na pohovce – Irvin David Yalom. o narozen roku 1931 ve Washingtonu o vyrůstal v chudé čtvrti a většinu svého dětství trávil tím, že byl,,ponořen‘‘
VY_32_INOVACE_3A13 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Ing. Daniela Řípová New York City.
Fotografie 55+ Rodinná alba a jiné autobiografické kolekce.
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
* = americký spisovatel thrillerů. Uhádneš stát narození tohoto slavného spisovatele ? Tento stát je 9. stát Unie, k níž se připojil 21.června.
SEVERNÍ AMERIKA - SÍDLA
Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro 21. století.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_27.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Brno University of Technology What should we do?.
Pitbull.
O Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov O Bc. Lucie Ševčíková O VY_22_INOVACE_2.2.1 AJ6,7k_18 O Téma: My town – Svoboda nad.
Easter in Great Britain NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_ Jazyk anglický TEMA:
 New York is the most populous city in the USA.  Population: 8,175,133  NY is called Capital of the world or Big Apple.  It is one of the most important.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Mgr. Medková Blanka Název: VY_32_INOVACE_4C_8_London (8) Téma: 4C_Aj 7.tř.
Gymnázium, Brno, Elgartova 3 GE - Vyšší kvalita výuky CZ.1.07/1.5.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Téma: English Grammar.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Autoři české a světové literatury 6.-9.
JACKSON POLLOCK – Jedna: číslo 31
Charakteristika výukového materiálu
NONART 1. polovina 20.století
Pokus. konec.
Téma hodiny: The Czech Republic – Easter Předmět: English language
Katy Perry.
Název: New York Autor: Mgr. Petra Bydžovská
Fatboy Slim    /     
Jak lze využívat internet
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
VY_32_INOVACE_Spo_II_03 Words: Family
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

50cent Curtis James Jackson

Zajímavosti narozen 6. července 1975 New York narozen 6. července 1975 New York známý je spíše pod pseudonymem 50 Cent, je americký černošský gangsta rapper známý je spíše pod pseudonymem 50 Cent, je americký černošský gangsta rapper celosvětově prodal dohromady 22 milionů nosičů těchto multiplatinových alb, čímž se řadí mezi nejúspěšnější rappery všech dob celosvětově prodal dohromady 22 milionů nosičů těchto multiplatinových alb, čímž se řadí mezi nejúspěšnější rappery všech dob vyrůstal v newyorském ghettu Jamica Queens, tehdy nazývaném „čtvrtí drog“ vyrůstal v newyorském ghettu Jamica Queens, tehdy nazývaném „čtvrtí drog“

Další zajímavosti Jackson má image tvrdého chlapíka Jackson má image tvrdého chlapíka v mládí žil v chudých poměrech a prodával drogy v mládí žil v chudých poměrech a prodával drogy Je několikanásobně trestaný Je několikanásobně trestaný

Bulletproof (neprůstřelný) v roce 2000 na něj byl spáchán pokus o vraždu, při kterém byl devětkrát zasažen projektilem ráže 9 mm, z útoku se však zotavil, díky čemuž si vysloužil přezdívku Bulletproof v roce 2000 na něj byl spáchán pokus o vraždu, při kterém byl devětkrát zasažen projektilem ráže 9 mm, z útoku se však zotavil, díky čemuž si vysloužil přezdívku Bulletproof Jednou ho trefili do hlavy a se štěstím mu prošla tvářemi Jednou ho trefili do hlavy a se štěstím mu prošla tvářemi

DiskografieÚspěšné singly Get Rich Or Die Tryin' (2003) Get Rich Or Die Tryin' (2003) Get Rich Or Die Tryin' OST (2003) Get Rich Or Die Tryin' OST (2003) Bulletproof (2005) Bulletproof (2005) The Massacre (2005) The Massacre (2005) Curtis (2007) Curtis (2007) Before I Self Destruct (2009) Before I Self Destruct (2009) The Best Of (2008/9) The Best Of (2008/9) 2003 P.I.M.P P.I.M.P In Da Club 2003 In Da Club 2005 Candy Shop 2005 Candy Shop 2005 Disco Inferno 2005 Disco Inferno 2005 Outta Control 2005 Outta Control 2007 Ayo Technology 2007 Ayo Technology 2007 I Get Money 2007 I Get Money

Obrázky a fotky

JirkaKočvara