€ur pr pag, s. r.. fiktivní reklamní agentura Obchodní akademie, Plzeň náměstí T. G. Masaryka 13, Plzeň.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

III. výroční kongres poskytovatelů sociálních služeb ČR
Vítejte v naší firmě Welcome to our company.
T - STYLE T – STYLE, s.r.o. Fiktivní firma při Obchodní akademii a VOŠ
Prezentace módní značky T-Style
Trh a jeho zákonitosti.
Komenský by se radoval aneb škola hrou
Moravskoslezský automobilový klastr – integrátor aktivit podklad pro CI „Společně v automotive!“ Ladislav GLOGAR Výkonný ředitel klastru.
PLÁNOVÁNÍ A STRATEGIE Management a marketing
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Sociální reklama v rukou konzumu
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Obchodní akademie, Střední.
Studentské sdružení Jiří Hošek & Martin Haltmar IČO:
Vznik JČP obchodní, s.r.o. Řešitel: Václav Pech Školitel: Prof. Ing. Jan Váchal, Csc. Bachelor of Bussines Studies 2004/2005 Institute of Technology, Sligo.
„Krásní uvnitř, ještě krásnější navenek.“. Historie firmy Založena pod vedením Viléma Schülera. V počátku se firma zabývala prodejem hudebních.
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ POLITIKY STABILNÍ ELEKTŘINA ZA PŘIJATELNOU CENU AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ.
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
Představujeme se Vám:.
Obchodní akademie Liberec Ekonomické lyceum Propagační písemnosti a jejich vliv na poptávku po zboží Praktická odborná část maturitní zkoušky z korespondence.
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Předmět: Řízení podniku 1
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Finanční trh a banky Vypracoval : Ing. Ingrid Ilčíková Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_13_ZAKLADNI.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_01.
VNITŘNÍ OBCHOD ČÁST 2 VELKOOBCHOD.
Oprávnění uživatelů ke složkám Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Propagace ve firmách Zlínského kraje
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Podnikatelský záměr PoŠuK v.o.s. Radek Pospíšil & Kamil Šuška.
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Výrobní faktory Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Cestovní agentura Caspo, s. r. o.. Naše cestovní agentura ve spolupráci s cestovní kanceláří ParisTour, s. r. o. se zabývá zprostředkováváním prodeje.
Osobní prodej & osobní přístup Mary Kay
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Obchodní akademie, Střední.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Encián Petr Novák. Osnova Encián se představuje Zaměstnanci Prodej programů.
Encián se představuje 1. Charakteristika firmy Encián  vyvíjí a distribuuje programy pro malé a střední podniky  parametry  6 oddělení, 20 zaměstnanců.
Formy podnikání Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
Jaký je naše tělo Kontrola
Motol Sport. Co je to fiktivní firma Fiktivní firma pracuje jako skutečná firma - výrobní, obchodní nebo dopravní. Firma se řídí platnými právními předpisy,
Organizace a organizování podniku
Gymnázium a Obchodní akademie Bučovice
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_NÁRODNÍ.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Peníze a finanční trh ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Ing. Veronika Dostálková MBA SAMOSTATNÉ OPAKOVÁNÍ Podnik a podnikání 3. ročník Srpen 2012.
Management řízení organizací. složky řízení plánování plánování organizování organizování vedení lidí a motivace vedení lidí a motivace kontrola kontrola.
Podnikatelský záměr STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní.
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Podnik a podnikání Název vyučovací oblasti: Podnik Ročník / obor studia: II. – III. r./ Hotelnictví.
Výnosy Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
Vysoká škola technická a ekonomická
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
Kdo jsme? Milan Vybíral.
Tržní mechanismus Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU ZÁKLADNÍ POŽADAVKY A DOPORUČENÍ
Ing. Veronika Dostálková MBA
NÁKUPČÍ NEVÝROBNÍHO MATERIÁLU
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
Ekonomické vzdělávání I. – III. r./Kuchař - číšník
Naše 7 Třída.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Talent okresu Prachatice ročník Vítejte ve Vimperku
Transkript prezentace:

€ur pr pag, s. r.. fiktivní reklamní agentura Obchodní akademie, Plzeň náměstí T. G. Masaryka 13, Plzeň

potisk reklamních a užitkových předmětů zprostředkování obchodu, služeb a nákupu za účelem prodeje potisk reklamních a užitkových předmětů zprostředkování obchodu, služeb a nákupu za účelem prodeje

Reklama je zmrazení lidské inteligence na dostatečně dlouhou dobu, aby se na tom daly vydělat peníze. Stephen Leacock

Struktura podniku Vedení – Martina Bešťáková Sekretariát – Denisa Fialová Personální oddělení – Tereza Špuláková Lucie Beranová Ekonomické oddělení – Jana Piroháčová Monika Dunová Technické oddělení – Markéta Kratochvílová Vlasta Veringerová Obchodní oddělení – Michaela Vondrková Lucie Šebová

Marťa Denča velký boss podniku její pravá ruka

Míša a Lucka Prodáváme jako o život!!!

Markét a Vlasti Tahle práce je naší životní náplní

Lucka a Terka My, matematické expertky, počítáme mzdy

Monča a Janina Má dáti nebo Dal? To máme v malíčku!!

€ur pr pag, s. r.. Navštivte nás u našeho stánku!!! Těšíme se na Vás!! Navštivte nás u našeho stánku!!! Těšíme se na Vás!!