Dodávka zařízení pro biologické a chemické čištění odpadních vod Technologie USBF.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČISTÍRNY ODPADNÍCH VOD
Advertisements

Projekt VODA, VODA.... Znečištění našich vod Zpracovaly :
Energie pro vodu nejenom v domácnosti
Celková přestavba a rozšíření ÚČOV Praha na Císařském ostrově
VWS MEMSEP Průmyslové úpravny vody Úpravny pitných vod
OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ.
Aktuální informace k financování vodohospodářských projektů v působnosti Ministerstva zemědělství odboru vodovodů a kanalizací Připravil ing. Zdeněk Hledík.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Společný regionální operační program Priorita 1 Regionální podpora podnikání Opatření 1.1 Podpora podnikání ve vybraných regionech Priorita 2 Regionální.
Operační program Infrastruktura – část životní prostředí Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor životního prostředí.
Prof. Ing. Pavel Jeníček, CSc.
sdružení českých výrobních, obchodních a inženýrských firem se zkušenostmi v oblasti vývoje, výroby a dodávek technologického zařízení.
Energetická bezpečnost regionu Workshop v rámci projektu Energetický Inovační Portál CZ-PL.
Čistička odpadních vod
Čistička odpadních vod
V souvislosti s množícími se snahami o stanovení dešťových kanalizací kanalizacemi pro veřejnou potřebu dle ust. § 1 odst. 4 zákona o vodovodech a kanalizacích.
Čističky odpadních vod ČOV
Komunální odpadní vody a kaly
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
METODIKA VSTUPNÍHO HODNOCENÍ Základní přehled. Aktuální výzvy OPŽP Josef Pikálek Liberec.
Seminář V rámci projektu „Čisté povodí Svratky“ - Problematika zatížení vodních nádrží fosforem, zkušenosti s odstraňováním fosforu, možnosti.
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
TOPAS S Domovní čistírna odpadních vod.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
VÍTKOVICE IT SOLUTIONS Řídící systémy pro průmyslové technologie
Podpora vodohospodářské infrastruktury v obcích Zlínského kraje Zlín Lenka Gregorová.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Odpadní voda Mgr. Helena Roubalová
Voda Jaroslav Martykán 79974
Odkanalizování a čištění odpadních vod v povodí řeky Radbuzy CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Ing. Eliška Kotíková Kokořínsko,
Updating and maintenance of data models in ModelBuilder GIS Ostrava 2005 Dr. Ing. Jarmil Vyčítal Hydroprojekt CZ, a.s.
Modelování čištění komunálních odpadních vod
Čištění OV Způsoby – i v kombinaci –Fyzikální –Chemické –Biologické (biochemické) Typy biochemických procesů –Aerobní –anaerobní.
Česká asociace životního prostředí Autor obrázku: Michal Bártík.
Voda a vzduch 1. VODA RZ
Program Podpora výstavby a technického zhodnocení infrastruktury vodovodů a kanalizaci Odbor vodovodů a kanalizací Vypracoval: Ing. Jan Žák Místo.
VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s., divize Třebíč VODOVODY A KANALIZACE, svazek obcí se sídlem v Třebíči Pracovní seminář s aktuální tématikou: Dopady.
ČOV AS-VARIOcomp K slouží k aktivačnímu aerobnímu čištění odpadních vod z objektů, které není možné nebo výhodné pro svoji polohu připojit na kanalizační.
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
JAK DÁL V ČIŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD V MALÝCH OBCÍCH PROČ? Listina základních práv a svobod: Čl. 35 (1,2,3)-právo na příznivé životní prostředí a právo na včasné.
Lídr pro speciální řešení v energetickém průmyslu.
Čistota vody je obecný pojem, vyjadřující obsah cizích látek ve vodě Skutečně chemicky čistou vodu H 2 O lze připravit pouze laboratorně!H 2 O.
Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Olomouckého kraje (PRVKOK)
VY_32_INOVACE_Slo_I_13 Voda 2 ppt. Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4.
Anotace Prezentace slouží k přehledu tématu problémy životního prostředí a jejich řešení - voda Je určena pro výuku ekologie a monitorování životního.
VODA vodárna a čistírna odpadních vod Jaké existují druhy vod dle obsahu nečistot? pitná - musí být zdravotně nezávadná - získává se z podzemí či úpravou.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_52_INOVACE_PR_03_.
Poskytování technické pomoci městům a obcím při provozování vodohospodářských zařízení – ČOV Ing. Zbyněk Skyba, Ing. Gabriela Pallová Severomoravské vodovody.
Prioritní osa 1, Specifický cíl 1.1; 1.2
Podpora vodohospodářské infrastruktury Zlín,
Stav odkanalizování v obcích Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Ing. Dana Zápecová vedoucí oddělení vodního hospodářství Duben.
TLAKOVÁ KANALIZACE KLY – TUHAŇ HOŘENÍ VINICE
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Možnosti dotací na řešení zásobování pitnou vodou
Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina
Česká asociace životního prostředí
Dotace Kraje Vysočina v oblasti vodního hospodářství
Připojení nemovitostí Dolina a Svaté
PROGRAM PODPORA VÝSTAVBY A TECHNICKÉHO ZHODNOCENÍ INFRASTRUKTURY VODOVODŮ A KANALIZACI II Ing. Jan žák.
Čištění OV Způsoby – i v kombinaci Typy biochemických procesů
3.2 Není voda jako voda Vodu člověk využívá k nejrůznějším účelům. Podle toho rozlišujeme vodu na pitnou, užitkovou a odpadní. PITNÁ VODA - zdravotně.
S čím a jak obchodovat v Srbsku
INFORMACE OBČANŮM O GRAVITAČNÍ A TLAKOVÉ KANALIZACI
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Transkript prezentace:

Dodávka zařízení pro biologické a chemické čištění odpadních vod Technologie USBF

Spolupráce se společnostmi, zabývajícími se biologických čištěním odpadních vod od roku 1993 Spolupráce se společnostmi, zabývajícími se biologických čištěním odpadních vod od roku 1993 Aplikace vločkového mraku pro biologické i chemické čištění vody – patentově chráněná technologie USBF Aplikace vločkového mraku pro biologické i chemické čištění vody – patentově chráněná technologie USBF Tradice více než padesáti let výzkumu Tradice více než padesáti let výzkumu

Použití technologie USBF 1. Biologické čištění odpadních vod Decentralizovaný systém kanalizace Decentralizovaný systém kanalizace Rekonstrukce stávajících ČOV Rekonstrukce stávajících ČOV Nové domovní, komunální a průmyslové ČOV Nové domovní, komunální a průmyslové ČOV 2. Chemické úpravny vody Komunální čistírny vody pro pitné účely Komunální čistírny vody pro pitné účely Úpravny vody pro průmyslové využití Úpravny vody pro průmyslové využití Rekonstrukce stávajících úpraven vody Rekonstrukce stávajících úpraven vody

Integrované USBF bioreaktory pro ČOV 1. Typová řada MICROCLAR (4 – 50 E.O.) a MINICLAR (50 – 500 E.O.) pro čištění odpadních vod z individuálních zdrojů – RD, restaurace, hotely, malé obce, satelitní městečka

Integrované USBF bioreaktory pro ČOV 2. Typová řada OXICLAR 500 – 2000 E.O.) a CITYCLAR (nad 5000 E.O.) pro čištění odpadních vod ze středně velkých a velkých zdrojů znečištění

Decentralizovaný systém kanalizace Výhody: Čištění odpadní vody přímo u zdroje znečištění Čištění odpadní vody přímo u zdroje znečištění Recyklace vody v místě čištění Recyklace vody v místě čištění Investiční úspory na kanalizační sběrače a čerpací stanice Investiční úspory na kanalizační sběrače a čerpací stanice Flexibilita dle daného reliéfu terénu Flexibilita dle daného reliéfu terénu Možnosti postupného dobudovávání infrastruktury Možnosti postupného dobudovávání infrastruktury

Decentralizovaný systém kanalizace