Stavy žáků pro školní rok 2011-2012 Obory vzdělání s výučním listemCelkem Mech.opravář motor. vozidel93 Instalatér26 Klempíř/Klempíř-stavební výroba18.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jděte vstříc změnám NSK pomáhá i nabízí šanci * Pracoval jsem v oboru jako obsluha čerpací stanice, ale nemám o tom žádný kvalifikační doklad. * Nyní.
Advertisements

Mgr. Petr Adamec. 1)UNIV 2 kraje na ISŠ Cheb 2)Zkušenosti a možnosti dalšího vzdělávání na ISŠ Cheb.
Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO
POVOLÁNÍ V OBLASTI OSTRAHA MAJETKU A OSOB
Číslo operačního programu: CZ.1017 Název OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: AutoNet, nová kvalita výuky v autooborech na středních.
Průmyslová střední škola Letohrad
NAŠE ZKUŠENOSTI S DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍM V OBLASTI GASTRONOMIE.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Rok 1997 Pozemní stavitelství Pozemní stavitelství Technické zařízení budov Technické zařízení budov Mechanik – opravář pro silniční motorová vozidla.
Vzdělávání. Zkoušky základního výcviku jezdce x ZZVJ Zučastnilo se 98 uchazečů Úspěšně ukončilo 90 uchazečů 5 uchazečů v opravné zkoušce.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Martin Sycha Konference UNIV 2 KRAJE Ostrava Další vzdělávání v ČR.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
REKVALIFIKACE - základní segment VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH
Prospěchová stipendia
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Ing. Eva Forgáčová * Podání žádosti o udělení autorizace – * Udělení autorizace – na dobu 5 let * Pro 4 profesní.
PROJEKT UNIV 3 Podpora procesů uznávání Jana Bydžovská Tematická konference projektu UNIV 3 OLOMOUC 18. –
PaedDr. Vladimíra Štrynclová Ing. Petr Klíma Martina Cílková
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Národní soustava kvalifikací Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Konference projektu KRUH
Prospěchová stipendia
Střední škola stavební Jihlava Sociální partnerství zpracoval : PhDr. Pavel Toman únor 2011.
Vysoká škola sociálně-správní, Havířov Rekvalifikace jako nástroj politiky zaměstnanosti České republiky Vypracovala: Věra Pepřicová Vedoucí práce: Ing.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
Odborné školství a další vzdělávání v Libereckém kraji KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 10. listopadu 2011.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , Duben 2012.
Zkušenosti s dalším vzděláváním ve Střední škole dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov.
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
Stipendia na středních školách zřizovaných Pardubickým krajem ve školním roce 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy.
UNIV 2 Kraje – Kraj Vysočina Mgr. Zdeněk Musil. Střední škola obchodní a služeb SČMSD, Žďár nad Sázavou, s.r.o.
Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 Kraje
Organizační struktura
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
SOS a SOU, Kladno, U Hvězdy 2279 představuje Otázky demografických změn a poptávky trhu práce - vzdělávání dospělých.
Víme jak na to! Jiná cesta k výučnímu listu SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora Další vzdělávání Dílčí kvalifikace UNIV 2 Kraje Budoucnost.
Vzdělávání dospělých na Střední škole hospodářské a lesnické ve Frýdlantě Ing. Jaromír Farský.
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V ÚSTECKÉM KRAJI CZ.1.07/3.2.06/ Možnosti dalšího vzdělávání Zdroj: MŠMT, NSK, CUCU ÚK o.p.s.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
Rekvalifikace Řidičské průkazy skupin C,D Profesní průkazy.
Národní soustava kvalifikací: Zaměstnanci dle představ a potřeb zaměstnavatelů Konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března 2014.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Střední škola jako centrum celoživotního vzdělávání.
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Most Role a zapojení sociálních partnerů do tvorby programů DV.
Důvod vzniku krajských stipendií
Situace na trhu práce Pardubický kraj.
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
ŠANCE PRO VÁS.
Setkání kariérových poradců Louny –
Organizační struktura
Setkání kariérových poradců
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Podpora polytechnického vzdělávání v Centrech celoživotního učení škol
Setkání kariérových poradců oblasti Ústí nad Labem, Děčín a Litoměřice
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY
Transkript prezentace:

Stavy žáků pro školní rok Obory vzdělání s výučním listemCelkem Mech.opravář motor. vozidel93 Instalatér26 Klempíř/Klempíř-stavební výroba18 Karosář26 Autoelektrikář20 Strojník33 Tesař22 Truhlář22 Zedník - Zedník24 Zedník - Obkladač45 Kominík4 Celkem333

Stavy žáků pro školní rok Obory vzdělání s maturitní zkouškouCelkem Dopravní prostředky/Silniční doprava68 Technická zařízení budov54 Nábytkářství74 Autotronik146 Mechanik instalatér. a elektrotech. zařízení11 Celkem353 Nástavbové obory Celkem Provozní technika44 Stavební provoz9 Podnikání - denní58 Podnikání - dálkové117 Celkem228 Žáků celkem914

Již 8 žáků naší školy bylo za studijní a mimoškolní úspěchy oceněno samotným hejtmanem MS kraje

Naše škola se stala Krajským centrem CTI ČR

Naše škola je také Krajským centrem CI ČR

Od roku 1999 jsou Hospodářskou komorou ČR oceňování ti nejlepší absolventi oboru Instalatér. Každoročně mezi nimi je i několik našich žáků

Škola má autorizaci pro 13 profesních kvalifikací vzdělávacích oborů

Rekvalifikace probíhají ve škole od školního roku 1997/98. Celkem prošlo rekvalifikacemi 1092 uchazečů o zaměstnání z nich kurz úspěšně ukončilo 658. Zprvu se jednalo projekt MOST pro mládež s nedokončeným středním vzděláním. Později byli do kurzu zařazováni i starší nezaměstnaní a uchazeči o zaměstnání. V roce 2010 bylo ve škole zřízeno Středisko dalšího vzdělávání, čímž došlo ke kvantitativnímu i kvalitativnímu posunu v této oblasti.

Rekvalifikační kurzy organizované úřadem práce lze získat pouze na základě veřejných soutěží vyhlašovaných úřadem práce za předem stanovených podmínek, ke kterým patří i nutnost ukončovat kurzy zkouškou z dílčí kvalifikace příslušného oboru. Úspěšnost rekvalifikací se zvyšuje.

Úspěšnost: 68 %

Úspěšnost: 69,5 %

Úspěšnost: 73,7 %

Projekt UNIV 2 kraje V rámci projektu UNIV 2 kraje byly pracovníky školy vytvořeny tři vzdělávací programy v oborech dílčí kvalifikace ZEDNÍK, TOPENÁŘ a MONTÉR VNITŘNÍHO ROZVODU VODY A KANALIZACE. Vzdělávací program oboru TOPENÁŘ se ve škole ověřuje.

Projekt UNIV 2 kraje Dne bylo zahájeno ověřování vzdělávacího programu TOPENÁŘ projektu UNIV 2 kraje. Do ověřování nastoupilo 12 zájemců, kteří se v rámci ověřování zúčastní tří cyklů, ve kterém bude ověřeno 7 vzdělávacích modulů. Ověřování vzdělávacího programu potrvá do