Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vzdělávání dospělých na Střední škole hospodářské a lesnické ve Frýdlantě Ing. Jaromír Farský.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vzdělávání dospělých na Střední škole hospodářské a lesnické ve Frýdlantě Ing. Jaromír Farský."— Transkript prezentace:

1 Vzdělávání dospělých na Střední škole hospodářské a lesnické ve Frýdlantě Ing. Jaromír Farský

2 Některé kurzy pro dospělé, které se na naší škole uskutečnily - Kurz práce na PC (v různých variantách) - Kurz zemědělských znalostí - Kurz svařování elektrickým obloukem - Práce s motorovou pilou - Rekvalifikační kurz kuchař/ka - Kurz šití

3 Projekt UNIV 2 Výroba chleba a běžného pečiva - Program zpracovaný v roce 2010 - Zatím 2 absolventi - Oběma se podařilo splnit podmínky pro absolvování učebního oboru Pekař - Ve spolupráci s firmou United Bakeries a.s.

4 Motivace uchazečů - Přímý finanční zájem – např. KZZ, kuchař/ka - Pořádání kurzu ve spolupráci s Úřadem práce - Pořádání kurzu ve spolupráci s podnikatelským subjektem – např. Rasl a syn, United Bakeries a.s. ! Malá osobní motivace dospělé veřejnosti!

5 Co by nám zjednodušilo situaci v budoucnu - Podpora podnikatelů v oblasti dalšího vzdělávání - Posílení motivace veřejnosti - Celostátní propagace této formy vzdělávání – možnost získání dílčích kvalifikací


Stáhnout ppt "Vzdělávání dospělých na Střední škole hospodářské a lesnické ve Frýdlantě Ing. Jaromír Farský."

Podobné prezentace


Reklamy Google