Kariérové poradenství v Tranzitním programu pro neslyšící APPN, o.s. Projekt Tranzitní program pro neslyšící je financován z prostředků ESF prostřednictvím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávání zaměstnanců v Centru pro podporu zaměstnanců
Advertisements

3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Poradenské služby podporující vzdělávání dospělých: realita nebo sen?
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Vstup absolventů středních škol na trh práce
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Název přednášky/cvičení.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Projekty financované ze zdrojů ESF a aktivity CEVAP-a Zuzana Španerová Centrum vzdělávání a poradenství.
Sektorové dohody Ano či Ne? Jednání Svazu dopravy
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Evaluace pilotního šetření a možnosti zavedení prvků švédského modelu v ČR Jiří Vyhlídal, Iveta Zelenková (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Možnosti monitoringu pracovního trhu v systému práce ÚP ČR: Současný stav a výhledové možnosti Josef Pitner, ÚP JmK Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Základy návrhu metodiky: Význam – Principy – Přínosy Josef Horňáček, Lenka Klimplová (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní matching: Strategická.
Implementace flexicurity v ČR STRATEGIE EVROPA 2020 Digitální agenda pro Evropu, Mládež v pohybu, Unie inovací, Integrovaná průmyslová politika pro éru.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
PROJEKT HUMAN STEP Výroční konference NTS F,
Monitorování a prognózování trhu práce: Švédskou cestou? Konference, Projekt ”Aktivní matching: Strategická podpora poradenství na pracovním.
SLOVO ZA HODNOTITELE SLOVO ZA HODNOTITELE České Centrum Euroguidance Alice Müllerová Konferencia Národná cena kariérového poradenstva októbra.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Metodické vedení BDg PhDr. Jiří Král Praha 28. – Tento projekt je financován z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
Stav realizace 2011 Ondřej Rut Rada ředitelů AutoSAP
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
1 SOZE Sdružení občanů zabývajících se emigranty Libor Studený
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Personální plán pro podnikatelský plán
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Rekvalifikace Řidičské průkazy skupin C,D Profesní průkazy.
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
IV. kongres Sítě mateřských center Máš se starat o dítě, aneb mají rodiče právo dělat v mateřském centru něco „jenom“ pro sebe?
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Realizace projektu Volba budoucího povolání žáků Libereckého kraje Prášek Václav, manažer projektu.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Operační programy Výzkum, vývoj a vzdělávání a Zaměstnanost HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
PROJEKTOVÉ ZÁMĚRY LIBERECKÉHO KRAJE Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Aktivity projektu Co máme hotovo a co nás čeká
Motivační program spolupráce škol a zaměstnavatelů
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
Cyklus kvality z pohledu kariérového poradenství
Jednací řád Pracovní skupiny
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Kariérové poradenství v Tranzitním programu pro neslyšící APPN, o.s. Projekt Tranzitní program pro neslyšící je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Reg. číslo: CZ.1.04/5.1.01/

Tranzitní program pro neslyšící Cíl: Usnadnění přechodu ze školy na trh práce Pilotní projekt – studenti střední školy, ročník - včasná a odborná podpora studentů - plánování profesní a studijní dráhy - získání praxí a adaptace u potenciálních zaměstnavatelů

Kariérové poradenství - individuální přístup a konzultace se studenty - otázka budoucího pracovního uplatnění a vzdělávání - skupinové setkávání se studenty, pracovní listy - maximální informovanost studentů

I. Já a moje kariéra poznat sebe sama, sebeuvědomění a sebeprezentace řízení vlastní kariéry, osobní a profesní rozvoj stanovení cílů a tvorba individuálního plánu

II. Moje práce orientace na trhu práce komunikace se zaměstnavatelem adaptace na pracovišti, praxe flexibilita v pracovním uplatnění neslyšících absolventů

Výstup projektu a další cíle - fungující systém podpory neslyšících studentů a absolventů při přechodu na trh práce - rozšíření programu na studenty ZŠ, VŠ

Děkuji za pozornost Kateřina Fišarová