Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Implementace flexicurity v ČR STRATEGIE EVROPA 2020 Digitální agenda pro Evropu, Mládež v pohybu, Unie inovací, Integrovaná průmyslová politika pro éru.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Implementace flexicurity v ČR STRATEGIE EVROPA 2020 Digitální agenda pro Evropu, Mládež v pohybu, Unie inovací, Integrovaná průmyslová politika pro éru."— Transkript prezentace:

1 Implementace flexicurity v ČR STRATEGIE EVROPA 2020 Digitální agenda pro Evropu, Mládež v pohybu, Unie inovací, Integrovaná průmyslová politika pro éru globalizace, Agenda pro nové dovednosti a pracovní místa. Evropský příspěvek k plné zaměstnanosti, Evropská platforma pro boj proti chudobě a sociálnímu vyloučení: evropský rámec pro sociální a územní soudržnost, Evropa účinněji využívající zdroje energie. Projekt "Implementace přístupů k flexicurity v malých a středních podnicích (MSP) v podmínkách ČR s využitím zahraniční spolupráce", reg. číslo CZ.1.04/5.1.01/77.00248, je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

2 Nástroj flexicurity v projektech z komunitárních programů (ukázka) Projekt "Implementace přístupů k flexicurity v malých a středních podnicích (MSP) v podmínkách ČR s využitím zahraniční spolupráce", reg. číslo CZ.1.04/5.1.01/77.00248, je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. ERASMUS + (ZNALOSTNÍ ALIANCE A ALIANCE ODVĚTVOVÝCH DOVEDNOSTÍ) ESCO European Classification of Skills/Competences, Qualifications and Occupations (úloha a spolupráce ÚP ČR a zaměstnavatelů v regionech ČR) Základními rysy aliance odvětvových dovedností jsou: Inovace v odborném vzdělávání a přípravě v různých hospodářských odvětvích a souvisejících (je-li k dispozici klasifikace ESCO; https://ec.europa.eu/esco/home) profesních profilech……https://ec.europa.eu/esco/home Dopad přesahující dobu trvání projektu a dopad na organizace zapojené v alianci. Očekává se, že partnerství a aktivity budou nadále pokračovat i po skončení projektu. Změny v organizacích odborného vzdělávání a přípravy a v různých hospodářských odvětvích a profesních profilech musí být měřitelné …. SME INSTRUMENT (H2020) ( podpora rozvoje malého a středního podnikání) Ve fázi 1, vytvořená studie proveditelnosti ověří technologické/praktické stránky, stejně tak jako ekonomickou životaschopnost inovačního nápadu/koncepce s výraznými novinkami v odvětví průmyslu, ve kterém jsou tyto atributy uvedeny (nové produkty, procesy, design, služby a technologie, nebo nové aplikace na trhu stávajících technologií).Návrh by měl obsahovat původní obchodní plán vycházející z předkládaného nápadu/koncepce. http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/2548-space- sme-2015-1.html

3 Projekt "Implementace přístupů k flexicurity v malých a středních podnicích (MSP) v podmínkách ČR s využitím zahraniční spolupráce", reg. číslo CZ.1.04/5.1.01/77.00248, je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Děkuji Děkuji za pozornost PhDr.Vendulka RAYMOVÁ Projektový expert FLEXICURITY tel.: 236 080 452 (sekr.), e-mail: raymova@amsp.cz www. flexicurity.cz


Stáhnout ppt "Implementace flexicurity v ČR STRATEGIE EVROPA 2020 Digitální agenda pro Evropu, Mládež v pohybu, Unie inovací, Integrovaná průmyslová politika pro éru."

Podobné prezentace


Reklamy Google