NaturNet Plus Počítačem podporované vzdělávání na ochranu životního prostředí O projektu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
Advertisements

INOVAČNÍ VZDĚLÁVACÍ NÁSTROJE V MECHATRONICE A BIOMECHATRONICE
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
ECVET v Programu celoživotního učení
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
NaturNet Plus Počítačem podporované vzdělávání na ochranu životního prostředí Politické konsekvence principů trvale udržitelného rozvoje na lokální a regionální.
Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia.
Projekt CENTRAL EUROPE Promoting traditional collection and use of wild plants to reduce social and economic disparities in Central Europe (2011 – 2013)
Jaroslav Pražan Poradenství pro environmentální část cross-compliance (studie CIFAS) Úvod Jaroslav Pražan
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
Vzdělávací a tréninkový program pro kariérové poradce.
Základní informace o projektu  Operační programNadnárodní spolupráce  PrioritaVýměna a přenos zkušeností v oblastech inovací, zvyšování konkurenceschopnosti.
ReStEP – Základní informace Plný název: ReStEP – Regional Sustainable Energy Policy based on the Interactive Map of Sources (Regionální udržitelná energetická.
P-SCALES Kritéria úspěšnosti pro děti se SVP „SAFE - Special Accreditation for Europe“ Projekt programu celoživotního vzdělávání Leonardo Da Vinci, přenos.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Komunitární programy Ústí nad Labem Ing. František Jochman Datum:
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
Projekt MODEL = Mobility Opportunities for DisablEd Learners Příležitosti mobilit pro handicapované.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
NaturNet Plus Počítačem podporované vzdělávání na ochranu životního prostředí integrated Environmental Impact Assessment integrated Environmental Impact.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Mobility Project Cross Czech a.s.
Gerard van Gaalen Vedoucí projektový manažér pro evropské projekty Prezentace Praha 16. března 2005 Rozvojová agentura Východní Nizozemsko.
Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro Prevenci a boji proti kriminalitě Číslo projektu: HOME/2010/ISEC/FP/C2/ PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
PŮSOBENÍ FAKULTY STAVEBNÍ VŠB-TU OSTRAVA V KLASTRECH
LiWA - Living Web Archives Libor Coufal Národní knihovna ČR.
Celoživotní vzdělávání dospělých Grundtvig Projekt EU.
Základní informace o projektu  Název projektu:Posílení inovací prostřednictvím nových klastrových konceptů za podpory nově vznikajících a mezisektorových.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Národní centrum Europass ČR | Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
Praha, funded by eContentPlus Vítáme účastníky Národní konference o znovuvyužití informací veřejného sektoru v České republice.
Projekt Enterprise Europe Network Technologické centrum AV ČR Kouty nad Desnou APROCHEM2013, OZE2013, ODPADOVÉ FÓRUM
PROINCOR - vaše cesta k inovacím - your way to innovation (Spolufinancováno z operačního programu Nadnárodní spolupráce – Střední Evropa) 1 PROINCOR -
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Implementácia Inspire v ČR Jiří Hradec. INSPIRE v ČR  Gestor transpozice: MŽP, pověřena CENIA  Spolupracuje:Ministerstvo informatiky (vnitra)  Vize.
Olomouc 5. října 2006 Stojíme na začátku: ÚVODNÍ KONFERENCE k projektu „Střední školství v přechodu ČR na novou politiku EU pro zemědělství a venkov “
© 2007 Sdružení pro Informačně poradenský systém tvořené společnostmi KPMG Česká republika,s.r.o, Gradua-CEGOS, s.r.o. a OKsystems s.r.o. Všechna práva.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Zkušenosti s internacionalizací klastrů v projektu Clusters Cord 23. října 2012 Dana Krejsová, RRA ÚK. This project is implemented through the Central.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, interaktivní.
Anotace: Česká republika: vodstvo a ochrana životního prostředí Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup:
Česká republika: podnebí, půdy, ochrana životního prostředí
PaedDr. Pavla Břusková generální ředitelka a předsedkyně představenstva Agentura pro regionální rozvoj,a.s., Ostrava Inovační rozvoj regionů 2010 Žilina,
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Přehled aktivit COŽP 26. září 2011, Jana Dlouhá.
NaturNet Plus Počítačem podporované vzdělávání na ochranu životního prostředí REGEO ICT ŘŠENÍ PRO VENKOVSKÝ TURISMUS.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
ADAPT2DC - Nová inovativní řešení pro správu a management veřejné infrastruktury s ohledem na demografické změny.. Prezentaci zpracovali: Kornelia Ehrlich.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Interreg Rakousko - ČR/ Oddělení projektové podpory1 Interreg V-A Rakousko – Česká republika.
Centrum pro výzkum, vývoj a inovace Life for Science. Science for Life.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt LABEL LABE-ELBE – Adaptace na povodňové riziko v povodí Labe
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Klíčové aktivity projektu
Transkript prezentace:

NaturNet Plus Počítačem podporované vzdělávání na ochranu životního prostředí O projektu

NaturNet Plus Program: Leonardo da Vinci Podprogram: Multilaterální projekty Akce: Transfer inovací Začátek: říjen 2009 Doba trvání: 24 měsíců Koordinátor: České centrum pro vědu a společnost

Konsorcium 1.České centrum pro vědu a společnost, Česká republika 2.Videsprojekti - State Ltd. Environmental projects, Lotyšsko 3.Municipality of Ligatne, Lotyšsko 4.Regional Environmental Center for Central and Eastern Europe – Bulharsko 5.Regional Environmental Center for Central and Eastern Europe – Rumunsko 6.Municipality of Alì Terme, Itálie 7.Siauliau Regional Development Agency, Litva 8.STEPIM s.a.s, Itálie 8 partnerů ze 6 evropských zemí

Cíle NaturNet Plus Projekt NaturNet Plus přenáší metody a znalosti z projektu NaturNet Redime do evropských regionů a podniků pomocí sítě evropských organizací zabývající se vzděláváním v oblasti životního prostředí.

Cíle NaturNet Plus Project je zaměřen na školení v oblasti trvale udržitelného rozvoje v regionech a zejména v citlivých oblastech jako chráněná území, národní parky a pobřežní zóny.

Cíle NaturNet Plus Kombinace vzdělávacích materiálů a zkušeností z projektu NaturNet Redime (6 th FP) společně s metodami udržitelného rozvoje představené projekty REGEO a EMIRES (5 th FP) a dalšími projekty.

Cíle NaturNet Plus SÍŤ – výsledky projektu NaturNet Redime zpřístupnit různým skupinám uživatelů, zejména pak státním úředníkům. Výukový systém NaturNet Plus bude navržen a implementován koordinátorem projektu CCSS. Projekt využije k diseminaci multimediální nástroje.

Cílové skupiny a výukové nástroje Státní úředníci Neziskové organizace Malé a střední podniky v oblasti turismu Odborné vydělávání workshopy, semináře Online multimediální nástroje (např.

Pracovní Plán Workpackage WP1 Analýza uživatelských požadavků a vyhodnocení existujících projektů WP2 NaturNet Plus počítačem podporovaná proces WP3 Obsah NaturNet Plus WP4 Školení a validace WP5 Diseminace a využití WP6 Management

Metadatový katalog

Geohra

Mobilní aplikace

Nástroje NaturNet Redime

Architektura ReGeo

Odkazy Stránky projektu: Geoportál NaturNet Plus: