Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DŘEVINY V ZIMĚ.
Advertisements

KAŠMÍRSKÁ KOZA.
Plemena ovcí.
Hynek Moliš Králík domácí
Jack russel teriér.
Kočky Perské kočky.
Kristýna Mašková Ragdoll.
Kokršpaněl.
Jezevčíci Alice Žáčková.
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Medvědi.
Pes …a jeho plemena.
Hloubky Ryb
American Staffordshire Terrier
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Typy konstituce Konstituce tvrdá, zdravá, silná, pevná:
Bišonek Frisé A ZAJÍMAVOSTI O NĚM.
Moje první prezentace Panda velká ŽIRAFA AFRICKÁ ŽIRAFA AFRICKÁ
Slovenský kopov.
NAŠI KRKAVCOVITÍ PTÁCI
Sibiřský srstnatý drak  jeden z nejpočetnějších kříženců Charakteristika:  drak větší velikosti  vyvinula se u nich bílá, půl metru dlouhá srst  na.
Pejsci.
Jak bych vyučoval o krkavcovitých ptácích.
Historie vzniku plemene - legendy - předchůdci plemene - pojmenování plemene Vlastnosti - míry - barvy Charakter.
CHOV KOZ.
Kriteria třídění koní Podle fylogenetického původu - skupina mongolských koní - skupina orientálních koní iránských arabských araboberberských anglických.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Labrador, labrador retriever
KOČKY-PLEMENA Kristýna Jonáková 8.B. Rozdělení plemen ● U koček domácích se řadí do čtyř plemen ● Polodlouhosrsté ● Krátkosrsté a somálské ● Siamské a.
ŠELMY.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
VY_32_INOVACE_11-16 Mechanika II. Tuhé těleso – test.
Křepelka polní.
Velššpringršpaněl.
Jagdteriér.
Pozorování chlupů a koster savců
S AMOJED. Rasa Samojed  Země původu je Rusko  Hmotnost je kg  Výška cm  Barva sněhově nebo krémově bílá  Velmi staré plemeno sibiřského.
Trénink v určování savců ČR
Bavorský barvá ř Původ: Podstatně lehčí a menší varieta hannoverského barváře, vyšlechtěná z něj v druhé polovině minulého století v Bavorských Alpách.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
Jak bych vyučoval o krkavcovitých ptácích
Kočky.
ROTTWEILER.
Jack russel teriér.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Portugalsko Doba vzniku: starověk Původní využití: lov králíků a zajíců Využití dnes: společenský pes, lov králíků a zajíců.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
Ledňáček říční.
Lukeš 9.B. Lama Známá jako,,Velbloud Jižní Ameriky,, V posledních 40 letech se Lama šíří do celého světa jako chovny dobytek Výskyt:Peru,Vysoké Andy,Bollivie.
Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.
Bulteriér.
Psovité šelmy.
RACI Zástupci: Rak říční,bahenní,kamenáč.
Labradorský retrívr.
SAVCI Největší rozvoj savců = TŘETIHORY (před 65 miliony let = éra savců Pronikali do všech ekosystémů Čtvrtohory = éra člověka.
TĚLNÍ POKRYV OBRATLOVCŮ Přírodopis VIII.. Povrch těla  Ochrana před vnějším prostředím  Kůže:  pokožka  škára  Kožní útvary (deriváty):  šupiny.
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
PSÍ PLEMENA Bernardýn, milý obr.
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Genetika v příkladech II - dihybridní křížení
Atlas psů.
SJ4000DWB6/1 011 – ruční bezSÁČKOVÝ vysavač JIVE
Čivava , nejroztomilejší vykulené plemeno
Název školy ZŠ a MŠ Březno Název: Autor: Mgr. Petr Pištěk
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Moře a jeho významné ryby j.cinek. Žralok bílý či velký bílý žralok, dříve často nazývaný žralok lidožravý, je žralok z čeledi lamnovitý ch vyskytující.
ZOO JaMka Pracovali na tom: Martin Svoboda Jan Katz
Transkript prezentace:

Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008

Bernardýn Rotvajler Sibiřský hasky Dobrman

Bernardýn 65- 70 cm Hmotnost až 90 kg Celkově působí poměrně zavalitě Velikost, stavba těla: 65- 70 cm Hmotnost až 90 kg Celkově působí poměrně zavalitě a těžkopádně. Srst: rozlišujeme dlouhosrstou a krátkosrstou formu Typickými variantami zbarvení jsou červená, mahagonová a oranžová s bílou Povahové rysy Veselý, inteligentní, poslušný, přátelský, milý, velmi přítulný, klidný, ostražitý. Věk Bernardýn se dožívá věku kolem 11 let, ale i déle.

Rotvajler 60-69 cm Hmotnost až 50 kg Srst Velikost, stavba těla: 60-69 cm Hmotnost až 50 kg Srst Srst krátká, rovná, na pohmat hrubá. Zbarvení: černé se světle až tmavočerveně hnědým pálením. Přednost je dávána co nejtmavšímu a nejsytějšímu pálení. Povahové rysy Rotvajler je klidný, vyrovnaný pes. Vyznačuje se oddaností, odvahou a odolností. Při dobrém vedení se lehce podrobuje výcviku.

Sibiřský hasky Velikost, stavba těla: Srst 50-60 cm Hmotnost až 28 kg Srst Krycí srst je středně dlouhá a bohatá, ale nikdy není tak dlouhá, aby rušila obrys psa. Podsada je měkká a hustá, dostatečné délky, aby podpírala krycí srst. Delší chlupy krycí srsti jsou rovné a poněkud hladce ležící, nejsou však hrubé ani přímo odstávající od těla. Povolené jsou všechny barvy od černé k čistě bílé. Povahové rysy typická povaha sibiřského huskyho je přátelská a milá, ale také pozorná a otevřená.