Super obrázky a vtipy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese. Pachatel odcizil ze zásuvky.
VTIPY ZE ŠKOLNÍCH LAVIC.
Máš rád humor pro dospělé ?.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Alena ráda jezdí vlakem. Vždycky říká, že je to daleko lepší, než cestovat autobusem. Ve vlaku může člověk zažít hodně zajímavých věcí pak je na co vzpomínat.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Ahoj chcete se zasmát? Doufám že až se budete smát nebudete padat za židle.Zapomeňte na svět kolem nás a ponořte se do světa humoru.
Vy nejste děti, vy jste rošťáci.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Černý humor.
V kině manželka manželovi: „ten pán vedle si ho honí.“
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
NĚCO PRO ZASMÁNÍ použij myš.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
VEDLEJŠÍ VĚTY.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Matematické zajímavosti
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Samuel Beckett Čekání na Godota
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
Proč mají spermie ocásek?
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
Psí Svět.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Jezevčí vrch 2.díl.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Černý humor.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Policajti jedou na zájezd dvoupatrovým autobusem. Ti dole se baví, popíjejí, řvou smíchy, nahoře je však podezřelý klid. Vylezou za nimi a koukají,
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
SKUTEČNÉ policejní zápisy
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
Autor: PaedDr. Jana Čechová
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová Název : VY_32_INOVACE_29CJ_5_PŘÍMŘEČ
Máš rád humor pro dospělé ?.
Alkoholické.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
Transkript prezentace:

Super obrázky a vtipy

Snajpr v akci

Přiběhne Pepíček k benzínové pumpě s kanystrem: "Deset litrů benzínu, honem!" "Co je, hoří snad?" "Jo, naše škola. Ale nějak to uhasíná." V parlamentě se rozhodli pro zdražováni a všechno popořadě. Začali tedy u A - auta, B - byty.. Když ale došli k V, nikdo nevěděl. Najednou vyskočí Miloš Zeman a zakřičí: "Všecko!" Běží takhle zajíc po lese a volá : " Ať žije vláda , ať žije vláda !!!!!!!" Potká ho druhý zajíc a ptá se ho proč volá taková divná hesla ... Zajíc mu říká : "Zase zdražili broky ....

Skok přes překážky

Učitel napsal na tabuli - Včera jsem bil ve škole Učitel napsal na tabuli - Včera jsem bil ve škole. - a zeptal se žáků jakou tam má za chybu. Nikdo to neví, jen Pepík se směje. A tak ho učitel vyvolá: ?Pepo, tak co nám k tomu řekneš?? ?To je jednoduché, pane učiteli, včera byla neděle, takže jste tu nemohl být.? Blondýna přijde do drogerie: "Máte něco proti molům?" - "Naftalínové kuličky." - "Prosím deset." Druhý den přijde ta samá blondýna a koupí 20 kuliček, třetí den 60. Prodavačka se ptá: "Na co tolik naftalínu? To máte tolik skříní?" - "Ne. Víte ale jak je těžké takového mola trefit tak malou kuličkou?!"

Pes provokatér

Přijde chlápek do obchodu a říká litr mlíka,tak prodavačka vyndá na pult metr,nalije mléko a chlápek říká ,,Mě nenasereš,zabalit‘‘ Dva policajti nastoupí do tramvaje a jeden se ptá řidiče: "Vezmeš mě na nádraží?" Řidič na to "Ne, pane tato linka jede opačným směrem, to by jste si musel přestoupit?" K řidiči tedy přistoupí druhý policajt a zeptá se "A mě?" Na místě zakázaného parkování zastavil řidič Favorita. Na chvilku si odskočí. Když se vrátí k autu, čeká na něj policista a táže se ho: ?Je to prosím váš vůz?? ?Ano,? odpoví řidič.? ?Tisíc korun!? řekne policista. Řidič se zasměje a řekne: ?Dobře, přidejte pět set a auto je vaše.?

Stylové WC

Čau Fero, co děláš. " "Ale, nic. " "A jak ti to jde Čau Fero, co děláš?" "Ale, nic." "A jak ti to jde?" "Nic moc, velká konkurence Blondýnka stojí u brány parku a čte si tabulku VSTUP JEN SE PSEM NA VODÍTKU. Zamyslí se a pak přemýšlí: "Nějaký špagát bych našla, ale kde seženu psa?" Přijde policajt na stanici, v ruce má psí lejno a říká: "Chlapi, podívejte se, do čeho jsem málem šlápnul!"

Nová Škodovka

Zastaví policajt za křižovatkou řidiče: "Jakto že jste přejel na červenou? To jste ji neviděl?" "Ale jo, viděl, ale vás jsem neviděl." Víš, jak se utopili dva policajti? Jeli na motorovém člunu, zhasl jim motor, a tak se ho rozhodli roztlačit. Proč si policajt před spaním dává na noční stolek jednu skleničku plnou vody a jednu prázdnou? Kdyby měl nebo neměl žízeň.

Usáma bin Ladin

Policajt Karel hází do kopřiv papíry Policajt Karel hází do kopřiv papíry. Přijde k němu strážmistr Jarin a říká: "Proč házíš ty papíry do kopřiv?" "To víš, velitel mi nařídil, abych ty tajné dokumenty spálil." Máte pistoli a jeden náboj.Před vámi stojí lev a za vámi jaguár.Co uděláte? Zastřelíte lva a odjedete jaguárem.

Golfový plácek

Maminko, můžu tu mísu vylízat?" "Ne, Pepíčku, jen pěkně spláchni!" “Včera jsem viděl běžet zajíce, a měl na zádech batoh.” “To já jsem viděl zajíce letět!” “A taky měl na zádech batoh?” “Ne, orla.” Proč mají Škodovky zadní sklo vytápěné? Aby nezábly ruce, když tlačíte. Maminko, můžu tu mísu vylízat?" "Ne, Pepíčku, jen pěkně spláchni!"

Pirát silnic

Moje máma jezdí autem jako blesk. Tak rychle Moje máma jezdí autem jako blesk. Tak rychle? Ne, ale každou chvíli s ním práskne někam do stromu. Lojza Novák říká tatínkovi: "Tati, dnes jsem se jako jediný hlásil!" "Jo? A na co se paní učitelka ptala?" "Kdo nemá domácí úkol..." Hele Pepo, říká manželka, tamhleten pán mě vytáhl z moře, měl bys s ním promluvit. Není třeba, už se mi třikrát omlouval.

Je to krychle?