ELearningové kurzy o daňových a celních otázkách.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přístupnost informací na webech Prezentace na seminář Parádní web Michal Rada, MVČR.
Advertisements

Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
(Ne)vzdělanost v soukromém podnikání
AUTORSKÝ ZÁKON A ZPŘÍSTUPŇOVÁNÍ DIGITÁLNÍCH DOKUMENTŮ
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Evropské internetové obchodní databáze
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Vnímání označení CE ze strany Hospodářské komory ČR František Holec viceprezident Hospodářské komory České republiky Seminář Označení CE vám otevře evropský.
Ing. Jana Popelková Národní vzdělávací fond Kongres výchovného poradenství, Pardubice, 25.–26. dubna 2006 Informační zdroje v poradenství.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
SW podpora krizového řízení Duben 2006 Tomáš Fröhlich, DiS. ISSS 2007.
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
Celní správa České republiky
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
Evropský celní informační portál (ECIP) – první fáze.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Evropský podnikatelský konzultační panel - EBTP EBTP je konzultačním nástrojem Evropské komise Umožňuje podnikatelským subjektům sdělit své názory Evropské.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Zemědělský svaz České republiky EKOTOXA s.r.o. Cross compliance 5 - Přístup ke cross compliance Spolufinancováno Evropskou unií Evropský Zemědělský fond.
Evropský podnikatelský konzultační panel EBTP Ministerstvo průmyslu a obchodu, květen 2006.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Reforma systému výzkumu, vývoje a inovací v ČR  změny v pravidlech pro podporu VaV v právu ES  reforma VaVaI v ČR Inovační potenciál ČR Praha,
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Vysoké školy a Národní politika výzkumu a vývoje a její realizace Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Klamavé obchodní praktiky Mgr. Ivana Picková SOS – Sdružení obrany spotřebitelů
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
“Vaše Evropa Poradenství” Mgr. Michaela Suchardová, LL.M. Eurocentrum České Budějovice „Studuj, pracuj, cestuj v EU. Volný pohyb bez překážek?“
Den ÚNMZ 10. února 2010 Ing. Karol Ružička.
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
PLÁNOVÁNÍ CELOROČNÍ VÝUKOVÉ AKTIVITY UČITELE EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ
INSPIRE Stav a výhled.
Metodika praktického využití judikatury ESD a práva EU obecně: Přestaňme se ho bát David Petrlík Referendář (asistent soudce), Soudní dvůr Evropských společenství.
Seminární práce z předmětu SIPOL
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Ing. Jarmila Cikánková Oddělení datových služeb CENIA.
Adaptivní webové systémy v e-learningu Miroslav Bureš Odborná skupina Webing, katedra počítačů.
SOLVIT neformální systém řešení sporů na vnitřním trhu Setkání center na MPO
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Ostrava,
Hospodářský registr Ing. Jiří Pavlíček Konference ISSS 2006 Hradec Králové, 4. dubna 2006.
Informační a poradenský portál Romana Křížová Cross Czech a.s.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Připravované změny ve VaVaI. Obsah prezentace Posuzování výzkumných organizací Novela zákona č. 130/2002 Sb.
Ochrana práv spotřebitelů v energetických odvětvích JUDr. Petr Scholz, Ph.D. ředitel sekce legislativně správní Praha, květen 2013.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Síťová spolupráce, aplikovaný výzkum inovací ve prospěch malých podniků (SBIR),,Malé podniky jsou páteří evropské ekonomiky.´´ (Evropská charta pro MP)
 Materiál slouží pro pochopení a faktické vyplnění Jednotného registračního formuláře.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
Jakub Skalický Obchodní akademie Neveklov 2014/2015
Elektronický obchod z pohledu České republiky
Rozvoj výuky cizích jazyků
Celní správa České republiky
eLearningové kurzy o daňových a celních otázkách
Vysoká škola Technická a Ekonomická v Českých Budějovicích
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Obecná ekonomie 2 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Digitální učební materiál
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Publicita v projektech
Evropské internetové obchodní databáze
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Klíčové aktivity projektu
Transkript prezentace:

eLearningové kurzy o daňových a celních otázkách

eLearning: Inovativní nástroje pro zjednodušení vaší každodenní práce

Pomoc při pochopení pravidel  Podpora podniků, veřejnosti i daňových a celních úředníků  Zlepšení podnikatelských výsledků  Zajištění shodného chápání daňové a celní problematiky ve všech zemích

Co je eLearning?  pomáhá podnikatelům pochopit pravidla EU a mít z nich prospěch  bezplatné kurzy ke stažení  snadné použití na běžných počítačích  k dispozici v řadě jazyků EU, navržené odborníky  studujete, co chcete, kde chcete a kdy chcete

Přístupné vzdělávání – najdete  názorné příklady ze života  odkazy na situace, kterým obchodníci čelí ve členských státech  interaktivní prvky  vysvětlení krok za krokem  možnost otestování svých znalostí  odkazy na právní předpisy, dokumenty a související informace

Lepší znalosti  k zajištění bezchybného dodržování norem  k pochopení evropské legislativy  k otestování znalostí  k rozšíření osvědčených postupů do celé Evropy  k podpoře jednotného postupu celních a daňových úředníků i obchodníků

 Nabízené kurzy: VAT – Směrnice o dani z přidané hodnoty AEO – Oprávněné hospodářské subjekty EORI – Identifikační a registrační čísla hospodářských subjektů SASP – Jednotné povolení pro zjednodušené postupy DPC-EO – Řízení látek, z nichž lze vyrobit drogy, pro hospodářské subjekty Plánují se další kurzy k otázkám DPH a modernizovaného celního kodexu. Vaše přímá cesta k pravidlům a normám EU

Přístup a další internetové služby pro podniky  K dispozici na internetových stránkách Evropské komise: customs_tax_elearning customs_tax_elearning  Přístup prostřednictvím Evropského celního informačního portálu:  K dalším internetovým nástrojům patří databáze

Děkuji Vám za pozornost!