Motivační program.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ PLZEŇ
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Bakalářský studijní obor Elektronika a sdělovací technika B-EST.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
SPOLEČNĚ PRO REGION Podpora odborného školství v Letohradě.
Spolupracujeme se školami
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
Odměňování a stimulace
Implementace systému flexibilních benefitů
Název projektu: Průvodce světem Multimédií CZ.1.07/3.2.06/ reg. č.: CZ.1.07/3.2.06/ Vzdělávací moduly - obsah 21.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Continental Automotive Czech Republic s. r. o
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Programátor CNC strojů
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Doktorské studium na AF
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
STIPENDIJNÍ PROGRAM. LEPŠÍ POHLED NA SVĚT Meopta – optika, s.r.o. Významná mezinárodní firma s dlouholetou tradicí již od roku 1933 Světový výrobce opticko-mechanických.
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
ČVUT zítra prof. RNDr. Miroslav VLČEK, DrSc.. ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE 2 Postavení univerzity v měnícím se světě  Boloňské deklarace a společný.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Stipendijní program.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
ŠKODA předsériová logistika
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Marketingový plán podniku
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
Zakladatelský projekt pilařského a dřevozpracujícího provozu
elektrotechnických měření
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Silnoproudá elektrotechnika
ŽĎAS PRO STUDENTY.
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Silnoproudá elektrotechnika
Benefity.
Spolupráce se školami.
Setkání kariérových poradců
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Motivační program

Meopta – optika, s.r.o. LEPŠÍ POHLED NA SVĚT Významná mezinárodní firma s dlouholetou tradicí již od roku 1933 Světový výrobce opticko-mechanických elementů a přístrojů Špičkové technologie Profesionální výzkum a vývoj

Kde sídlíme Celkově pracuje v obou společnostech přes 2600 zaměstnanců

Výrobní program V současné době, v procesu modernizace projekční techniky, se zaměřujeme na výrobu speciálních barvodělících soustav pro digitální projekci

Obchodní partneři

Meopta – optika, s.r.o. exportuje do 55 zemí světa

Sportovní optika Komplexně konstruované řady zaměřovacích puškohledů s pevným i proměnným zvětšením Binokulární dalekohledy Špičkové pozorovací dalekohledy vybavené standardními i tzv. APO objektivy s fluoridovými skly

Volná optika Velké množství optických součástí – sférické čočky, hranoly, hranolové sestavy, filtry, zrcátka, atd. Tyto součásti jsou dále používány pro laserové, lékařské, vojenské, kosmické a komerční technologie

Optoelektronika a polovodiče Meopta poskytuje komplexní vývoj, výrobu a také montáž optoelektronických systémů, které jsou využívány zejména v kontrolních systémech pro polovodičový průmysl

Vojenské aplikace V současné době je Meopta ve světě respektována jako elitní značkový výrobce optiky a dodavatel OEM produktů všech předních firem na světovém trhu Binokuláry a pozorovací dalekohledy Vojenské puškohledy Kolimátorové zaměřovače Noktovizní brýle a binokuláry Noktovizní zaměřovače Modulární systémy Periskopy Kombinované denní/noční přístroje Noktovizní přístroje Námořní a letecké systémy a komponenty Systémy pro výcvik a simulaci

Jsme prestižní zaměstnavatel odborníků technických profesí

Nemáte jasno v tom, kam po škole Nemáte jasno v tom, kam po škole? Usnadnit rozhodnutí Vám pomůže náš motivační program… Nastartujte svou kariéru u nás!

MOTIVAČNÍ PROGRAM Určený studentům, kteří studují minimálně druhým rokem na Přírodovědecké fakultě UP Olomouc jeden z oborů: PŘÍSTROJOVÁ OPTIKA OPTIKA A OPTOELEKTRONIKA

CO VÁM NABÍZÍME? Bezúročnou půjčku na studium až do výše 30.000,- ROČNĚ Stipendium v průběhu studia ve výši 3.000,- Kč MĚSÍČNĚ Získávání praktických zkušeností po dobu studia Účast na celosvětových veletrzích – IWA, Optatech, aj. Spolupráci na projektech Úhradu speciálních vzdělávacích aktivit do výše 15.000,- Zpracování diplomové/bakalářské práce Finanční odměnu za významnou účast na některém z projektů Praxi za kredity v rámci studia Nabídku pracovního poměru na dobu neurčitou Stáž v USA po nástupu do společnosti

Pokud Vás náš motivační program zaujal, neváhejte vyplnit přihlášku a zjistěte si tak perspektivní pracovní uplatnění ve Vašem oboru!

Využijte výhod motivačního programu a staňte se členy týmu odborníků v mezinárodní společnosti!  

Zaměstnancům nabízíme: Inovativní a technologicky vyspělé pracovní prostředí Inspirující atmosféra Podpora rozvoje zaměstnanců a nadstandartní benefity mezioborová spolupráce na pracovišti jazykové kurzy, školení stáže na pobočce v USA penzijní připojištění příspěvek na stravování pět týdnů dovolené,…

Jsme zaměstnavatel, který ocení, rozvine a zúročí Váš potenciál ! Děkuji za pozornost ! www.meopta.com www.meoptasportsoptics.cz www.meoptahistory.com Informace o nás najdete na www.meopta.com Jsme zaměstnavatel, který ocení, rozvine a zúročí Váš potenciál !

Kontakt: lucie.koutna@ meopta.com