EXIT Klub na vlastní kůži Budete potřebovat: 1.Nový Zákon a Žalmy 2.Diskusní materiál EXIT316 MISE Střetnutí (viz. Úvodní stránka prezentace)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dana Linhartová CZ.1.04/3.4.04/ Rodina a práce: PROČ NE?
Advertisements

Dokončení textu Čtenářská gramotnost.
Proč to děláme ??? EXIT316 Abakuk 2:14 Celou zemi totiž naplní poznání slávy Hospodinovy, tak jako vody naplňují moře.
ANALYTICKÉ ÚTVARY PUBLICISTICKÉHO STYLU
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
MENŠINY V ČR Okomentuj obrázky: O jaké skupiny lidí se jedná?
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Oddíl Penguins Praha-Smíchov. Sdružení dětí a mládeže Věnujeme se všem dětem, které mají zájem se rozvíjet Alternativa volnočasové aktivity zaměřená na.
Rozbor uměleckého textu
Kreativní materiál pro vedoucí EXIT klubů Kreativní materiál Proč vznikl? Na základě zkušenosti vedoucíchNa základě zkušenosti vedoucích STEREOTIP –
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
V ÍTEJTE NA MÍCH STRÁNKÁCH Snad se líbí
Bakalářský seminář Úvod BP Závěr BP.
Google formuláře.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
Diskuse Všeobecná pravidla Cílová skupina, pro kterou je diskuse určena? prostředí, uspořádání židlí, osvětlení, vhodná teplota nepřetahovat.
Zsv. Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec Název dokumentu: Ročník: Autor: Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův.
Abrahamův život víry Řím 4:1-4 Abrahamův život Povolání Gn 12;1-3 Smlouva Gn 15;1-6 Znamení smlouvy Gn 17;1-5,10 ZákonMojžíš.
BEZPEČNÉ PROSTŘEDÍ PRO SDÍLENÍ EVANGELIA Jak upéct EXIT Klub?
Jak vést diskuzi Zásady – rady - nebezpečí Výhody diskuze Společné dopracování se výsledku Společné dopracování se výsledku Odstranění pochybností a.
Jak pozvat lidi, aby přišli na EXIT klub? Pozvání lidí pozvání je jeden z nejnáročnějších úkolůpozvání je jeden z nejnáročnějších úkolů začátky jsou.
1) P ROČ VYUČOVAT O KÁZÁNÍ ?  Mluvíme-li o kázání, musíme říci, že kázání v současnosti prochází světovou krizí. Není to příliš populární prostředek.
B LOGOVÝ ROMÁN Šárka Masopustová Zuzana Hájková. P ATRIK S TACH - F LOTILA Z EMĚ - P ŘÍBĚH STRÝČKA M ARTINA W ALTER K IRN - A KTIVNÍ ANDĚL M AGNESIA BLOGOVÝ.
Management a rozvoj obcí
Jitka Navrátilová, PhD..  Přímá práce v rodině – home visiting (nástroj podpory rodiny.  Profesionální, či poloprofesionální pomoc rodině.
Ing. Lenka Janíčková, Ph.D.
Na stránce č. 4 jsou otázky testu. Na dalších stránkách
Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé.
Apple Computer Jan Šimík, Education manager, Apple IMC
V Ě CNÁ LITERATURA FORMY V Ě CNÉ LITERATURY Mgr. Michal Oblouk.
Úvod do studia.
FÁZE NÁCVIKU SLOHOVÉHO PROJEVU
„Ježíšova blahoslavenství dnes?“ O spirituální dimenzi sociálně pastoračního pracovníka.
Exkurze do evropských institucí. Cesta (pro studenty MU) Odjezd (Po) v 21:00 – Janáčkovo divadlo Příjezd (So) cca v 7:00 tamtéž S sebou:
Diplomový seminář 3. Company LOGO "Analýza problému" jako typ textu něco se tam venku děje nějaký pohyb(nebo ticho), trend, jev (fenomén)... my na to.
Eva Kaňáková, Casiopea, s.r.o Jak efektivně vést porady Eva Kaňáková, Casiopea, s.r.o. Mobil
Případová studie Seminář 2014.
Jonáš Biblické postavy. TVRDÁ HLAVA Jonáš, syn Amitajův, dostal slovo od Hospodina: "Vstaň a jdi do Ninive, toho velikého města, a kaž mu, neboť jejich.
Didaktika geografie.
DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, SPASENÍ SKRZE SKUTKY??? DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, NEJEN VÍRA, ALE I SKUTEK…
ČÍST CIZOJAZYČNÉ KNÍŽKY ?.  Asi každý z nás někdy narazil na nějakou knížku, časopis nebo jakýkoliv jiný materiál, který sice obsahoval velice zajímavé.
OB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U Náboženství a církve 2.
MASKA Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastESV Komunikace vizuálního umění se znakovými systémy uměleckých.
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3 V Hradci Králové Datum 18. –
Zásady tvorby dotazníků Radka Štěpánová, IBA MU. Stavba dotazníku Úvod Otázky Identifikace.
Využití standardů pro průběžné sledování učebního pokroku žáků Jana Straková Institut pro sociální a ekonomické analýzy a Ústav pro informace ve vzdělávání.
V Ě CNÁ LITERATURA FORMY V Ě CNÉ LITERATURY MGR. MICHAL OBLOUK.
PREZENTACE.  Základní principy prezentace  Příprava prezentace  Struktura prezentace  Závěr.
PRACOVNÍ DOBA VY_32_INOVACE_2_1_5 PRACOVNÍ DOBA Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace Gymnázium a Střední odborná.
Týmová spolupráce při vedení zájmových činností
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/
Seminář ze sociální psychologie
Obsah, rozsah a kritéria hodnocení prezentace
Seminář 1 – Téma a úvod odborného textu
ANALYTICKÉ ÚTVARY PUBLICISTICKÉHO STYLU
VYPRAVOVÁNÍ Mgr. Michal Oblouk.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Násilná osoba aneb co s ní
Práva dítěte Výchova k občanství
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Vzor individuální prezentace
Biblické verše....
Litosféra ZEMĚPIS – DĚJEPIS
„Naslouchat hlasům paměti“
Esej Definice druh úvahy na odborné téma. Nebývá rozsáhlá, je psána většinou s estetickým záměrem. Od úvahy se liší tím, že zobecňuje a syntetizuje poznatky.
Transkript prezentace:

EXIT Klub na vlastní kůži

Budete potřebovat: 1.Nový Zákon a Žalmy 2.Diskusní materiál EXIT316 MISE Střetnutí (viz. Úvodní stránka prezentace)

EXIT Klub má 3 části 1.Úvodní pokec 2.Sledování EXITu 3.Diskuse

1. ÚVOD (1 – 2 minuty) 2 – 3 krátké odstavce s účelem navázání na dřívější díl EXITu, shrnuje předešlé a uvádí dnešní díl (použití momentů z příběhu z EXITu – postavy Markéta, Desmon, Kryštof) Může se končit otázkou, jako v dřívějším materiálu JÍZDA316

2. DO STŘEHU (5 – 15 minut) - 2 otázky - Směřují k zamyšlení (vstupem) do tématu před zhlédnutím filmu

3. FILM (20 minut) EXIT316 MISE – sledování dílu

4. VYBAL TO (10 minut) Zajímavá otázka (soutěžní) – k tématu – 4 možnosti a, b, c, d  nějaká silná zajímavost 2 otázky -> souvisí přímo s filmem (svědectví, anketa, Markéta, dialog andělů, VIP osobnost nebo videoklip 2 otázky -> souvisí přímo s filmem (svědectví, anketa, Markéta, dialog andělů, VIP osobnost nebo videoklip)

5. NABER SMĚR (20 minut) a) Biblický verš (ten z filmu  heslo) b) Biblický text (příběh z Evangelia) c) Praktická aplikace textu Ad. a) Začátek - Přemýšlení nad sebou samým Ad. b) Biblický pohled – 5 otázek Ad. c) Co s tím udělám já sám

6. POD POVRCH (10 minut) Odpověď na otázku související s tématem – silná otázka většinou začínající slovem PROČ? Někdy jedna věc, která v příběhu není jasná nebo příběh o Bohu.

7. PŘÍŠTÍ TÝDEN V EXITU (2 minuty) Příští týden v EXITU… Pak otázka uvádějící příští téma. Stanovením otázky bude účastník předpokládat, co se na příštím klubu bude řešit za téma.

1. ÚVOD (1 – 2 minuty)

2. DO STŘEHU (5 – 15 minut)

3. FILM (20 minut)

4. VYBAL TO (10 minut)

5. NABER SMĚR (20 minut)

6. POD POVRCH (10 minut)

7. PŘÍŠTÍ TÝDEN V EXITU (2 minuty)