Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy správních činností
Advertisements

HARMONOGRAM DALŠÍCH KROKŮ A ŘÍZENÍ EKS CM 25. června 2013 KONFERENCE VELEHRADSKÝ DŮM CYRILA A METODĚJE Mgr. Milan Filip vedoucí Odboru strategického rozvoje.
Organizace řízení společnosti
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
Výjezdní zasedání prezidia, předsedkyň a předsedů sekcí a regionů ČAS Luhačovice – Hotel Fontána II – kongresový sál Luhačovice.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Řízení lidských zdrojů
SADA č.22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.9
Občanská výchova 9. ročník
Česká republika-demokratický stát
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
ZALOŽENÍ TJ/SK Brigita Stloukalová. Nastudujte si sami: Šimková, E. Základy managementu a marketingu pro neziskové organizace. Kap. 5. Manažer v organizaci.
Hlavní náplň činnosti práce s talenty ● práce s pedagogickými pracovníky co talenty objevují a s nimi pracují ● práce s porotci, konzultanty a organizátory.
I. OFICIÁLNÍ SETKÁNÍ PŘEDSTAVITELŮ OBCÍ V SO ORP KUTNÁ HORA GASK 12. ČERVNA 2014 PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE Projekt Svazu měst a obcí reg. číslo: CZ.1.04/4.1.00/B
Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Evropské seskupení pro územní spolupráci TRITIA – vývoj spolupráce čtyř regionů Mgr. Petr Ksenič Ostrava, 18. října 2011.
SADA č. 22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.8
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
PPP – aktuální vývoj v ČR 28. září 2005 Julie Leitgebová, PPP Centrum.
ANALÝZA STRUKTURY HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Ekonomická zpráva CDO, o.s. Valná hromada ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROZPOČTU za období 1.1. – PŘÍJMY Celkové příjmy CDO do činí ,-
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
EKONOMIKA Družstvo Ing. Hana Kročová
ATLETIKA přednáška.
Česká asociace Sport pro všechny z.s. prezentace určena pro studenty FTVS UK Připravil MiZi 2014.
ATLETIKA přednáška. Požadavky na ukončení studia atletiky 1.Ústní zkouška 2.Praktické splnění vícebojů a metodických výstupů 3.Splnění všech praktických.
Krajské zřízení Přednáška M. Horáková.
ČLOVĚK JAKO OBČAN V DEMOKRATICKÉM STÁTĚ PREZIDENT ČR Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Česká asociace Sport pro všechny, občanské sdružení
Územní samospráva Kraje
Obecní zřízení N SP1 Přednáška M. Horáková. Rozsah problematiky 1/2 Základní právní úprava Obec Druhy obcí Základ obce Působnost obcí Oprávnění obce vydávat.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
Organizace a organizování podniku
Exekutiva a justice VkO 9.
ÚSTAVNÍ PRÁVO Prezident republiky
MAS Nad Prahou Iva Cucová, starostka Baště
Veřejná správa Ing. Jaroslava Syrovátková Obce II.
Územní samospráva Obce
SPOLEČNOST S RUČENÍM OMEZENÝM
Hlavní orgány v EU Monika Matysová.
Historie vzniku  celostátní všeoborové konference NNO, vznik Stálé komise konference NNO  celostátní všeoborová konference NNO,
SPOLEČNOST S RUČENÍM OMEZENÝM. Pojem patří mezi kapitálové společnosti (společníci neřídí přímo společnost, za závazky ručí omezeně s.r.o. je společnost,
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Ing. Jan Havránek vrchní ředitel sekce fondů EU Sekce fondů EU 10. dubna 2014.
Ekonomika malých a středních podniků
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP
WORKSHOP 3 1. Organizační zajištění zahraniční spolupráce
ATLETIKA přednáška.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oborů Technické lyceum,
ÚSTAVNÍ PRÁVO Prezident republiky
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Sociální práce TEĎ a TADY II
Transkript prezentace:

Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT Střední Čechy

Příloha č.2 – Organizační schéma – Prezidium a komise Czech Dance Organization, o.s. PREZIDIUM Komise Hip Hop Manager správního úseku Manažer soutěžní disciplín STREET a DISCO Evidence Ekonomika Manažer legislativy Manažer soutěžní disciplín ART Manažer soutěžní disciplín SPECIAL Manažer marketingu Manažer vzdělávání Prezident Mezinárodní komise AGM IDO Komise porotců Komise porotců Komise Street Dance Show Legislativní komise Komise mezinárodních soutěžních pravidel Komise mezinárodních soutěžních pravidel Komise Demo, EB, BD Street Battle Komise Disco Dance PR oddělení Komise grafické podoby Komise školení Studijní komise Komise jsou řízeny manažery jednotlivých oblastí. Jejich výběr a obsazení je řízeno přímo manažerem. Práce komise má statut doporučení a v jejich kompetenci není možnost schvalovat vypracované dokumenty.

Příloha č.3 – Organizační schéma – Popis pracovní náplně prezident / viceprezident / manažeři Czech Dance Organization, o.s. Prezident organizace Je volen valnou hromadou jedenou za 3 roky. Jeho úkolem je reprezentovat organizaci a dbát na dodržování platných pravidel fungování. Řídí mezinárodní komisi pro AGM meeting. Řídí jednání prezídia, kterou je povine svolávat minimálně 4 x ročně. Jeho síla hlasu ve výkonné radě je 10%. PREZIDENT Viceprezident – předseda krajské sekce (členěno dle krajů ČR) Je volen krajským výborem vždy na mandát 12 měsíců. Je součástí Prezidia a jeho povinností je účast minimálně 4 x ročně se účastnit jednání. Síla hlasu je dána počet % členů daného kraje. VICEPREZIDENT 1. VICEPREZIDENT 1. Viceprezident organizace Je volen valnou hromadou jedenou za 3 roky. Jeho úkolem je reprezentovat organizaci a dbát na dodržování platných pravidel fungování. Zastupuje prezidenta a společně s ním je statutářem organizace – podepisují společně smlouvy. Zabezpečuje řízení jednání Prezidia a vyhotovuje zápis. Jeho síla hlasu ve výkonné radě je 10%.

Příloha č.3 – Organizační schéma – Popis pracovní náplně prezident / viceprezident / manažeři Czech Dance Organization, o.s. Manager správního úseku Manažer soutěžní disciplín STREET Manažer správního úseku Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení úseků evidence a ekonomiky. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání výkonné rady. Manažer soutěží disciplín PERFORMING Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení úseků soutěží oblastí PERFORMING. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání výkonné rady. Manažer soutěžní disciplín PERFORMING Manažer soutěžní disciplín SPECIÁL Manažer soutěží disciplín STREET Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení úseků soutěží oblastí STREET včetně soutěží ligy DD a HH a formací. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání výkonné rady. Manažer soutěží disciplín SPECIÁL Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení úseků soutěží oblastí SPECIÁLNÍCH párových a formačních tanců. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání výkonné rady.

Příloha č.3 – Organizační schéma – Popis pracovní náplně prezident / viceprezident / manažeři Czech Dance Organization, o.s. Manažer legislativy Manažer marketingu Manažer legislativy Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení, vypracovávání a následné předkládání všech dokumentů CDO, o.s. včetně soutěžních pravidel. Dále připravuje smlouvní dokumentaci k dodavatelským a odběratelským službám CDO, o.s. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání Prezidia. Manažer vzdělávání Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je zajištění vzdělávacích aktivit CDO, o.s. včetně školení, kongresů a studií. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání Prezidia. Manažer vzdělávání Manažer marketingu Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je zajištění reklamních a propagačních aktivit CDO, o.s. Zastupuje CDO v jednání s potencionálními partnery. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání Prezidia.