GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví 2007 10 April 2015 1 27.-28.3.2007, Hotel President Fórum českého stavebnictví 2007.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
MARKETING A MANAGEMENT
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Představení společnosti
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Systém včasného varování pro odhalení symptomů krize stavebního projektu Ing. Michal Vondruška K126.
3. výročí podepsání memoranda o spolupráci mezi Senátem PČR a AV ČR Vila Lanna
CzechInvest Koncepce podpory investic
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
Městský architekt z pohledu výkonu architektonické profese Konference O městských architektech, jejich potřebnosti a postavení v místní správě Cheb, 15.
Ing. Daniel Konczyna U Prostředí marketingu Ing. Daniel Konczyna U
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
STRATEGIE KOMORY PODNIKŮ KOMERČNÍ BEZPEČNOSTI ČR 2014/2015.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Čistá mobilita, elektromobilita Ing. Luděk Sosna, Ph.D. ředitel odboru Strategie ELEKTROMOBILITA ve veřejné dopravě, Praha,
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
Technologické platformy a dopravní výzkum
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Evropská výstavy patentů a vynálezů Konaná u příležitosti Průmyslového veletrhu Ostrava 24. –
Nemoforum jako zdroj legislativních námětů v oblasti informací o území Růžena Zimová Nemoforum / Stavební fakulta ČVUT Konference ISSS, , Hradec.
Financování stavební firmy
PŮSOBENÍ FAKULTY STAVEBNÍ VŠB-TU OSTRAVA V KLASTRECH
Firemní prezentace. Něco o nás Předmětem podnikání je stavební činnost s prioritním zaměřením na provádění dopravních, občanských, bytových, inženýrských.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
KONFERENCE V RÁMCI TVD Aktuální situace ve VD PhDr. Marie Jírů Členka Výkonného výboru AIVD Koordinátorka AIVD pro Královéhradecký kraj
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
Distanční vzdělávání v ČR, současnost a budoucnost II. národní konference Jindřichův Hradec
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Diskusní seminář ŘEMESLA V ČR Praha,
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
„Elektronické“ Veřejné zakázky Vladimír Šiška náměstek ministra ředitel sekce ISVS.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Dodavatelsko- odběratelské vztahy při realizaci stavby
Struktura podnikatelského plánu
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 12: Příčiny neúspěchu podnikání malých a středních podniků.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
MONDRAGON Cooperative Corporation (MCC) Příklad z dobré praxe - Best practice Červen 2015.
213. ŽOFÍNSKÉ FÓRUM KDO ZASTAVÍ PROPAD STAVEBNICTVÍ?
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Práce s nadanými žáky ZŠ a SŠ ve výuce přírodovědných předmětů
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 02/2007 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc Zlín Uherské Hradiště 18.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Společné setkání „minitýmů“
Podpora podnikání z pohledu bankovního sektoru
Prezident SPS Ing. Václav Matyáš
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
BP KULTURA Ing. Dana Smetanová, SKIP ČR
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April , Hotel President Fórum českého stavebnictví 2007

GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April Dvoudenní kompaktní projekt se uskuteční ve dnech v konferenčních prostorách rekonstruovaného hotelu President v Praze Vytvoření oborové komunikační platformy a výročního setkání všech hráčů na stavební trhu Hlavním cílem konference je důraz na budoucí trendy, marketing a prodej, kritické faktory pro úspěch, podíl na kultivaci celého stavebního trhu Kvalitní program - relevantní a provázaná témata Konference konaná ve spolupráci respektovaných značek – poradenské společnosti INCOMA Consult, výzkumné společnosti INCOMA Research a Svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR v čele s prezidentem Ing. Václavem Matyášem Záštitu nad letošním rozšířeným ročníkem převzala Evropská stavební federace FIEC Fórum českého stavebnictví koncept HLAVNÍ ATRIBUTY

GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April Positioning – Kdo jsou účastníci konference? STÁTNÍ SPRÁVA, MINISTERSTVA, ZASTUPITELSKÉ ÚŘADY BANKOVNÍ INSTITUCE DODAVATELÉ STAVEBNÍHO MATERIÁLU STAVEBNÍ FIRMY INVESTOR, DEVELOPER CÍLOVÉ OSOBY – JAKÉ POZICE ZASTÁVAJÍ ÚČASTNÍCI KONFERENCE ? -JEDNATELÉ A ŘEDITELÉ SPOLEČNOSTÍ- OBCHODNÍ ŘEDITELÉ - ŘEDITELÉ DIVIZÍ- ČLENOVÉ PŘEDSTAVENSTVA - MARKETING MANAŽEŘI- ČLENOVÉ MINISTERSTEV A JEDNOTLIVÝCH ZASTUPITELSTEV Kde velikost grafu ukazuje předpokládaný podíl na celkovém počtu všech účastníků, a barevná část podíl TOP managementu v jednotlivém segmentu.

GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April Existence mnoha konferencí zaměřených na různé technologie výstavby (silniční konference atd.) či konferencí zaměřených směrem k architektuře/urbanismu. „Konference“, semináře zaměřené na jednotlivé/dílčí problémy ve stavebnictví. Firemní prezentace zaměřené na stavebnictví. Ty jsou zejména prezentovány pro firemní klientelu, nikoliv pro „celou stavební veřejnost“. „Konference“ pořádané v rámci stavebních veletrhů. I tyto většinou ukazují stavebnictví z pohledu technického a technologického, nikoli obchodního. Prezentace těchto konferencí je někdy nedostatečná – její existence se nedostane většině stavebních společností. Odborné konference v ČR – segment stavebnictví SOUČASNÝ TRH Fórum českého stavebnictví plní roli „Výročního setkání“ všech partnerů, kteří se podílejí/participují/spolupracují a spoluvytváří stavební trh jako celek a představuje stavebnictví jako „business“.

GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April A. ČESKÉ STAVEBNICTVÍ A JEHO VÝVOJ V KONTEXTU EVROPSKÉHO TRHU Postavení stavebnictví v ekonomice ČR Budoucnost stavebnictví v EU do roku 2013 a rozšíření stavebního trhu EU po vstupu nových členských států Stavebnictví v ČR - Ohlédnutí za rokem 2006 a očekávaný vývoj v horizontu pěti let očima Svazu Stavebnictví v ČR - Ohlédnutí za rokem 2006 a očekávaný vývoj v horizontu pěti let očima stavebních společností B. REGION CEE VNÍMANÝ VELKOU STAVEBNÍ SPOLEČNOSTÍ Pohled významných osobností na region CEE Fórum českého stavebnictví 2007 – program 1.dne

GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April C. PANELOVÁ DISKUSE – BYTOVÁ VÝSTAVBA A JEJÍ TRENDY Pohledy developera, investora, banky, dodavatelské stavební firmy, architekta a státních orgánů D. PANELOVÁ DISKUSE – DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA A JEJÍ TRENDY Pohledy veřejného zadavatele, státních orgánů, dodavatelské stavební firmy, krajských úřadů, ekologických organizací, zkušenosti ze zahraničí Fórum českého stavebnictví 2007 – program 1.dne

GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April A. ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH STAVEBNÍCH ZAKÁZEK V ZEMÍCH EU Úvod do problematiky – význam transparentního zadávání veřejných stavebních zakázek pro úsporu výdajů při dodržení kvality staveb Současný stav legislativních norem platných v zemích EU pro zadávání veřejných stavebních zakázek Stav příprav evropské normy prEN „Kvalifikace stavebních dodavatelů“ (Qualification of construction enterprises) Systém certifikace stavebních dodavatelů – národní systémy B. PANELOVÁ DISKUSE – VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Pohledy zadavatele, dodavatele a tvůrců certifikačního systému Fórum českého stavebnictví 2007 – program 2.dne KONFERENCE O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH STAVEBNÍCH ZAKÁZEK V ZEMÍCH EU POŘÁDÁNÁ POD ZÁŠTITOU FIEC

GfK GroupINCOMA ConsultFórum českého stavebnictví April Novinky z příprav konference naleznete na: Management konference: Antonín Parma T: , Servis pro partnery: Daniela Kučabová T: , Kontakty