Vítáme Vás. Partneři O kávový servis se stará.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Zkušenosti s e-learningovými kurzy na FES Univerzity Pardubice
Zahájení 2. společného setkání učitelů a lektorů
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
OLE-onlinelearning Studium odkudkoli a kdykoli
Inovace vzdělávacího programu Zahradní a krajinná tvorba Projekt OPVK, oblastní podpora 2.1.
Virtuální lektor? Miroslava Dvořáková Jiří Votava.
Profil HR poradce a školitele
1 NNO a strukturální fondy EU Liberec, 16. dubna 2009.
Výběrové řízení dodavatele manažerského vzdělávání pro ZENTIVA a.s.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
TECHNICKÉ ŠKOLKY
e-learning Lucie Rohlíková
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU „JAK CO FUNGUJE?“
Pardubice 15. a 16. listopadu 2012 Ing. Petr PETŘÍK
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Page 14/12/2015 Raytheon Professional Services Copyright © 2009 Raytheon Company. All rights reserved. Customer Success Is Our Mission is a registered.
KONFERENCE V RÁMCI TVD Aktuální situace ve VD PhDr. Marie Jírů Členka Výkonného výboru AIVD Koordinátorka AIVD pro Královéhradecký kraj
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Tomáš Sýkora GOPAS, a.s. Úskalí e-learningu Tomáš Sýkora GOPAS, a.s.
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Končar.
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
Národní soustava povolání (NSP) Klasifikace ekonomických činností (CZ-NACE)  
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2002 Internet ve státní správě a samosprávě, Programy „Blended Learning“ pro zaměstnance.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
1 Sdružení velkých spotřebitelů energie Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky z pohledu dominantního výrobce ČEZ, co odběratelé mohou očekávat, jak.
Propojení „soft“ nástrojů a „hard“ podpory je nutnost
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Metodika tvorby a didaktika e-learningu Josef Hajkr
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
1 FIREMNÍ KULTURA Evergreen v nových souvislostech aneb FUNGUJÍ JEN JEDNODUCHÉ VĚCI.
Gymnázium a Obchodní akademie Bučovice
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
KONFERENCE OPTIMED.
Internet pro seniory Monika Kavanová Education Sales & Marketing Manager CEE CEE HQ Microsoft ISSS Martin Soukup Námstek primátora Náměstek primátora.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jakub Mrázek.
MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
Závěrečná konference NSK JEDEME DÁL … Hotel Pyramida, 19. května 2015.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
Osnova výuky_únor 2011 MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková.
Program: Erasmus+ Klíčová akce: KA1 Název organizace: Základní škola M. Choceňského, Choceň Název projektu: Další vzdělávání učitelů cizích jazyků Číslo.
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
Projekt ESF Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava, Michal Uhlař 1Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality.
PODPORA UČITELE Individuální projekt národní Garant projektu: Odbor 22 MŠMT.
Minikonference Gymnázium Brno - Řečkovice 17.červen 2010
Vypracovali: Tomáš Dula Jakub Konečný Richard Kalužík Jan Jaspar
Téma: Harmonogram a organizační záležitosti
Základní pojmy při používání Internetu
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Ekonomické vyhodnocení firemního vzdělávání a jeho vliv na výkonnost.
Praktické dovednosti absolventa
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Příprava operačních programů
SOCIÁLNÍ INOVACE V PRAXI po záštitou JUDr. Bohumila Šimka,
KLUB VEŘEJNÉ SPRÁVY ČMA
Moje škola ZŠ TGM IVANČICE Šimon Kocáb.
Ing. Hana Pokorná Oběžný majetek Zásobování zabezpečuje na trhu část výrobních činitelů nutných zajištění hlavní funkce podniku Oběžný majetek.
Autor: Mgr. Jana Burdzová
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Vítáme Vás

Partneři

O kávový servis se stará

1. dopolední blok Zbavíme se papírů v personalistice Mgr. Jan Března, Kooperativa Pojišťovna, a.s., VIG Metody a nástroje výběru a hodnocení zaměstnanců Olina Soukupová,M.A., A&D Solution, s.r.o. Národní soustava kvalifikací a možnosti jejího využití Mgr. Monika Pokorná, MŠMT Cafeteria – motivovat i v době krize? Ing. Jaroslav Krechler, Ph.D., Sodexo, s.r.o.

přestávka na kávu

II. dopolední blok Psychometrie on-line - chytré, validní… A preferované HR řešení Filip Hrkal, MBA, cut-e Představení e-learningových programů jako vhodná podpora přímé výuky I ng. Zdena Vostrovská, CSc., Ing. Hana Ondrušková, 1. Vox a.s. Jsou investice vložené do náborů skutečně efektivní? Změřte si je! Ing. Zdeněk Němec, LMC, s.r.o.

Zveme Vás na OBĚD

I. odpolední blok WBT – Web Based Training – interaktivní školení přes internet Lucie Kolářová, MBA, Ing. Richard Balga RAYTHEON PROFESSIONAL SERVICES VCT – Virtual Classroom Training – školení prostřednictvím počítače a internetu Lucie Kolářová, MBA, Ing. Richard Balga RAYTHEON PROFESSIONAL SERVICES

přestávka na kávu

II. odpolední blok On-line sociomapování týmů PhDr. Luděk Stehlík, EDOST E-Learning Počítačové školy Gopas, pro firmy i jednotlivce Maria Dvořáková, GOPAS, a.s. Lektoři on-line aneb vzdělávání napřímo s lektory Martin Kaleta, Human Capital, s.r.o.

Děkujeme za pozornost a těšíme se na shledanou