Faremní porážka hyršov

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Advertisements

Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Čísla stran v Microsoft Office Word
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.03 •SOU Obořiště •Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník •Číslo klíčové aktivity:
Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Komunikace v obchodním styku – objednávka
Pro zvířata v tísni Nabídka ke spolupráci 2010 Velikost národa, jeho morální výše může být posuzována podle toho, jak nakládá se svými zvířaty, Mahátma.
specialista na firemní květinový servis
Obrázek v prostředí MS-WORD
Vzhled prezentace - šablony
Tutorial Zobrazení článku na EBSCOhost rozhraní
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Prezentační manažer Kapitola 11.0 (Tisk)
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Exkurze Mitrovský Dvůr
Hromadná korespondence, makro
Textový editor. Po spuštění aplikace textového editoru Pages se zobrazí okno Template Chooser, které nám nabízí k práci mnoho přednastavených šablon.
Nové razítko pro velké zakázky razítko s otiskem Printy 4911, 4912 a 4913 za cenu, kterou znáte…
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Power Point– správa prezentace
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Záhlaví obchodního dopisu
Zápatí a záhlaví, okraje stránky, číslování stránek
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Vlastnosti stránky a tisk
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Předmět: Potraviny a výživa Ročník: druhý
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
Personální písemnosti I
Komunikace v obchodním styku – nabídka
Personální písemnosti II
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Komunikace v obchodním styku – poptávka
Chci vás informovat, o otevření nové zubní praxe. Řekněte všem. Speciální slevy na všechny přátele, kteří odkazují nové pacienty na mě! Klepni na tlačítko.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O6.1K.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Název společnosti Produkty a služby
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Rozložení obrázku s titulkem
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Transkript prezentace:

Faremní porážka hyršov Kontakt Telefon: 605 134 188 Faremní porážka Hyršov E-mail: objednavkyfarmahyrsov@centrum.cz www.faremni-porazka-hyrsov.com Facebook: připravujeme Hovězí maso Na naší farmě na šumavském Hyršově chováme skot plemene aberdeen angus. Maso z těchto jatečných zvířat se vyznačuje vysokým mramorováním, křehkostí, šťavnatostí a specifickou chutí. Je výborné k  přípravě steaků, ale i ostatních masových specialit. Dodavatel Provozovna Štěpán Bečvář Klatovská 515/169 321 03 Plzeň- Litice IČ:42837278   Faremní porážka Hyršov CZ 32910230 Hyršov č.p. 2 345 06 Všeruby okr.Domažlice     Maso z našeho dvorečku brzy na Vašem stolečku!

Rozvoz a odběr Naše nabídka Rozvoz balíčků je stanoven na adresu uvedenou ve Vaší objednávce. V případě změny dodací adresy stačí zavolat, ovšem v dostatečném časovém předstihu před samotným rozvozem. Osobní odběr přímo na farmě je taktéž možný.taktéž možný. Jaké maso obsahuje standardní balíček? hovězí přední vysoký roštěnec nízký roštěnec hovězí krk hovězí pupek hovězí kližka hovězí zadní hovězí žebra Speciality  Ke každému kusu masa dostanete přesné doložení původu, evidenční číslo jatek a kopii o veterinární kontrole. Víte tedy přesně, jaké maso „na svém stolečku“ máte. Zvlášť k objednávce si můžete zakoupit také pravou svíčkovou či speciální steaky, které Vám budou doručeny společně s objednanými balíčky. Plánujete rodinnou oslavu, party s přáteli či firemní večírek? Rádi Vám zajistíme maso přesně podle Vašeho přání, Vaši představu o obsahu balíčku prostě jen uveďte do objednávky s dostatečným časovým předstihem (nutné především kvůli délce zrání). V případě zájmu Vás samozřejmě budeme informovat o sezonních akcích (zvěřina a podobné). Porážka Porážka se koná při naplnění objednávek 25-30 balíčků, což odpovídá 200-300 kg hovězího masa. Maso pak čtyři týdny zraje v chladicím boxu, po výstupní kontrole je pak porcováno dle jednotlivých objednávek Doprava Vzhledem k čtyřtýdenní době zrání budeme každého elektronickou poštou nebo telefonicky informovat o termínu dodání. Vždy se budeme snažit, aby Vám dodávka masa vyhovovala. Trasa rozvozu je co nejefektivněji plánována, aby se maso dostalo „na Váš stoleček“ opravdu co nejrychleji. Maso je samozřejmě přepravováno chladicím vozem s monitorovacím zařízením teploty. Opatření Skot je chovaný přímo na farmě na Hyršově. Naše soukromá faremní porážka obdržela veškerá veterinární schválení a odpovídá přísným hygienickým normám. Jatka jsou certifikovaná s možností vývozu masa do ostatních států EU. Kolik balíček váží? Hmotnost masa v balíčku je 5 a 10 kg, doporučujeme váhu 10 Kg, vzhledem k počtu sortimentu. Při zájmu o větší množství masa stačí uvést množství do objednávky objednavkyfarmahyrsov@centrum.cz