2005. Paní zima, snad se s námi loučí, ledy na lužnici PRASKAJÍ A TAJÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
Aneb Šťastné a Veselé Vít Jaška 6.C
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Speciální Jednotka Armády České republiky
Lidská práva.
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
Fojtíková Kateřina Havlíková Hana obsah
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Vážení milovníci historie motorismu !
Zájezdy cestovní kanceláře BLUDNÝ HOLANĎAN Martina Jasparová, 4. I
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Krkavcovití.
Povrch České republiky
INFRATOPENÍ - TOPNÉ OBRAZY
Počítačové klávesnice
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Letní olympijské hry v Číně
Sametová revoluce.
Konstrukční práce Téma: Sběrnice (BUS) Vytvořeno dne: Poznámka: V prezentaci jsou zvukové efekty. Proto je lepší ji pouštět se zvukem. Děkuji.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
V mládí každý věří, že svět začal teprve jím, že je tu vlastně všechno jen kvůli němu Johann Wolfgang von Goethe.
Anotace Žák se formou prezentace seznámí s Organizací spojených národů  
Člověk se nědy zeptá proč...???
Zvětšování řádků a Rozšiřování sloupců
Vznik USA.
KAPALINY.
POZVÁNKA NA ČARODĚJNICE DOVOLUJEME SI VÁS POZVAT NA PÁLENÍ ČARODĚJNIC. ČARODĚJNICE SE KONAJÍ KONAJÍ SE V ČESTLICÍCH NA POLI. BUDE TO VELKÉ,UVIDÍTE.
Krátce z historie Nejprve se na vyvýšených místech zapalovaly velké ohně na ochranu před zlými duchy a démony. Teprve později se začala pálit smolná košťata,
Projekt žáků ZŠ Nový Hrádek
Dějepis vypracovala: Vendula Skalová IX..
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Zlatá lilie – Mazaskazi Wanča
1. oddíl skautů a vlčat Slavkov
Ptáci 4. ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
KUK PO ROCE…. Rok se zase s rokem sešel a opětovně bychom se mohli společně projet…. DRAŽETICE
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
Vážení přítomní. ve dnech až
Jsem svobodný právě proto, že sloužím Ježíši Kristu, svému Pánu. Skautský máj 09.
Meluzíni, Meluzínky, Meluzíňata – bývalí, současní i budoucí dříve než na nás přijde zimní spaní je tu zase hradní hraní LP 2009 Od pátku 30. října do.
Historie Punkografie Kapela Obrázky Odkazy.
Historie. aspoň něco málo…. Město je písemně doloženo poprvé v roce vzniklo spojením N N N N N ěěěě mmmm cccc iiii postaveného.
Jednou takhle ráno si pejsek a kočička řekli, že půjdou do lesa na jahody. A tak se vydaly do lesa.
Motýli.
Lidská kostra Martina Habrdlová Martina Habrdlová Martina Habrdlová.
START Ahoj děti! Chtěly byste se dozvědět něco víc o podstatných jménech? Pokud ano, tak klikněte na START.
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
TECHNOLOGICKÉ VLASTNOSTI MIKROBIOLOG. VLASTNOSTI
Halóóóó… … slyšíte mě někdo? … … potřebuju Vás …
SPŠ stavební a Obchodní akademie, Kladno, Cyrila Boudy 2954 EU peníze školám CZ.1.07/1.5.00/ Quelle terre promise! Autor: Mgr. Anna Sekeráková.
Cesta po Dunaji Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Itálie Zdeněk Fišr, Petr Pištělka, Jakub Rachač a Lukáš Veinar 7.A.
Úbytek lesů Mizení tropických deštných pralesů, domova pro více jak polovinu živočišných druhů na Zemi, je zřejmě nejvíce patrná ekologická pohroma, které.
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Autor: Mgr. Radana Marelová
Infokanál Obce Březnice
Bioseznamovák 2018.
H2O - Vltava.
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

2005

Paní zima, snad se s námi loučí,

ledy na lužnici PRASKAJÍ A TAJÍ

ŘEKA ČARUJE

A PROBOUZÍ SE PO ZIMNÍM SPÁNKU

AHÓJ, AHÓJ, AHÓJ, AHÓJ !!!

Tímto si Vás dovoluji pozvat, na další ročník Jarní vody, která se koná v sobotu Sjíždíme, jako tradičně, Lužnici v úseku z Tábora od kiosku u Ježka, do Dobronic, což je cca 18 km. Vyjíždíme klasicky co nejdříve ráno, to je okolo 10:00 hod. Sraz účastníků je v pátek v Černýšovicích, kde večer proběhne nezbytné plánování, prostorách školy, kam tak rádi docházíme, nebo u ohně za stodolou, kde si můžeme udělat nějaký ten steak. Zaleží na počásku. Ke svým domovům se rozjíždíme v neděli Prvního máje. Žádné změny oproti předešlým ročníkům nejsou a myslím, že nejede nikdo neznalý. Přesto, máte-li nějaké nejasnosti pište na h h h h h oooo nnnn zzzz aaaa.... mmmm iiii kkkk aaaa eeee mmmm aaaa iiii llll.... cccc zzzz, nebo volejte Vše bude zveřejněno na w w w w w wwww wwww.... zzzz iiii zzzz aaaa llll kkkk aaaa.... cccc zzzz, kde Žížalka vytvoří tabulku na přihlášky. PROSÍM, VOLEJTE A PIŠTE PŘIHLÁŠKY ZÁVAZNĚ DO KONCE BŘEZNA, AŤ MOHU S MĚSÍČNÍ RESERVOU OBJEDNAT PŘÍSLUŠNÝ POČET RAFTŮ. Pokud pojede někdo na jiném plavidle, UVEĎTE TO TAKY. Akce se koná za každého počasí. Jenom v případě povodní to padá a zabavíme se náhradním programem, např. Pálením Čarodějnic a stavěním Máje. Rád Vás zase uvidím. AHÓÓÓÓÓÓÓÓJ Vodní Krysa MIMIKA