BeCafe & BeGamePort www.be1.cz. Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

Easy CRM Posys,spol. s r.o. Duben Hlavní kategorie sw AdresářAktivityPenízeWorkflowZnalostiPoštaSpráva.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Monitorovací systém Asistent
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
SOFTWARE operační systémy
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
REDAKČNÍ SYSTÉMY REDAKČNÍ SYSTÉMY aplikace určené k publikování informací na internetu redakční systémy používají on-line redakce, státní instituce,
Tvorba webových aplikací
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
Management telekomunikačních systémů
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Topologie sítí Topologií sítě rozumíme způsob zapojení počítačů do počítačové sítě. Rozeznáváme čtyři druhy: Sběrnicová topologie Prstencová topologie.
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
WBI Systems a.s. Barákova Říčany T: F: E: W: SQL Server 2008 R2 Základy licencování.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Štěpán Lískovec, 4.A.  =základní programové vybavení počítače (tj.software)  hlavní úkol:  A, zajistit uživateli možnost ovládat PC  B, vytvořit pro.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Operační systémy.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Mgr. Rostislav Krušinský VĚDECKÁ KNIHOVNA V OLOMOUCI Služba EOD - Elektronické knihy na objednávku.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Licence WinFAS Skalský dvůr Licence Licence umožňuje provoz IS WinFAS dle následujících kategorií: režim provozu - časové rozlišení licenční.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Krajský úřad Libereckého kraje
Firewall Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Mgr. Milan Šimek. Počítačová síť je skupina počítačů spojených dohromady umožňující více uživatelům přistupovat k jedněm zdrojům, sdílet a využívat tatáž.
1 Nástroje pro dohled a správu sítě 2 Protokolové Analyzátory (Odhalování a odstraňování závad…) Systémy založené na hardwarových sondách (Sledování.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Zálohování fotografií
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Doména Windows Serveru Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Inteligentní křeslo Sběr a vizualizace dat Aplikace Simulátor křesla Informační infrastruktura Aplikační studie Psota Jiří Musial.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
LOPOGOLF
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
StringData s.r.o. | Antala Staška 510/38 | Praha 4 | TEL: BENEFLEX VĚRNOSTNÍ PROGRAM Prezentace řešeni.
ÚVOD DO PŘEDMĚTU INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE. OPERAČNÍ SYSTÉM Je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti.
Řešení rozhodovacího problému Volba kancelářského software (Microsoft Office vs. Open Office) v prostředí podniku Autor: Dalibor Kaláb Ročník II: 2006/2007.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
TIPY A RADY PRO PRÁCI S WEB OF SCIENCE – SLUŽBY DOSTUPNÉ PO REGISTRACI
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
9. Bezpečnostní pravidla při používání počítače a internetu
Operační Systém Operační systém je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti počítače při jeho.
účetnictví, daně a controlling
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
Práva uživatelů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Libor Otáhalík. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Kompletní přehled o stavu pneumatik úrovni servisu výkonu pneumatik
Transkript prezentace:

BeCafe & BeGamePort

Kdo jsme? Vyvíjíme software pro internetové kavárny a počítačové herny Poskytujeme software i kompletní servis ZDARMA Jsme jedničkou na slovenském trhu, expandujeme na český trh

Vlastnosti softwaru BeGamePort komplexní zablokování Windows – uživatelé budou moci spouštět jen ty aplikace, které jim z centrálního PC povolíte centrální provoz – z centrálního PC máte možnost restartovat/vypnout/spravovat všechny vaše uživatelské PC statistické funkce – statistika sleduje informace o předplacených kreditech, nejpoužívanějších aplikacích, nejlepších dnech, množství přístupů a to vše za Vámi definované období

Vlastnosti softwaru BeGamePort funkce sklad – objednávání občerstvení přímo od uživatelských PC B – každý Váš zákazník od nás automaticky získává ovou schránku s neomezenou kapacitou interní informace - možnost přiřazení interní informace zákazníkům, kterémukoliv zákazníkovi můžete zamezit přístup kdykoliv se rozhodnete

Výhody spolupráce Po navázání spolupráce Vás zapojíme do našeho bonusového programu Bonusové body získáváte na základě počtu zobrazení reklamy, která se ukazuje na integrované liště uvnitř softwaru Z bonusových bodů pak můžete čerpat počítačové příslušenství ZDARMA

Výhody spolupráce Získáte software ZDARMA, servis ZDARMA a máte možnost snížit náklady na provoz V případě zájmu software osobně nainstalujeme a proškolíme personál

BeCafe & BeGamePort Těšíme se na spolupráci BeOne, a.s. Martin Kyncl Tel.: Web: be1.cz