Vytvo ř il:Filip Berka. AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEDM NOVODOBÝCH DIVŮ SVĚTA
Advertisements

Služby pro rodiny v ČR výzvy a perspektivy
Divize a představují.
Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
• N ě mecký ekonom a myslitel • P ř edch ů dce marginalismu • Autor tzv. Gossenových zákon ů z roku 1854.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_221_ORIENTACE_V_ČASE Téma: ROK, ROČNÍ.
DOMOV A CENTRUM AKTIVITY, p.o.
 Co d ě láme  Jak jsme pokro č ili  Selek č ní metody  K ř í ž ení  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme nyní  Co d ě láme  Jak.
Fantastické schopnosti zvířat
Jirka Pospíšil, AC Rousínov, Spolu s Bohem… Jirka Pospíšil, AC Rousínov, PŘEKONÁVÁME PROBLÉMY.
Kamenická Stráň.
Pica pica Straka obecná.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Název projektu:Učení pro život Reg. číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo šablony:V/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí.
N ORMÁLNÍ JE NEKOU Ř IT Ž ALOUDÍKOVÁ, I., H RUBÁ, D. P D F A LF MU BRNO Výchova ke zdravému životnímu stylu a nekuřáctví na I.stupni ZŠ.
Milan Bu ř i č 18.listopadu  Pokud se do po č íta č e dostane škodlivý kód, m ůž e vykonat n ě kterou z t ě chto č inností: Ovládnutí po č íta.
Houby.
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Krou ž ky školní dru ž iny Výtvarný krou ž ek  Ve výtvarném krou ž ku d ě ti zkoušejí malovat r ů znými technikami  Uplat ň ují výtvarný talent  Pracují.
(principy funkce a oblasti vyu ž ívání tabulkových procesor ů, struktura tabulky, vzorce a funkce obecn ě, adresace bun ě k - relativní a absolutní editace.
+ REPORT Z VÝZKUMU A ANALÝZY POT Ř EB LLP-2012-LV-KA4-KA4MP.
DEX (alias Alf) … aneb má cesta z útulku Kralupy nad Vltavou do nového domova.
Centrum pro katechezi Olomouc, Nem ůž eme ho vid ě t o č ima kolem sebe, proto ž e je neviditelný. Nem ůž eme ho vid ě t ani rozumovou úvahou, proto.
 O co se pokoušíme  Stav p ř i minulé minikonferenci  Jak jsme pokro č ili  Po č ítání fitness  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů.
Skokan hn ě dý Rana temporaria. Popis Skokan hn ě dý má velký areál rozší ř ení, ž ije v Evrop ě od Pyrenejí a ž k Uralu v č etn ě Č R. Je rozší ř en.
Zlatý chrám, nejposvátn ě jší síkhská svatyn ě, byl postaven koncem 16. století jako p ř íbytek pro svaté písmo Sikh ů - Guru Granth Sahib. Zde.
POLYAMIDOVÁ VLÁKNA.
 Typický osobní po č íta č m ůž eme rozd ě lit na t ř i č ásti:  Po č íta č ová sk ř í ň  Monitor  Další vstupn ě -výstupní za ř ízení (klávesnice,
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Velké planety Plynní obři
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
2014 / 2015 Na č em stojí skauting? Jan Peroutka - Rocky Ideologica.
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
2014 / 2015 Hospodaření Kateřina Hrdličková - Matýsek Fiscus.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
Janík, Rídl.  N ě mecko (oficiální název Spolková republika N ě mecko), je st ř edoevropský stát, rozd ě lený na 16 spolkových zemí. Na západ ě sousedí.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Stran č ice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Ř ehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R18_ Slovní úlohy s procenty TEMA:
Ú ř ad vlády Č R Tereza Kunertová 2013 Evropský rok občanů.
PhDr. Pavel Be ň o Tel nebo
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk - 4.ročník Autor: Mgr.Michaela Krbušková SLOVNÍ DRUHY Co u ž známe ? Jaké slovní druhy mohou vyjad.
Koordina č ní skupina Rodiny, d ě ti a mládež Zámek "Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v D ěč ín ě " CZ.1.04/3.1.03/ “ 3. Komunitní.
MZŠ Dymokury Ing. Martina Š ť astná. 1. Kde hledat hotové aplikace a jak je vyu ž ít ve výuce 2. Práce se Smart Tools 3. Jak si upravit procvi.
R ASY PS Ů Kterého z nich si nakonec vezmete domů? Kterého z nich si nakonec vezmete domů?
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 4. ročník Ing. Hana Adamcová Vytvořeno: 2011.
KOČKY A PSI ANOTACE Prezentace seznámí žáky s rozdíly mezi kočkovitými a psovitými šelmami. Význam psů a koček pro člověka DATUM AUTORTereza.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1102_STAVEBNÍ SP. Téma: Pojem F. G._ Stavební spořitelny Číslo.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0201_OSOBNÍ R. Téma: FG_OSOBNÍ ROZPOČET Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Hrabová, okres Šumperk, příspěvková organizace AUTOR : Eva Vysoudilová NÁZEV : VY_32_INOVACE_14_Pes domácí.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0801_ŽIVOTNÍ Ú. Téma: Pojem _ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ Číslo projektu:
Atmosféra.
DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_20_Disk slo ž ka Šablona č íslo: VII.Sada č íslo: 3.Po ř adové č íslo DUM: 20. Autor:Mgr. Milan Ž i ž ka.
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2902_TYPY ÚVĚRŮ Téma: Pojem F. G._ Typy úvěrů Číslo projektu:
VY_32_INOVACE_
Domácí zvířata VY_52_INOVACE_28
Úměrnosti Nepřímá úměrnost. Zavedení pojmu nepřímá úměrnost.
Atlas psů.
Zavedení pojmu přímá úměrnost.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Uhřice, okres Hodonín
VY_42_INOVACE_43_Logická úloha - psi
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Zavedení pojmu přímá úměrnost.
Základní škola a Praktická škola Dvůr králové nad Labem
Autor: Mgr. Dana Bednářová Datum: Název: VY_32_INOVACE_10_Český jazyk
Transkript prezentace:

Vytvo ř il:Filip Berka

AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p ů vodní vlasti za národní poklad. AA navíc je to m ů j mazlí č ek.

VVznik plemene m ůž eme datovat na 16. století. P ů vodn ě byli vyu ž íváni ke štvaní zv ěř e na delší vzdálenost. JJejich osrst ě ní bylo rovn ěž p ř izp ů sobeno místním nep ř íznivým klimatickým podmínkám. Barzoj se pou ž íval p ř i lovu zajíc ů, lišek, jelen ů a hlavn ě na lov vlka. Ne nadarmo se mu ř íkalo ruský vlkodav.

BBarzoje lze chovat jak na zahrad ě, tak i v panelákovém byt ě. Výhodou je, ž e nemá typický psí pach, který je u v ě tšiny plemen výrazný. Je sprinter - doká ž e vyvinout velkou rychlost, ale na kratší vzdálenosti.

BBarzoj je velice klidný, p ř átelský a vyrovnaný pes, oddaný svému majiteli a velmi tolerantní k d ě tem. Jde o inteligentního, trochu melancholického tvora, který vy ž aduje dostatek porozum ě ní a lásky. Barzoj není hloupý, je jen jiný, byl vyšlecht ě n pro samostatnou práci.

BBarzoj zvládne bez problému základní poslušnost. Velmi rychle chápe a zvládá základní povely. Ten náš t ř eba poslouchá povely jenom za pamlsky.

 A Apollo taky prý d ě kuje  A ž p ů jdete kolem tak si ho m ůž ete pohladit, nekouše. MO Ž NÁ…..