Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
On-line komunikace, sociální sítě a propagace vědy
Advertisements

P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Komunitní síť a mobilní služba (nejen) pro auta… Ondřej Švihálek,
Vzdělávací technologie kurzu podnikatelství pro techniky
a Internetové dispečinky
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Využití potenciálu mobilního kanálu
Sociální sítě.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Komplexní řešení pro monitorování a bezpečnost datové sítě Správa IT infrastruktury: lépe, snadněji, bezpečněji a levněji.
The Fun Theory Tomas Kutej, Account Manager.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
HOTEL A SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI Praktické školení pro hotelové manažery Termín: 28. února 2011 Místo: Holiday Inn Bratislava © 2010 SmartHERO | Hospitality.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Ruber, Saitz.  Customer Relationship Management  Systémy pro řízení vztahů se zákazníky  Zjednodušeně : ◦ shromažďování ◦ zpracování ◦ využití informací.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
HOTEL A SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI Praktické školení pro hotelové manažery Termín: 1. března 2011 Místo: Clarion Congress Hotel Prague © 2010 SmartHERO | Hospitality.
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
TOP CZ digitální trendy – 2014 Tomáš Veselý. Digitální inovace Co je zajímavé z pohledu inzerenta?
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Národní informační portál s podporou call centra (NIP) Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
Audit IT procesů ve FNOL
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Představujeme službu Samepage
POSKYTOVATELÉ KNIHOVNICKO- INFORMAČNÍCH SLUŽEB A JEJICH PODPORA UŽIVATELE VE VYHLEDÁVÁNÍ INFORMACÍ APLIKOVANÁ PROSTŘEDNICTVÍM SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Mgr. Zuzana.
Jan Horna HorMart s.r.o. web2-0.cz web2-0.cz Sociální sítě aneb jak je využít pro vaši značku.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
Zvyšování manažerských kompetencí středního managementu a zaměstnanců firem Zlínského kraje TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Kdo je AWS? Anglická firma s pobočkou v Praze Inovativní přístup k vývoji softwaru Vývoj podnikových aplikací na zakázku Specializace na Windows Azure.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Internet jako nástroj vlivu ? Dana Bérová
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_130_IT7 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Aplikace pro mobilní zařízení v realitní praxi Clarion Congress Hotel Prague.
„ Validace dobré praxe 2 “. Harmonogram semináře 10:00 – 10:15 Zahájení 10:15 – 11:00 Validace – výstupy a využití 11:00 – 11:30 Zkušenosti RP s validací.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Využití sociálních sítí k rychlému přenosu informací Mgr. Jan Vetchý Mediální konzultant, společnost SOVA NET, s.r.o
Marek Vohradský.  komunitní server  profil – nový, Facebook, Twitter  zaměření na média(fotky, skladby, videa …)  a trendy(informace o celebritách)
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Propagace Martin Krčál VIKBB42 Knihovnické procesy a služby Brno, 9. května 2012 propagace nových služeb.
Jídlo z blízka – vzdělávání kuchařů a zemědělců pro vytvoření regionální gastronomie jako součást udržitelného cestovního ruchu Olomouckého kraje.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Vodafone - případová studie „Integrace Společenské odpovědnosti (CR) do firmy“ Přemysl Filip Senior Manager Společenské odpovědnosti Listopad 2007, VŠE.
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
TALENT MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ EQUINOX EUROPE, Ltd., Ludmila Šimková, Sales Manager.
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Content marketing Hripsime Zohrabyan
Aplikace nových forem marketingu
Propagace nových výrobků firmy Kloida a jejich zavádění na trh
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Transkript prezentace:

Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na sociálních médiích Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno © 2010 SmartHERO | Hospitality Experts Rate Offers Program | |

SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI - BARY a RESTAURACE První tématické školení pro restaurace a bary i hotely Seznámení s problematikou sociálních médií zaměřené na poloze uživatele I Praktické ukázky – Foursquare a Facebook  Naučme se pracovat s tím, co je teď a tady… a využijeme všechny příležitosti, jak efektivně propagovat naši restauraci nebo bar. Toto školení je určeno pro všechny, kteří chtějí sociální sítě využívat jako jeden z firemních komunikačních kanálů.  Hledáte novou příležitost k marketingu na sociálních sítích? FourSquare vám pomůže zvýšit povědomí o vašem podniku a budovat loajalitu. Efektivně a téměř zadarmo! Rozšíření i popularita webových služeb založených na poloze uživatele (LBS – Location Based Services) se zvyšují. Také Vás napadlo, jak toho využít pro potřeby vaší firmy? Zkombinujte používání FourSquare spolu s Facebookem nebo Twitterem. © 2010 SmartHERO | Hospitality Experts Rate Offers Program | |

Co se na školení naučíte  Seznámíte se s podstatou sociálních médií  Zvyšovat povědomí o vašem podniku díky mobilní aplikaci Foursquare  Komunikovat efektivně se světem skrze Facebook  Tvořit efektivní kampaně a správné osvojení komunikace s fanoušky  Praktické ukázky z Foursquare a Facebooku © 2010 SmartHERO | Hospitality Experts Rate Offers Program | | SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI - BARY a RESTAURACE

 Praktické informace ke školení  Místo: Praha – konkrétní místo bude upřesněno  Termín:31. května 2011  Čas:9.00 – hodin  S sebou: mobilní telefon (chytrý ideálně)  REZERVUJTE DO 30. dubna 2011 za zvýhodněnou cenu  Cena za osobuKč % DPH  Rezervujete-li po 30. dubnu 2011, pak cena je : Kč % DPH © 2010 SmartHERO | Hospitality Experts Rate Offers Program | | SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI - BARY a RESTAURACE

LEKTOR Ing. Radka Telyčková  Konzultace, audity a tréninky se specializací na rezervací, Revenue & Yield Management, Channel Management a E-Commerce a sociálních médii  Ve své práci jsem inovativní, ráda se podílím na vzniku nových a tvůrčích nápadů a následně na provádění změn a nových systémů, které vedou k úspěšnému vytváření lepších obchodních výsledků hotelů. Ve vztahu ke kolegům a zákazníkům, obchodním partnerům uplatňuji pozitivní přístup, týmového ducha a jsem přesvědčena, že základem všeho je otevřená a správná komunikace.  Jsem spoluzakladatelem společnosti SmartHERO, která nabízí profesionálům v cestovním ruchu zvýhodněné ceny ubytování. Tento motivační program je dostupný pro všechny, kteří propadli kouzlu cestování. A pracují v cestovním ruchu  Profesní profil na LinkedIN - © 2010 SmartHERO | Hospitality Experts Rate Offers Program | |

Rezervujte nyní na Dotazy? Volejte, mailujte a skypujte Radka Telyčková mobil: skype: radka.telyckova ICQ: © 2010 SmartHERO | Hospitality Experts Rate Offers Program | |