Informace o společnosti 2.12.2004. 2 Co umíme a nabízíme Jsme společnost zaměřená na internetové a mobilní aplikace z pohledu designu, vývoje a marketingu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Znalostní zázemí organizace
Advertisements

Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
ECVET v Programu celoživotního učení
VÝVOJ PROGRAMOVACÍCH JAZYKŮ PERSPEKTIVY ELEKTRONIKY 3. Celostátní seminář, 18. března 2003 Ing. Pavel Pokorný UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Fakulta technologická.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
managementu znalostí podle
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
Podpora PR oddělení fakulty moderními ICT
Filtr významnosti jako framework pro prezentační vrstvu
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Internetový průvodce po fondech
Představení doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
ROZHODOVACÍ PROCESY PRO VÍCECESTNÉ TELEMATICKÉ APLIKACE Filip Ekl
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
11 Procesy a procesní řízení 22 Další charakteristiky procesu má svého vlastníka (osoba odpovídající za zlepšování procesu) má svého zákazníka (interního.
Úvod do databází Databáze.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Popis systému DBMAN. Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním záměrem.
Geo-informační systémy
Dotyková zařízení ve výuce​ KA4 Evaluace
1 Martin Vojnar Indexy a uživatelé paměťových institucí IKI, 17. ledna
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
LCS International, a.s..
Otto Chmelík, Státní okresní archiv Děčín
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Seminář NSKTV Praha , Brno Návrh národních deskriptorů Mgr., Ph.D.
Problematika informační kriminality
1 Vít Richter ISSS 2005 – Hradec Králové Národní knihovna ČR Mobil: Archivy, knihovny, muzea a jejich úloha při.
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dana Vicherková Datum: Název: VY_32_INOVACE_
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Informace o přípravě Integrovaného operačního programu  Ministerstvo kultury  Ministerstvo informatiky Vít Richter Národní knihovna ČR
Příprava novely autorského zákona Celostátní porada vysokoškolských knihoven Hradec Králové Vít Richter Národní knihovna ČR
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Rody Unifikované názvy Personální jména Konference Edice Akce Rodiny Korporace Geografická jména National Authority Files/ Names Soubory národních (jmenných)
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
Ing. Michal Unzeitig ARTIO s.r.o..  Co je Museo24  Vize a cíle  Role společnosti ARTIO  Technické řešení –CIDOC CRM –Sémantický web Obsah.
Informační kulturní portál
Filtr významnosti jako framework pro prezentační vrstvu Ing. Igor Kopetschke – TUL, NTI
Za okamžik začínáme. Co nás dnes čeká Kdo jsme Jak a s čím jsme začínali Co obnáší digitalizace a archivace doc. Analýza Formáty Souvislosti Struktura.
Na cestě k ASP Jiří Voříšek VŠE - KIT publikováno: červen 2002.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
Projekt LISp-Miner Milan Šimůnek. Milan Šimůnek – Projekt LISp-Miner2 Obsah Význam databází a uchovávaných informací Proces dobývání znalostí z databází.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Projektová výuka na školách HEURÉKA CZ, spol. s r.o vzdělávací společnost pro podporu a rozvoj efektivity a adaptability lidských zdrojů a mezilidských.
Informační zdroje pro volbu povolání Technika a technické vzdělávání 2.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
1 Martin Vojnar Bibliografie jako nezbytná součást jednotného vyhledávaní SNK v Martine, 7. listopadu 2011.
Základy marketingu třetí přednáška Ing. Nina Kudláčková, Ph.D.
Autorské právo Autorské právo (anglicky copyright law) je odvětví práva, které se zabývá právními vztahy uživatelů a tvůrců tzv. „autorských děl“ k příslušným.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Antonín Krejčí Zvyšování konkurenceschopnosti firem pomocí metod průmyslového inženýrství a inovace s podporou e-learningu Číslo projektu: CZ.1.07/3.2.05/
Moderní informační systémy - úvod do teorie, druhy IS v cestovním ruchu.
Svět se mění – knihovna ne Knihovna je stabilní jistota v nestabilním světě Prof. PhDr. Tomáš Kubíček, Ph.D.
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
Představení společnosti na MFF UK
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Práce návrháře.
Změny na trhu práce?.
Transkript prezentace:

Informace o společnosti

2 Co umíme a nabízíme Jsme společnost zaměřená na internetové a mobilní aplikace z pohledu designu, vývoje a marketingu Nabízíme našim klientům komplexní služby poradenství v oblasti internetových řešení procesní analýzu a strategické plánování návrh a kreativní koncepce designu fotografii, animace, komponování hudby a multimédia specializované programování na bázi UNIX-like technologií využíváme technologie PHP, JAVA, ORACLE, atd. rozsáhlé internetové řešení propojené na informační struktury klientů Jsme připraveni vyhovět potřebám klienta a ve všem, co děláme dosahujeme jednoznačně k nadstandardu

3 Jak pracujeme Naši designéři ovládají potřebné technologie do detailu a své znalosti umějí optimálně využít pro potřeby klienta Naši marketingoví pracovníci vám zajistí příjemnou komunikaci, definují priority, rozpracují záměry Naši programátoři přetvoří všechny požadavky a očekávání do ergonomických a snadno ovladatelných funkcí Naši projektoví manažeři zajistí propojení všech těchto součástí a vytvoří z nich fungující harmonický celek Společně s klientem vytváříme takový pracovní postup, kde cíl je jednoznačný ÚSPĚCH

4 Kdo jsou lidé v Attraction Ve společnosti Attraction se sešli odborníci s několikaletými zkušenostmi v oboru IT/design pracujících na velkých projektech pro mezinárodní firmy v České Republice i v zahraničí (USA, Norsko, Kuvajt) Jsme jednotlivci pracující pro tým, které jejich práce baví a mají rádi tvůrčí svobodu jsou zvyklí poctivě a tvrdě pracovat dotahovat vše do detailu konečný výsledek jejich nejlepší vizitkou

5 IKEA CZ a SK –

6 FORD Motor Company -

7 SONY CZ – energy.sony.cz

8 AGROFERT –

9 MARIMEX CZ a SK –

10 Nadace VIZE97 -

11 Tomáš Lahoda – malíř –

12 Tomáš Bém – fotograf

Aplikace pro zpřístupnění kulturního dědictví

14 Obecná charakteristika aplikací Parametry určující vlastní aplikaci 1. Cílová skupina 2. Způsob zpřístupnění 3. Druhy záznamu Směr převodu Z podoby aktuálního stavu do podoby digitální Z digitálního archivu do podoby smyslového vnímání

15 Možnost vnímání digitálního signálu Sluch Relativně nejlépe propracovaná metoda Zde je archivace bezproblémová Zrak Obecně „scanování“ předloh Digitální fotografie Hmat Technologické bariéry (VR) Čich a chuť Nulové možnosti POCIT Nemožnost jakékoliv digitalizace

16 Parametr č. 1 – Cílové skupiny 1. Kunsthistorici, znalci, odborníci, kritici Skupina s požadavky často za hranicemi možností digitalizace 2. Vzdělaná veřejnost - ? Požaduje informace dostupné v odborné literatuře, jedná se zde spíše o přehled informací Nepožaduje detailní přesnost, ale hledá dostatečnou hloubku informací 3. Konzumenti Informace aktivně nevyhledává, pouze přijímá

17 Parametr č. 2 – Způsob zpřístupnění 1. Kategorizace, fuzzy-logika ve vyhledávání Umožňují vyhledávat v libovolně velkých databázích, indexech nebo seznamech Možnost využití matematických modelů (vzájemné prolínání kulturních dědictví) Hledání souvislostí mezi regiony 2. Detailní průzkum vlastností díla Druhy a struktura materiálu, detaily tisku, způsob opracování materiálu soch 3. Pedagogické a naučné podoby Vzdělávací CD-ROM, specializované popularizační programy Poskytují obecný, spíše povrchní pohled

18 Parametr č. 3 – Druhy záznamů Základní lidské vnímání je audiovizuální Zvuk Obraz 2D 3D Vzájemné kombinace Vizuální záznam (digitalizace textu, literatura, výtvarné umění, architektura) Podpora v podobě jednoduchých modelů Zvukový záznam je nositelem nejenom hudby, ale i mluveného slova (nářečí regionů, specifických zvuků regionů, zvuky specifických strojů, zvuků zvířat atd.) Dokonalý pocit je možné získat a předat pouze kombinací obou záznamů

19 Jaké jsou závěry do budoucna ? Digitalizace a archivace dat Internet jako nejvhodnější nástroj pro zpřístupnění a uchování kulturního dědictví Efektivita a minimalizace nákladů na vytvoření mezinárodních distribuovaných databází Zjednodušení procesu digitalizace a sběru dat prostřednictvím koordinačního teamu v rámci EU Distribuované sdílení digitalizovaných dat (Linux) Nejsme sami, co se o problematiku digitální archivace zajímáme Vizionáři, např. Bill Gates zakoupil autorská práva většiny největších foto galerií a fotoarchivů světa Jsme tady abychom realizovali Vaše vize

Děkujeme za pozornost Milan Ďurica Jindřich Čapek Španělská 4 Praha 2,