LETNÍ TÁBOR SH ČMS JIČÍN

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
A co vlastně děláme ? …pojď se podívat…. … jezdíme ven na kolech… … lezeme po skalách.
Advertisements

Tábor – srpen 2008.
Přátelé dobrého vína a adrenalinu,
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
Letní škola instruktorů Malé Svatoňovice
Organizace táborů a soustředění pro žactvo
Beckiland Firemní párty.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
Vysoké mýto.
Letní tábor Topoly 2009.
Letní tábor Topoly 2011.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
 Projekt je samostatná práce frekventanta kurzu – součást absolvence kurzu  Každý frekventant samostatně vymyslí, naplánuje, zrealizuje a zhodnotí:
ZŠ Mohylová Iva Ondrášková – hlavní vedoucí
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.
FIRE DANCE 2013.
Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová.
NEKONČÍCÍ FANTAZIE Tábor světlušek a vlčat střediska Ještěd Liberec 2009.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
Vesnice Strupčice.
MÝMA OČIMA Summer Camp / jazykový tábor Pavel Dvořák student tercie.
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
Jeseníky přes hranici, z. s. Mahenova 624/11, Jeseník
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Knihovna v obci Rohov. Místní knihovna ROHOV Adresa: Hlavní 180, Rohov Adresa: Hlavní 180, Rohov Knihovník: Markéta Kretková a Adéla Komárková.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
ZÁKON 139/2006 O koncesních smlouvách a koncesních řízeních (koncesní zákon)
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
Velikonoční hry Pozvali jsme děti z MŠ na dopoledne plné zábavy a her.
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
Týden plný zážitků, her, srandy, kamarádů, modliteb, mší… Zakončeme prázdniny společně! Od 12 do 18 let
Výchova ke zdraví Projekt POHYB.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ RS MÁJ PLASY U PLZNĚ
LETNÍ ŠKOLY Zpracovala: Markéta Tischlerová. O CO SE VLASTNĚ JEDNÁ? 14-denní program pro děti ve věku od 14 – 18 let Zisk MINIMA III., VEDOUCÍHO II.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Vyhlášení výsledků soutěže BÝT VIDĚT Soutěž Být vidět 2014 chce Podpořit... neziskovky v komplexní komunikaci s dárci a veřejností Ocenit... fungující.
Procházka naší školou. Budova 2.stupně Budova 1.stupně.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
SOKOLSKÉ HRY BEZ HRANIC podtitul: ANI FOTBAL NÁM NENÍ CIZÍ
Ostružno - Prachovské skály
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Název společnosti Produkty a služby
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ELEKTRONICKÁ KOMUNIKACE
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Nábor mladých fotbalistů
Základní škola a Mateřská škola Sazovice
Za celý tým vedoucích a instruktorů
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Základní údaje: Název stroje*……………………………………………
KALUMET STARÉHO INDIÁNA
OZNÁMENÍ ÚRAZU POSTUP.
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
LETNÍ BRIGÁDA NA MĚSÍCE ČERVENEC - SRPEN 2018
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

LETNÍ TÁBOR SH ČMS JIČÍN se Vám představuje: POHLED NA TÁBOROVÉ NÁMĚSTÍČKO Jsme dlouholetými pořadateli dětských táborů a po deseti letech putování po východních a středních Čechách se vracíme zpět do Bukvice, kde jsme před lety pomáhali zahájit provoz této základny. Nabízíme Vám možnost prožít s námi čtrnáct dnů plných her a soutěží, sportování, zažít trochu legrace i romantiky….

Letní tábor bez stanů si snad ani nedovedeme představit …

Jídelna … …se v případě potřeby promění v taneční parket a při nepřízni počasí i v hernu

NABÍZÍME : 14 dnů her a soutěží… zábavy a legrace…

K táboru patří i hřiště na míčové hry K táboru patří i hřiště na míčové hry. Tady se odehrává spousta sportovních klání…

V Bukvici jsme si zkusili postavit pec… …vypálit keramiku. Tehdy se nám to docela povedlo.

CELOTÁBOROVÁ HRA JE SOUČÁSTÍ PROGRAMU TÁBORA, PŘINÁŠÍ POUČENÍ, ALE I ZÁBAVU… …můžete se setkat s nadpřirozenými bytostmi nebo svést řadu soubojů ….

…můžete se setkat s nadpřirozenými bytostmi nebo svést řadu soubojů …. CELOTÁBOROVÁ HRA JE SOUČÁSTÍ PROGRAMU TÁBORA, PŘINÁŠÍ POUČENÍ, ALE I ZÁBAVU… …můžete se setkat s nadpřirozenými bytostmi nebo svést řadu soubojů ….

OHEŇ – slavnostní nebo užitkový OHEŇ – slavnostní nebo užitkový. Umíš postavit pyramidu, pagodu či hranici? VODA – nemusí sloužit jenom k mytí, pití a vaření, ale může být místem pro hry, soutěže a zábavu…

Tak to pojďte s námi zkusit! Třeba i vy budete na konci tábora pochodovat s transparenty, že se vám nechce domů, tak jako před lety vaši předchůdci…. Přihlásit se můžete osobně u pana Machuly nebo elektronicky na e-mailové adrese: machula.j@seznam.cz nebo tel. 723 008 926 těšíme se na Vás….