March, 2015 Stručný návod: Jak zažádat o příslušenství, které je kompletně kryto servisní smlouvou Comprehensive coverage ZEBRA TECHNOLOGIES.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

HLÁŠENÍ ÚRAZU POSTUP.
Středisko náhradní rodinné péče Používání metodik v neziskovém sektoru - výsledky výzkumu Projekt Centrum.
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
PHP – vkládání souborů a html 5
100 dnů záruka vrácení peněz Na vybrané modely žehliček a vysavačů NÁKUP BEZ RIZIKA –
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
SmartPhone start - Apple iPhone
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
WebEx ~ Jak se připojit k online webináři
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2013.
Inovativní produkty a technologie SCSISpokojenost zákazníka zákazníka Profesinální klientský servis v oblasti kontaktních center Samsung Value System.
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
S NÁMI DOKÁŽETE VÍCE... Zákaznický den k verzi V E R Z E Systém a Personalistika.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
KARTODIAGRAM je mapa s dílčími územními celky, do kterých jsou diagramy znázorněna statistická data (absolutní hodnoty!), většinou geografického charakteru.
Případová studie (řešení kontaktního centra a portálu HelpDesk) Petr Taševský Obchodní manažer – oddělení ENTERPRISE Případová studie (řešení kontaktního.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Vytvoření hypertextového odkazu
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
COMIN 21. zasedání Smíšené pracovní skupiny Praha P3K.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva BENEFIT7 část
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Publicita v projektech spolufinancovaných z ESF/OP LZZ.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Manuál pro editaci webu PCP
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Název společnosti Produkty a služby
Ing. Veronika Dostálková MBA
Stručný návod: Jak zažádat o příslušenství, které je kompletně kryto servisní smlouvou Comprehensive coverage February, 2016 ZEBRA TECHNOLOGIES 1.
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Seriály v Souborném katalogu ČR
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Odkaz na webové stránky města : ostrava
Založení účtu v Citace PRO pomocí jednotného přihlašovacího rozhraní
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Distribuční portál (DIP)
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
AUKRO.cz Ladislav Majdič Dobrý den,
Hlášení dodávek LP dodaných držitelem registrace do ČR
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Národního registru hospitalizací
Transkript prezentace:

March, 2015 Stručný návod: Jak zažádat o příslušenství, které je kompletně kryto servisní smlouvou Comprehensive coverage ZEBRA TECHNOLOGIES

OBSAH Shrnutí výhod Comprehensive coverage Jak zažádat o náhradní příslušenství Comprehensive coverage Online, pomocí RMA portálu Vyplněním RMA formuláře Kontakty pro další podporu STRANA 2

CO JE COMPREHENSIVE COVERAGE? Servis od počátku Pokrývá více než běžné opotřebení Zahrnuje interní i externí poškození součástek, způsobené neumýslným rozbitím Nyní je rozšířený výběr příslušenství, které je nabízeno společně s následujícími produkty: ES400, MC1000, MC17XX, MC21XX, MC3000 Family, MC3100 Series, MC35XX, MC50XX, MC55XX, MC65XX, MC70XX, MC75XX, MC9000 Series, MC9190-G, MC9500, VC5090, WT4000 Series mobile computers, RS309, RS409, RS507 scanners. U MC produktů, doručených do servisního centra k opravě, vyměníme chybějící nebo poškozené 1 : Tužka – STYLUS Poutko – TETHER Chrániče obrazovky – PROTECTOR Řemínky – STRAP Kryty na baterie pokud je to možné – BATT DOOR Adaptér ADPTRWT-RS507-R pouze pro RS507 – CORDED ADAPTER STRANA 3 1)Jak je uvedeno zákazníkem ve vyplněném RMA formuláři

JAK ZAŽÁDAT O VÝMĚNU PŘÍSLUŠENSTVÍ V RÁMCI SERVISU COMPREHENSIVE COVERAGE Pro zadání požadavku na opravu poškozeného zařízení je třeba přidělení RMA čísla (Return Materials Authorization) a to jedním z následujících způsobů: Zadáním požadavku pomocí RMA portálu (nejrychlejší a nejvíce doporučená možnost) Vyplněním RMA formuláře a zasláním em nebo faxem Telefonicky: Toto se týká servisních smluv Advanced Exchange. Je důležité informovat agenta o tom, že si přejete vyměnit náležitá přislušenství. Prosím buďte si vědomi toho, že: Není možné žádat samotnou výměnu příslušenství Příslušenství bude vyměněno pouze při opravě zařízení. Při žádosti o opravu musí být konkrétně uvedeno, které příslušenství si zákazník přeje nahradit. Poškozené příslušenství není třeba zasílat s jednotkou. STRANA 4

ŽÁDOST O VÝMĚNU PŘÍSLUŠENSTVÍ POMOCÍ RMA PORTÁLU 1.Přihlaste se na RMA portál: Klikněte na požadavek opravy (Request Repair) (Noví uživatelé se musí nejdříve zaregistrovat) 2.Vyberte Problem Area 3.Vyberte Problem Description 4.V poli Additional Problem Description: Napište CP: STRAP / STYLUS / TETHER / PROTECTOR / BATT DOOR STD / BATT DOOR EXT / BATT DOOR + kapacitu baterie / CORDED ADAPTER (ADPTRWT-RS507-R pouze pro RS507) Příklad - CP: STRAP Pakliže budete požadovat kryt pro baterii je nutné, abyste uvedli, zdali chcete rozměr standard std nebo extended ext Kryt pro baterii MC70 a MC75 by měl byt specifikovaný typem – 1900mAh, 3600 mAh, 3800 mAh a 4800mAh Příklad - CP: BATT DOOR 1900 CP: BATT DOOR 3600 CP: BATT DOOR 3800 CP: BATT DOOR 4800 STRANA 5

PŘÍKLAD ZADÁNÍ POŽADAVKU NA VÝMĚNU PŘÍSLUŠENSTVÍ POMOCÍ RMA PORTÁLU STRANA 6

ŽÁDOST O VÝMĚNU PŘÍSLUŠENSTVÍ POMOCÍ RMA FORMULAŘE 1.Najděte si příslušný formulář. Pro každou zemi existuje zvláštní formulář, je tedy duležité, abyste použili ten správný 2.Zadejte číslo produktu (Product Number) 3.Zadejte sériové číslo (Serial Number) 4.Uveďte kód problému (Problem Code ) (přehled kódů naleznete na webové stránce RMA) 5.Vložte přesný popis poškození zařízení a dále: Napište CP: STRAP / STYLUS / TETHER / PROTECTOR / BATT DOOR STD / BATT DOOR EXT / BATT DOOR + kapacitu baterie / CORDED ADAPTER (ADPTRWT-RS507-R pouze pro RS507) Příklad - CP: STRAP Pakliže budete požadovat kryt pro baterii je nutné, abyste uvedli, zdali chcete rozměr standard Std nebo širší extended Ext Kryt pro baterii MC70 a MC75 by měl byt specifikovaný typem – 1900mAh, 3600 mAh, 3800 mAh a 4800mAh Příklad - CP: BATT DOOR 1900 CP: BATT DOOR 3600 CP: BATT DOOR 3800 CP: BATT DOOR Takto vyplněný formulář zašlete em nebo faxem na uvedenou adresu nebo číslo. STRANA 7

PŘÍKLAD ZADÁNÍ POŽADAVKU NA VÝMĚNU PŘÍSLUŠENSTVÍ POMOCÍ RMA FORMULÁŘE STRANA 8

DALŠÍ PODPORA A POMOC Pro další informace týkající se Comprehensive Coverage nebo s jakýmkoliv dotazem či požadavkem se obraťte na: Customer Interaction Centre: Jestliže upřednostňujete telefonický kontakt, veškerá potřebná telefonní čísla naleznete na: STRANA 9

DĚKUJEME…