Majitelka města Přijede chlápek do Las Vegas a exceluje v kasínu: Vyhraje 200.000 dolarů. Vedení hotelu mu nabídne ubytování suite na jednu noc v naději,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Malí andělé.
Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ...
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
A 7mi týdenní boxer Cindy 5ti měsíční československý vlčák Hope Grey Střípek snů.
Máš rád humor pro dospělé ?.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Peníze.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Černý humor.
Rok Německo.. Baví se dva kamarádi v hospodě: "Tak už ti dělám pět let v továrně na šicí stroje, a doma mi manželka vyčítá že ještě žádnej.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Byla to zábava. Při čekání na vlak jsme přemýšleli, jaké to tam bude.Všichni jsme byli natěšení.
Trochu legrace neuškodí :-)
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Dopis od Boha.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
1. Tys naděj má, | jen ty sám, | Bože můj, na tebe spoléhám
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Ludvík Blažek Petra Kadlecová Petra Kačírková
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Ref.: Tobě, Pane, dík, že dal jsi perlu krásnou, tobě, Pane, dík, že květy mohou kvést, tobě, Pane, dík, u vidím hvězdu jasnou, tobě, Pane, dík, chceš.
Holandsko 2015 Klára Balínová. Madurodam.
CESTA KOLEM SVĚTA Pavlína Srbová, 1.B.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Hra detektiv Hrát nápověda konec Autor: Tereza Bednářová 6.B.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
CO NÁS ČEKÁ A MOŽNÁ NEMINE K L I K E J.
Consul company ltd KARUSEL.
Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Malí andělé.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Moje prázdniny Markéta Školová.
Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ...
Vidíš to kolem? Jaro je tu….
Malí andělé.
SLOVENSKO 2018.
JSEM MEZI 7 % Regina Brett, novinářka z clevelandského deníku The Plain Dealer, spisovatelka a držitelka Pulitzerovy ceny za léta 2008 a 2009, napsala.
Trochu legrace neuškodí :-)
Radujme se radujme se, veselme se, vyserme se na deprese…
Malí andělé.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Majitelka města

Přijede chlápek do Las Vegas a exceluje v kasínu: Vyhraje dolarů. Vedení hotelu mu nabídne ubytování suite na jednu noc v naději, že všechny ty prachy nebo alespoň část zase prohraje. Potěšen a povzbuzen chlápek žádá nosiče, aby mu poslal tu nejlepší holku, kterou zná.

Zakrátko přijde žena tak krásná a půvabná, jakou chlápek ještě nikdy neviděl. Nalije ji sklenku šampaňského a ptá se, kolik bere za práci rukou. „Tisíc dólarů“. „Cože???!!! Není to předražené?“ Žena ho zavede k oknu a říká: „Vidíš tam dole ten obchod s exklusivním prádlem? Mám takové ještě tři a všechny jsem je koupila za peníze vydělané ruční prací. Musím v tom být dost dobrá, nemyslíš?

Chlápek souhlasí. Když žena skončí svoji práci, celý zadýchaný jí chlápek rozechvěně říká: „Tak mi to rukou ještě nikdo neudělal!!! A kolik by stálo vyřízení ústní?“ „Pět tisíc doláčů“, odpovídá žena. „CO?????????!!!!!!!!!“ Znovu ho zavede k oknu a praví:

„Vidíš tam naproti ten super hotel s kasínem? Je celý můj. Koupila jsem ho za peníze vydělané jenom a pouze orálním sexem, takže jsem určitě dobrá! Co ty na to? Chlápek opět souhlasí a když to všechno skončí, tak vyčerpaně, skoro bez dechu, zasípe: „To byl nejlepší orální sex, jaky jsem dosud zažil. Nezbývá mi než se zeptat, kolik chceš za sex se vším všudy.“ Na to žena odpoví:

Chlapče... Kdybych měla vaginu, už by mi patřilo celé město..!