ŽivotŽivot Chtěný, nebo nechtěný?. Když mládí kvete, takle to dopadá… Začne to nevinně… Ale pak..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naučil jsem se....
Advertisements

Elektronická učebnice - I
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
POUŤ Jana bydlí v malé vesnici, kde se většinou nic mimořádného neděje. Dnes je ale všechno jinak. Je sobota a přijela pouť. Maringotky zaparkovaly.
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
Udělej si čas na snění…. Udělej si čas na krásné večerní a ranní procházky….
Jejich život ve smečkách
7. Hospodin zkouší Abrahámovou důvěru – má obětovat svého syna Izáka.
Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Napsala:Daniela Krolupperová Ilustrovala:Lucie Dvořáková Zpracovala: Lucie Kydlíčková.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Majitelka města Přijede chlápek do Las Vegas a exceluje v kasínu: Vyhraje dolarů. Vedení hotelu mu nabídne ubytování suite na jednu noc v naději,
Proc si to vsichni deláme??? A pak se vsichni divíme,ze to blbe dopadne !!!
MOJŽÍŠ – CESTA VÍRY II. Rekapitulace Mojžíš měl svůj životní plán, ale zklamal. Musel začít od znova. Naučil se žít v samotě a do této samoty přichází.
Obnovená přátelství potřebují větší péči než nepřerušená.
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
Hele, krabice... a dokonce otevřená! No, mrkneme se na to...
Krása, spokojenost a štěstí Z knihy Proč krása vládne světu (Nancy Etcoff) Kapitoly Krása jako lákadlo a Potěšení z krásy.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_470_4TR_CJ Autor: Mgr. Iveta Grocholová.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
O máku a tak PowerPaint 2000, 800x600, zvuk Byla nebyla, jedna louka.
TEST - JAK BEZPEČNĚ NA INTERNETU. : Pokud mě někdo požádá na chatu o sdělení adresy a telefonu A pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje B pošlu mu je,
Aš. My, žáci Praktické školy v Aši, jsme se domluvili, že uděláme projekt s názvem „ Ošklivá zákoutí Aše“. Aneb, jak vidíme Aš my.
Stafoušek minizpěvohra
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
Návštěva zoo Denisa Kukrálová. Malý Tomášek měl narozeniny. Přál si malou opičku. Maminka mu řekla, že opičku nedostane, protože je moc drahá a doma by.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
Ref.: Tobě, Pane, dík, že dal jsi perlu krásnou, tobě, Pane, dík, že květy mohou kvést, tobě, Pane, dík, u vidím hvězdu jasnou, tobě, Pane, dík, chceš.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
WTF… Dobře, to jsem možná trochu přehnal, ale takhle přesně by se dal označit tumblr. Tumblr je jedna z dalších sociálních sítí, možná ta nejšílenější,
Ahoj online priteli-kyne hezky se usmivej... Mela jsem trochu volneho casu, a vis co jsem udelala? Otevrela jsem svoji mailovou schranku, abych videla.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Vzdělávací oblast : Stupeň základního vzdělávání: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Téma: Autor: Období vzniku: Určeno pro ročník: Anotace: 1. JAZYK A.
Také ukládáš peníze do prasátka? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Popisuje: Vojtěch Zedek
Číslo v digitálním archivu školy
Tatínkovi bohužel holicí strojek po měsíci přestal fungovat, tak se radil s maminkou, co se s tím dá dělat. Ta si nebyla jistá, a proto zavolali.
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Naučil jsem se....
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
POZNÁVÁME ZÁJMENA JEJICH JÁ ONI NAŠE KDO ? MĚ NIC TY MŮJ
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
JSEM MEZI 7 % Regina Brett, novinářka z clevelandského deníku The Plain Dealer, spisovatelka a držitelka Pulitzerovy ceny za léta 2008 a 2009, napsala.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Elektronická učebnice - I
Nejkrásnější chvíle 1. Nejkrásnější chvíle vždycky jsou na kolenou. Nejkrásnější chvíle vždycky jsou na kolenou. V modlitbách když budeš stát, Duch svatý.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Hody, hody, doprovody, jaro už je vskutku tady....
Početní výkony s celými čísly: násobení
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
Transkript prezentace:

ŽivotŽivot Chtěný, nebo nechtěný?

Když mládí kvete, takle to dopadá… Začne to nevinně… Ale pak..

Když má někdo vážně smůlu! Vážně stačí málo… Trocha neopartnosti…

Už je to tady Udělala svoji práci… Může slavit

Z děvčátka bude maminka Pozizivní? Průšvih.. 

Mimčo… Ultrazvuk a embryo

Plusy a mínusy? Směje se a je krásný Ale taky brečí a je s ním spousta práce

Roste Roste, sílí a rostou mu krásné zoubky Pak dostane čokoládu…

A krásné zoubky sou ty tam…

Puberta? Děcko je v pubertě a bere peníze

A začne to od znova Zse nevinně a jak to dopadne…

A šmitec… Protože to pujde pořád dokola