Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečný digitální podpis v praxi
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
mPO2S (mobilní POS terminál od O2)
1 PaySec pro neziskové organizace. 2 Co je PaySec  Internetový platební systém  Založený na předplacené peněžence  Otevřený klientům všech bank.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
SOCIÁLNÍ KARTA Vladimír Šiška, I. náměstek ministra, MPSV.
Celní správa České republiky
O co se jedná? Státu trvá 3 – 6 měsíce než DPH vrátí Často vrácení předchází finanční kontroly atd. Exportérům a firmám nárokujícím si velké odpočty DPH.
Uznatelné výdaje v projektech podpořených ze strukturálních fondů EU v administraci NROS Vyúčtování globálních grantů.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
Zprostředkování kontaktu I N F O R M A C E O POSTUPU PŘI VYŘIZOVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O ZPROSTŘEDKOVÁNÍ KONTAKTU (na základě § 8b zákona č. 133/2000 Sb.)
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Řízení a kontrola hospodaření v ekonomických agendách
Profesní organizace, nadace a neziskové organizace.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
JIP a KAAS Co umí. A co nabízí ve vztahu k základním registrům.
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Finance v IS MU Miroslav Křipač
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Poskytování dat pro ÚAP úloha navazující na EMS.
2001: Platební odysea Budoucnost internetového placení Právnická fakulta MU Brno,
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Informační systémy z hlediska Obchodního práva
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
 Podstata  Využití  Zabezpečení  Zdroj: Petr Kinský a kol.: Finanční gramotnost, obsah a příklady z praxe škol. Praha. Národní ústav odborného vzdělání,
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Program Inostart.
Business Consulting Services Internet ve státní správě a samosprávě 2003 © 2003 IBM Corporation Elektronické daňové podání Pavel Rozsypal IBM Česká republika,
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Vyřizování objednávek – objednávkový cyklus, formy objednávek
Blíží se datové schránky,. aneb „Nepropadejte panice!“
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Předběžná finanční kontrola Příkazce operace. Úvod S účinností od byl na fakultě upřesněn vnitřní kontrolní systém předběžné finanční kontroly.
MULTIFUNKČNÍ REZERVAČNÍ SYSTÉM – EUROAGENTUR HOTELS & TRAVEL, A.S.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0201 Název vzdělávacího materiálu: Bankovní účty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
Business Consulting Services © 2005 IBM Corporation 9. ICT Forum, Praha Elektronická daňová správa Klientský přístup k daňovým subjektům.
1 VÁCLAV TOMANDL FACTORING KB Factoring partnerem exportu Ostrava,
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference,
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Marcela Zahrádková NÁZEV:VY_62_INOVACE_01B_15_Bezhotovostní placení TEMA:Finanční.
Měnové právo II 12. dubna 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Elektronické bankovnictví
Zprostředkování kontaktu
Aplikace zákonů č. 101/2000 Sb. č. 227/2000 Sb.
Karel Mašát, RssToEvernote Karel Mašát,
Videoverifikace.
Moderní platební nástroje
On-line vyjadřování k existenci sítí
Zprostředkování kontaktu
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 4.
Bankovnictví Mgr. Yvetta Kałužová
EU_62_B_sada 1_07_M_Účet_Poliačíková
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Elektronické sjednání smlouvy
Elektronický (digitální) podpis
Transkript prezentace:

Platební systém eBanky

2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo přes 790 společností Klientský potenciál eBanky – téměř potenciálních zákazníků Celkový objem provedených plateb za rok 2003 vzrostl oproti roku 2002 o 34%

Platební systém eBanky Jak funguje?

4 Schéma platby klient Partner eBanka Partner expeduje zboží či službu 5 klientovi se načte přihlašovací stránka eBanky, autentizuje se a podepíše platbu 3 Partner zašle údaje o platbě eB 2 Partner přijímá potvrzení platby 4 klient provede objednávku 1

5 Schéma platby 1.Klient provede objednávku na serveru Partnera. 2.Partner přesměruje klienta na zabezpečený server eBanky, URL obsahuje identifikaci Partnera a údaje o platbě. 3.eBanka připraví klientovi formulář pro platbu, který klient elektronicky podepíše. Bezpečnost transakce zajišťuje server eBanky. 4.Partner uzavře objednávku a kontroluje stav platby pomocí Přehledu plateb (možnost automatického zpracování). 5.Po zrealizování transakce je ihned změněn status platby, Partner může okamžitě poskytnout službu, expedovat zboží...

6 Klientský potenciál eBanky – každý klient eBanky (firma i fyzická osoba) se stává potenciálním zákazníkem Partnera Zařazení Partnera do Seznamu obchodů na veřejných internetových stránkách eBanky Realizace transakcí on-line – zkrácení doby expedice zboží či služby na minimum Pozitivní vliv na cash flow – zboží či služba je expedována až po realizaci úhrady na účet Partnera Partner se nevystavuje riziku neuhrazení jeho zboží či služby V případě neuhrazení objednávky nevznikají Partnerovi žádné náklady Automatizovaný proces – nevyžaduje zásah další osoby do zpracování objednávek Je vhodný pro B2C, B2B i neziskové organizace (nadace, občanská sdružení apod.) Přínos pro Partnera

7 Platební systém eBanky funguje na WWW i Server Partnera a eBanky si předávají data prostřednictvím URL na protokolu SSL3 Ověření klienta a podepsání platby zabezpečuje server eBanky – nejsou kladeny žádné nároky na zabezpečení serveru Partnera Přehled plateb obsahuje všechny platby, zadané přes Platební systém eBanky, statusy (informace o realizaci plateb) jsou aktualizovány on-line Přehled plateb je dostupný ve formátech vhodných pro vizuální kontrolu plateb v okně webového prohlížeče i automatickou kontrolu pomocí objednávkové aplikace Technické detaily

8 Firemní (resp. Transparentní) účet v eBance Uzavření Smlouvy o poskytování Platebního systému eBanky Uhrazení poplatku za implementaci ve výši 2.000,00 Kč Provizní poplatek z realizovaných transakcí je stanoven při podpisu Smlouvy Podmínky

9 eBanka, a.s Ing. Karel Panáček finanční poradce pro podnikové klienty Dlouhá 3, Ostrava, Telefon: , Kontakt Bezplatná informační linka eBanky