Chráněná ICT pracoviště Deep Všechny ideály nepotřebují jen křídla, ale i místo odkud by mohly vzlétnout.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Advertisements

SLUŽBA MENTOR Sdružení pro probaci a mediaci v justici, o.s.
Cesty za poznáním! Stále nás má co překvapit… Březen měsíc Internetu 2008 byl i na kolejíchČD a.s.!
Seminář dne na téma „Náměty, možnosti a zkušenosti v oblasti práce se žáky s SPU a jejich případné využití na 1. a 2.st. ZŠ Tento produkt.
Počítačové kurzy v rámci projektu TyfloEmployAbility Mgr. Radek Pavlíček, TyfloCentrum Brno, o. p. s.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
HANDI JOBS, občanské sdružení
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Cesty za poznáním! Stále nás má co překvapit… V březnu s Českými drahami až do Tibetu!
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum celoživotního vzdělávání Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Systém péče o ZP formou pracovní rehabilitace občanů evidovaných.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
Evropský sociální fond v ČR
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Rozvoj klíčových kompetencí ve všech ročnících nižšího gymnázia formou terénních cvičení TENTO PROJEKT BYL SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A.
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
Kurz Všeobecný sanitář
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Podporované zaměstnávání pro lidi se zrakovým postižením.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Když potřebujete pomoc při hledání místa... Tento projekt je spolufinancován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Celoživotní vzdělávání dospělých Grundtvig Projekt EU.
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Podpora vzniku a rozvoje sociálních podniků a chráněných pracovišť
E-learningový kurz e-learningu
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Transkript prezentace:

Chráněná ICT pracoviště Deep Všechny ideály nepotřebují jen křídla, ale i místo odkud by mohly vzlétnout.

na začátku bylo setkání s členy ParaCENTRA Fénix iniciativa lektorů a vývojářů ICT projekt INTER FENIX vzdělávání členů ParaCENTRA Fénix příprava managmentu pro projekty podpora ÚP Brno město

Chráněná ICT pracoviště Deep Školení, vzdělávání Testovací středisko ECDL CZ 157 Projekty v roce 2008  SKOLANET, Senioři komunikují, Deep work, Deep jewellery  kurzy na klíč ■ úprava pracovních pomůcek ■ vývoj spec. pomůcek Deep 1, Deep 007 Zaměstnáno 45 lidí, z toho 41 se zdravotním omezením

pro zdravotně znevýhodněné dlouhodobě nezaměstnané obyvatele ústavů absolventy kurzů (maminky, managery, úředníky, seniory, ….) Vaňkovka, Habrovany, Šebetov, Bystré, Svitavy, NET VLAK, filmové Benefice, pracovní a komunikační aktivity Integrační aktivity pro

r.č. CZ / /2332 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky „Deep work“ příjemce: Ing. Adéla Kolouchová, Chráněná ICT pracoviště Deep partneři: ČSKI, Habrovanský zámek

Deep work - NUTS 2 Jihovýchod – JmK  Habrovany  Šebetov  Chrlice Severovýchod  Svitavy  Bystré

Partneři projektu „Deep work“ ČSKI Habrovanský zámek, P.O. Spolupráce s ÚP Blansko Brno, Svitavy Vyškov

„Deep work“ je projekt pro osoby vyloučené a ohrožené sociální exkluzí na stranách realizátora i účastníka kurzů projekt pro zdravé i se zdravotním omezením

Specifika projektu vzdělávání a motivace Deep lektory zapůjčení techniky a služeb Internetu vzdělávání v ústavech  výuka obyvatel ústavů  možnost přizpůsobení a úprava pomůcek  vliv ústavního prostředí integrace  pro ústav - otevření dveří ústavů  pro klienty - srovnání životních hodnot a potřeb  předpracovní rehabilitace soc. i zdravotní

Deep work 5 měsíců, 9 modulů Motivace komunikace 7 modulů ECDL praktické dovednosti, simulace ostré práce klasická výuka distanční výuka v internetovém prostředí, zapracování

Deep work - pro klienty integrace, bourání soc. bariér zlepšení zdravotního stavu získání zaměstnání rekvalifikace MŠMT ECDL – mezinárodní certifikát přímá podpora

+/- absolventi  komunikují  pomáhají si  pokračují ve vzdělávání  zkusili pořádat akce, pracovat  pořídili si ICT  vytváří si webové stránky  správcují el. obchody

Deep work - pro Deep a partnery ověření specifického vzdělávání (lektoři, prostředí) metodiky pro vzdělávání klientů se specifickými potřebami testování pomůcek

+/- realizační tým získali jsme zkušenosti s výukou slabozrakých a nevidomých lidí máme vozidlo pro převoz lektorů stálou službu na chatu SKOLANETU rovnocenné postavení mezi školiteli máme připravené pokračování projektu založili jsme občanské sdružení a odcházíme na rekondiční pobyty

Deep work plán 48 klientů, skutečnost 59 zaměstnáno 33 klientů nově zřízená místa plán 10, skutečnost 19 rekvalifikace plán 95%, skutečnost 100% ECDL první nevidomý v ČR

Deep work

vzdělávat a dát příležitost Všechny ideály nepotřebují jen křídla, ale i místo odkud by mohly vzlétnout.  dlouhodobé kurzy  zapracování

v 10:00 hod. Kongresové centrum BVV Brno zveme vás na ukončení projektu „Deep work“

těšíme se na vás i na netu na nebo na chatu SKOLANETwww.deep.cz