DON Miroslav Tichý. DON – přehled systému Systém pro kapitálový trh - investiční nástroje Systém pro kapitálový trh - investiční nástroje Modulární systém.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Informační systém krizového řízení kraje
BEZPEČNOST ÚSPOR VE II. A III. PILÍŘI Ministerstvo financí ČR.
Metodické a produktové řešení požadavků zákona 300/2008 Sb.
Single Sign-On (SSO) konečně komfort pro uživatele Konference ISSS – duben 2008 Pavel Novotný, NESS.
Investiční certifikáty a příklady jejich použití
Kapitálové trhy – Podstata Finanční trh a finanční systém
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Gecko mbH. Rostock, SRN –  V současnosti jsou používány nezávislé systémy pro jednotlivá oddělení a centrální systém SAP IS-H* MED.
Regionální treasury – jednoduše a efektivně
Informační systémy podnikové systémy CRM
, InforumJiří Šilha, LANius s.r.o. Nové možnosti komunikace knihovních systémů firmy LANius s.r.o. Client-server varianta systému CLAVIUS ®
Spoření a investování Spoření = pravidelné odkládání menší částí příjmu a jeho ukládání na bankovní účet Nízké riziko Nízký výnos Investování = poskytování.
Bezpečnost na platformě Microsoft & Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft.
Mezinárodní finanční trhy Karel Brůna Katedra bankovnictví a pojišťovnictví, VŠFS.
Tento studijní materil byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Vývoj regulace a dohledu nad finančním trhem Shrnutí poznatků Ing.
E - Insurance Management System © 2003 FSS, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. Financial Support Services Zjednodušení prodeje pojištění.
1 Zajištěné investice - jistota má svoji cenu Dámský investiční klub Petr Valenta ředitel odboru řízení produktů finančních trhů ČS.
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
Říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední.
Základní organizace a změny v oblasti cenných papírů Petr Holeček Petr Slavíček Martin Novák Právo ve financích a finančních službách JUDr. Ing. Otakar.
Burzovní obchody. Burzovní obchody provádí  individuální investoři (banky, fyzické nebo jiné právnické osoby) přes obchodníky s cennými papíry  investoři,
PRIVATE BANKING Praha Private Banking Profesionální a komplexní péči o klienta Širokou nabídku finančních a investičních produktů počínaje.
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
CIS Cizinecký informační systém
Pohodlí nade vše Využívejte všech služeb při investování Ing. Martin Viktora ředitel úseku podpory prodeje Investiční společnost.
Nedepozitní finanční instituce Stanislav Polouček Slezská univerzita Obchodně podnikatelská fakulta Karviná.
NEDEPOZITNÍ FINANČNÍ INSTITUCE Stanislav Polouček Vysoká škola sociálně-správní, Havířov.
CIO priority | Priority IT v bankách a pojišťovnách| Lukáš Klášterský 1.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Strana 1 RM-SYSTÉM tradice, jistota a spolehlivost Investiční příležitosti pro drobné investory Jan Sochor Předseda představenstva RM-SYSTÉM,
© 2007 IBM Corporation Duben, 2007 Dokumentová řešení IBM pro státní správu Daniel Beneš.
Velký e-shop za malé peníze a do 24 hodin … FastCentrik je speciální verzí systému ShopCentrik, na kterém běží více než 500 českých e-shopů typu B2C i.
EKONOMIKA FINANČNÍ TRH – PODÍLOVÉ LISTY Ing. Renata Slaná
Spojení obzorů: Lotus Domino a Caché/Ensemble Možnosti jsou i tam, kde je nečekáte…
P R O X I O konfigurovatelné řešení pro veřejnou správu
Správní a dopravně správní evidence - IISSDE
PŘÍLOHA A: SCHÉMA INTEGRACE DOHLEDU NA FINANČNÍM TRHEM V ČR.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
EKONOMIKA BURZY II Ing. Renata Slaná
Popište, analyzujte a zhodnoťte dosavadní vývoj jednotek kolektivního investování, zásady jejich činnosti a ekonomiky Lukáš Baumruk Radka Hlavnová Markéta.
Úvod do financí Ing. Miroslav Sponer, Ph.D. - Základy financí.
KOLEKTIVNÍ INVESTOVÁNÍ.
Ing. Miroslav Sponer, Ph.D. - Základy financí1 Ostatní finanční zprostředkovatelé a subjekty působící na finančním trhu.
Červenec ’15 AKTUÁLNÍ VÝVOJ NA FINANČNÍCH TRZÍCH Ing. Jiří Opletal, MBA.
Soudobé trendy a perspektivy kolektivního investování prostřednictvím podílových fondů v České republice 2008 Jan Svoboda.
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
FINANČNÍ TRHY doc. Ing. Martin Svoboda, Ph. D
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_12_20 Název materiáluKapitálový.
Ekonomický IS SAP na MENDELU Seznámení s ekonomickým informačním systémem SAP a jeho praktické nasazení na MENDELU RNDr. Jana Gotthardová.
ORSOFT RADNICE OPEN – ÚVODNÍ SEZNÁMENÍ Petra Hoffmanová.
J&T LIFE 2025 / 2030 / 2035 Fondy životního cyklu 1.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
Právo finančního trhu 19. dubna 2017 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Struktura finančního trhu
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
TIS – technický informační systém
Integrace IS na datové vrstvě
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ
Právo finančního systému
Centrální depozitář cenných papírů
Investiční služby Mgr. Lukáš Hrdlička.
Transkript prezentace:

DON Miroslav Tichý

DON – přehled systému Systém pro kapitálový trh - investiční nástroje Systém pro kapitálový trh - investiční nástroje Modulární systém Modulární systém –Podílové fondy a OČE SCP –Zahraniční podílové fondy –Primární emise cenných papírů (ESOP, …) –Výplata výnosů z cenných papírů –Obchodování s dluhopisy (HZL, zajištěný dl.) –Obchodování na BCPP NEW –... zahraniční burzy NEW

DON – přerod systému Upgrade na Caché Upgrade na Caché Migrace databází DON do UNICODE Migrace databází DON do UNICODE Nový design – NEW FRONT END Nový design – NEW FRONT END –Technologie CSP –Web server Apache Integrace modulů a produktů DON Integrace modulů a produktů DON

DON – nový vzhled a ovládání

DON – Integrace produktů Centrální „Registr osob“ Centrální „Registr osob“ Investiční dotazník – profil klienta Investiční dotazník – profil klienta Klientské číslo – KLIČ k portfoliu produktů Klientské číslo – KLIČ k portfoliu produktů Aktivace/uvolnění klienta (… a jeho investičních produktů) Aktivace/uvolnění klienta (… a jeho investičních produktů) … napojení na Centrální depozitář (navazující a samostatná evidence) – nový ZPKT … napojení na Centrální depozitář (navazující a samostatná evidence) – nový ZPKT Informační podpora investování Informační podpora investování

DON – vize systému Integrační SW platforma pro investiční nástroje a pojistné produkty Integrační SW platforma pro investiční nástroje a pojistné produkty Tříúrovňová architektura přístupu k systému Tříúrovňová architektura přístupu k systému Vícejazyčná verze systému – podpora finančních skupin ve vícejazyčném regionu Vícejazyčná verze systému – podpora finančních skupin ve vícejazyčném regionu Přechod na objektovou technologii Přechod na objektovou technologii Využití integračních nástrojů pro propojení s „okolním světem“ Využití integračních nástrojů pro propojení s „okolním světem“

DON – jak naplnit vize Rozšířit DON o pojistné produkty (spolupráce s FSS) Rozšířit DON o pojistné produkty (spolupráce s FSS) Integrace investičních nástrojů a pojistných produktů (např. Unit Link) Integrace investičních nástrojů a pojistných produktů (např. Unit Link) „Produktové balíčky“ investičně – pojistného zaměření „Produktové balíčky“ investičně – pojistného zaměření Tři úrovně přístupu: Tři úrovně přístupu: –„Pobočka“ obsluhuje všechny klienty –„Finanční poradce/prodejní síť“ obsluhuje „svoje“ klienty –„Klient“ obsluhuje sám sebe (web)

Platformy ISC IDEA Web Systém DON DON Integrační Agent Hlavní bankovní systémy Externí systémy - Centrální depozitář Burzy, trhy, … … klienti … klienti DON – jak naplnit vize DON DON IA BCPP Vídeň Burzy, trhy … SAP S24 CD

Diskuse …