Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2013 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kolik opravdu stojí veřejná správa?
Advertisements

FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ A HV 2012 FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ ZA ROK 2012 A VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ Datum: únor 2013.
Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Vysoké školy v ČR a jejich veřejné finanční zdroje (s důrazem na kapitolu 333) a srovnání s regionálním školstvím v letech Adam KRČÁL samostatné.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Finanční aspekty projektů šablon.
REFORMA SYSTÉMU FINANCOVÁNÍ REGIONÁLNÍHO ŠKOLSTVÍ
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR OPERAČNÍ PROGRAM TECHNICKÁ POMOC Školení k Příručce pro žadatele a příjemce v OPTP
Jak měřit transparentnost NNO?
Středočeský kraj Česká republika
Rozpočet přímých NIV na rok 2008 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 17. prosince 2008 KÚ Liberec.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Integrace romské komunity v Moravskoslezském.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Pracovní setkání s obcemi ZK 2014
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2012 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Informace ze schůzky na MŠMT Postdoc I. + Postdoc II.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 9. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Hospodaření příspěvkových organizací Porada ředitelů škol a školských zařízení 9. dubna 2008 Ing. Jana Štancíková.
Priority ve vzdělávání jsou dané legislativou možnostmi finančních prostředků státního a krajských rozpočtů možnostmi čerpání fondů EU aktuálním vývojem.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2011 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Porada ředitelů dětských domovů zřizovaných Moravskoslezským krajem odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ A HV 2011 FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ ZA ROK 2011 A VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ Datum: únor 2012.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných.
Čerpání rozpočtu přímých nákladů za rok 2012 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2010 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů.
Financování regionálního školství
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Financování sociálních služeb a podmínky podpory nově vznikajících sociálních.
ROZVOJ ICT V PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍCH KRAJE VYSOČINA Poskytování finančních prostředků.
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných krajem
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Liberec.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Liberec.
Rozpočet přímých NIV na rok 2012
Rozpočet přímých NIV na rok 2014
Rozpočet přímých NIV na rok 2017
Porada s řediteli škol a školských zařízení
Podpora žáků - mluvčích cizích jazyků z pohledu MŠMT
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ
Finanční vypořádání 2016 PO zřizované Krajem Vysočina
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 14. prosince 2016 Liberec.
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Tisková konference Štrasburk dva roky poté
Normativní financování vztahy a souvislosti
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Liberec.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Rozpočet přímých NIV na rok 2016
Porada s obcemi s rozšířenou působností
Vykazování dat v rámci poskytování sociálních služeb
Rozpočet přímých NIV na rok 2018
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2018
Rozpis rozpočtu a normativy
s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných obcemi
Odbor školství oddělení školské ekonomiky
Rozpočet přímých NIV na rok 2011
Dokončení DŘ 2012 a Podmínky DŘ 2013
Transkript prezentace:

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi únor 2013 Odbor školství, mládeže a sportu KÚ MSK oddělení přímých nákladů

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Přímé výdaje na vzdělávání 2.Ostatní účelové prostředky v rámci rozvojových programů 3.Další finanční prostředky Finanční vypořádání se státním rozpočtem za rok 2012 školy zřizované obcemi

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Přímé výdaje na vzdělávání ÚZ Poskytnuto k v tis. Kč Použito k v tis. Kč Vratka dotace v tis. Kč Platy ped Platy neped OON ped OON neped Ostatní NIV celkem

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Přímé výdaje na vzdělávání - vratky v průběhu let

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Náhrada mzdy za prvních 21 dnů dočasné prac. neschopnosti veřejná správa Informace pro školy odd.př.nákladů jméno: skoly heslo: tvogacude Od byla vyhláškou č. 403/2011 Sb., novelizována vyhláška č. 410/2009 Sb. Tímto se mění obsahové vymezení některých položek Výkazu zisku a ztráty, a to včetně položky A.I.13 Mzdové náklady (číslo syntetického účtu 521). Na tomto účtu budou od účtovány náhrady mzdy za dočasnou pracovní neschopnost zaměstnanců, přičemž tyto náhrady musí být analyticky odlišeny od ostatních nákladů. Změna se týká pouze způsobu zaúčtování, nemění se charakter vyplácených prostředků. Z uvedeného vyplývá, že náhrada mzdy za prvních 21 dnů dočasné pracovní neschopnosti bude i v roce 2012 součástí ukazatele ONIV. Zdroj: Sdělení MŠMT č. j. 270/

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Na 29 obecních školách celkem 53 úvazků AP MŠMT zafinancovalo z RP v 1. kroku 65 %, ve 2. kroku 88 % z fin. požadavků škol. Celkem pro obecní školy poskytnuto tis. Kč (z toho platy tis. Kč) Vratka dotace 3 obecní školy – 70 tis. Kč (z toho platy 51 tis. Kč) 2. Ostatní účelové prostředky v rámci rozvojových programů Program MŠMT na podporu integrace romské menšiny a na podporu inkluzívních škol ( čj 30884/ )  MODUL B – RP na podporu financování AP pro děti, žáky a studenty se znevýhodněním (ÚZ 33457)

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Na 22 obecních školách pro celkem 387,53 úvazků ped. pracovníků Celkem pro obecní školy poskytnuto tis. Kč (z toho platy tis. Kč 9.420,- Kč na 1,0 úv.) Vratka dotace 0 obecních škol  MODUL C – RP na podporu škol, které realizují inkluzívní vzdělávání a vzdělávání žáků se znevýhodněním ( ÚZ )

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Rozvojový program Poskytnuto k v Kč Vratka dotace v Kč % čerpání Bezplatná výuka ČJ přizpůsobená potřebám žáků - cizinců z 3. zemí (ÚZ 33024) ,5 % Zajištění bezp. přípravy k začlenění do zákl. vzd. jiného čl. státu EU (ÚZ 33435) % Soutěže (ÚZ 33166) %

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor  věcná a fin. vyhodnocení k RP zaslat zpracovatelce odd. přímých nákladů v termínu a dle pokynů  dodržovat členění fin. prostředků  časová použitelnost dotace  do informovat, pokud do konce roku RP nevyčerpají

Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcemi, únor Další finanční prostředky Dotační programy MŠMT Poskytnuto k v Kč Program soc. prevence a prev. kriminality (ÚZ 33122) Podpora integrace romské komunity (ÚZ 33160) Podpora vzd. v jazycích národnostních menšin (ÚZ 33339) Dotace EU - OP VK 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na ZŠ „ŠABLONY“ (ÚZ 33123) Schváleno k počet školv tis. Kč r r r CELKEM MSK - obecní ZŠ