Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Advertisements

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Vstup absolventů středních škol na trh práce
Vocational Education and Training for Young people ODBORNÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY PRO MLADÉ Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Vykazování věcných aktivit v rámci MZ Datum: Zpracovala: Mgr. Mária Borovská „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Program Leonardo da Vinci Projekt IN-CO PLUS Projekt IN-CO GRAD 2007.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ŽŠ Komenského 495, Slavkov u Brna Číslo a název oblasti podpory:
tříletý učební obor – Číšník, servírka
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích na ÚISK v roce 2013  Důležité termíny  Postup při výběru vhodné.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Organizační struktura
Spolupráce škol a sociálních partnerů při tvorbě ŠVP a realizaci výuky Ing. Jana Trhlíková, NÚOV Brno, Projekt je financován Evroským sociálním.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
PREZENTACE PRO ITP Ing. Miloslav ILEČEK, ITP pracoviště Jihlava , Velké Karlovice Institut Trhu Práce.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Metodologie bakalářské a diplomové práce
prezentace1 Zaměstnavatelé v komunikaci se středními školami Jaroslava Raisová.
Program mobilit Leonardo da Vinci na ZČU Pavlína Bínová Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Podpora zaměstnanosti v Jihočeském kraji
Informační zdroje pro volbu povolání Technika a technické vzdělávání 2.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Personální plán pro podnikatelský plán
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
KONCEPCE NAVRHOVÁNÍ NÍZKOENERGETICKÝCH A PASIVNÍCH BUDOV Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Registr ČAST KM svaz stolního tenisu.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Konference Informatika XVI./2005, Svratka Studijní systém z pohledu systémového integrátora Ing. Jitka Šedá
Informace k novému SW, práce s elektronickou žádostí Michaela Hofštetrová Knotková.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Škola jako partner firmy
E-learningový kurz e-learningu
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
Organizační struktura
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Význam informačního systému Význam informačního systému Cílem projektu „Blíže k zelenému stromu“ je zvýšení zaměstnatelnosti absolventů vysokých škol na trhu práce prostřednictvím odborné praxe a posílením kontaktu s budoucími zaměstnavateli. Odborná praxe vzhledem k požadavku připravenosti absolventů na budoucí povolání, získává na důležitosti. Z tohoto pohledu je nutné změnit současný přístup k praxím a obecně ke spolupráci s praxí jako významné součásti studijních programů. Cílem je využít schopností mladých lidí samostatně pracovat a řešit problémy. Pro systematickou práci a využití praxe studentů je nutná součinnost organizací.

Význam informačního systému Význam informačního systému Odborná praxe studentů v organizacích neodpovídá současným požadavkům přípravy studentů na budoucí povolání. Průběh a organizace praxe je živelná, není dostatek času a vhodných forem, jak tuto činnost koordinovat. Studenti nejsou během studia systematicky připravováni na pracovní kariéru. Získat představu a první pracovní zkušenosti vztahující se k budoucí pracovní kariéře umožní předkládaný projekt. Pracovní činnost přímo v organizaci nabídne studujícím nenahraditelnou zkušenost, důležitou při rozhodování o svém profesním profilu, představě o budoucím povolání a předpokladech jeho získání.

Význam informačního systému Význam informačního systému Systém bude tvořen budován pro zefektivnění a lepší řízení praxí na 4 vysokých školách, hospodářské komoře a studentské organizaci, které se na projektu podílí. Do systému budou vstupovat 4 skupiny uživatelů: – –studenti – –organizace (firmy) – –kontaktní pracovníci – –Host – pro neautorizované uživatele – přístup pouze k obecným informacím

Kontaktní místa

Jak vstoupit a pracovat s IS 1. na naleznete vstup do IS 1. na naleznete vstup do IS

2. zadejte REGISTROVAT ORGANIZACI do IS

3. registrace organizace po vyplnění zde klikněte kontaktní místo, s kterým chcete spolupracovat

4. dokončení registrace I.  informace o vaší organizaci se odešlou do IS po kliknutí na „registrovat organizaci“  NYNÍ MUSÍTE VYČKAT!!!  registrační formulář v NEJBLIŽŠÍ MOŽNÉ DOBĚ autorizuje kontaktní pracoviště a vygeneruje pro Vás údaje potřebné k přihlášení. Tyto údaje obdržíte na Vaši elektronickou adresu vyplněnou do formuláře  tento postup CHRÁNÍ nejen data studentů ale i data vaší organizace

4. dokončení registrace II. na tuto adresu Vám přijde informace o autorizaci

5. dokončení registrace III. přihlašovací údaje, které obdržíte v mailu (uschovejte!!!)

6. autorizace organizace (provádí kontaktní pracovník vysoké školy) autorizace

7. informace o autorizaci o autorizaci obdržíte následující informaci mailem

8. první přihlášení zde použijte registrační údaje z Vašeho mailu

vyplňte při prvním přihlášení následující dotazník (jeho nevyplnění nemá vliv na funkčnost vašeho přístupu) 9. přihlášení do systému

vložení nabídky 10. vložení nabídky I.

název pracovní pozice 10. vložení nabídky II.

termín vykonání praxe a její délka – příklady: – 4 týdny – student je na praxi celý měsíc v přesně požadovaném termínu – 2 týdny - student je na praxi pouze 2 týdny dle požadavku organizace (nutno specifikovat ve zvláštních požadavcích) Pokud organizace chce pokrýt měsíčními praxe celý rok – je nutné vypsat každou měsíční praxi samostatně 10. vložení nabídky III.

typ praxe – diplomová práce, bakalářská práce, odborná praxe, zaměstnání, ostatní 10. vložení nabídky IV.

charakter praxe – oblast 10. vložení nabídky V.

popis pracovní činnosti včetně požadavků na nástup 10. vložení nabídky VI.

místo výkonu práce (budova, odbor...) 10. vložení nabídky VII.

počet osob, které organizace požaduje v daném termínu 10. vložení nabídky VIII.

zvláštní požadavky kladené na studenta, bez kterých není možno zadané úkoly plnit 10. vložení nabídky IX.

platnost nabídky – po tomto datu se již nebude nabídka studentů zobrazovat (např. 1 den před požadovaným nástupem) 10. vložení nabídky X.

odesláním pracovní nabídky jste úspěšně vložili nabídku do našeho IS 10. vložení nabídky XI.

nabídky/správa vašich nabídek se Vám zobrazí při každém přihlášení 11. správa nabídek praxe, které si studenti již zamluvili

editace kontaktních údajů 12. další funkce IS I.

editace dotazníku 12. další funkce IS II.

podívejte se, zda existuje student přesně podle vašich požadavků 12. další funkce IS III.

12. další funkce IS IV.

adresa a kontakt na kontaktní místo, s kterým komunikujete 12. další funkce IS V.

informace o Vašem účtu (nabídky atd.) 12. další funkce IS VI.

odhlášení ze systému 12. další funkce IS VII.

Přejeme Vám úspěšné používání našeho informačního systému! V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.

Kontaktní osoba Kontaktní osoba Ing. Jitka Vejvodová kontaktní pracovník pro praxe – Tel: / Vysoká škola evropských a regionálních studií Žižkova 4/ České Budějovice Česká republika