Outsourcing tiskových a obálkovacích služeb

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DIGITALIZACE DOKUMENTŮ NA PRAŽSKÉ SPRÁVĚ SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ
Advertisements

Komplexní řešení metropolitních sítí
Metodické a produktové řešení požadavků zákona 300/2008 Sb.
Spisová služba a její vazba na datové schránky
Hradec Králové ISSS 2007 Platební rozkaz v SRN 2. dubna 2007 Dr. Paul Springer.
Hosting informačního systému K2
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
PO BOX 8 (Českobrodská 108n), Praha 3, Česká republika
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation Siemens Business Services: Vedoucí poskytovatel eGovernment řešení v Evropě Pasová agenda.
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Nabídka personálních služeb
Centrální elektronická podatelna a úřední deska Městský rok informatiky.
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Global network of innovation e-government – Užití IT v sociálním pojištění E-government Užití informačních technologií v sociálním pojištění.
1 Představení divize služeb Tomáš Nekola. EVROFIN Int. spol. s r.o.  Založení společnosti v roce 1993  Centrála v Ústí nad Labem  Pobočky Praha, Brno,
, InforumJiří Šilha, LANius s.r.o. Nové možnosti komunikace knihovních systémů firmy LANius s.r.o. Client-server varianta systému CLAVIUS ®
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Evidence pošty Spisová služba Podatelna Renata Pavelková, Marek Urban Skalský Dvůr
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Řízení přístupových práv uživatelů
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Billing z pohledu koncových zákazníků
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Smluvní vztahy a registrace u Operátora trhu s elektřinou, a. s
Plzeňského a Karlovarského kraje
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Spisová služba „light“
Podnikání na Internetu - mnohostranná komunikace Letní semestr 2005 Jana Holá V.
Internet.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Komerční využití systému ISDS
CIS Cizinecký informační systém
ISSS 2003, Hradec Králové1 Elektronická podatelna Mgr. Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
EMateriály.RM příprava materiálů pro jednání Rady města v elektronické podobě Internet ve státní správě a samosprávě Hradec Králové, 7. – Ing.
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
Řízení obchodu Pro IT, a.s. Ing. Zbyněk Sonnek … průzračnost, která je vidět.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
EGovernment Struktura služeb a řešení. Obsah 1.Požadavky KIVS a řešené problémy 2.Vývoj koncepcí 3.Stávající KIVS a její rozvoj v souladu s koncepcemi.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Spisová a archivní služba (SAS) – pořádek v písemnostech a dokumentech.
Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica, Elektronické schvalování v praxi Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum:
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Technické řešení PostSignum QCA
Centrální elektronická podatelna a úřední deska ISSS 2006.
Copack Plus je značkou firmy Model. Závody Copack Plus nabízí úplný sortiment služeb spojených s obaly, balením a propagací výrobků.
Stav eGovernmentu v ČR a aktuální výzvy Praha, JUDr. Jaroslav Strouhal náměstek ministra vnitra pro informační a komunikační technologie.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Podpory pro malé a střední podnikatele v roce zvýhodněné záruky, úvěry a finanční příspěvky.
Elektronické služby České pošty, s.p Praha Zpracoval: Antonín Ambrož.
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
Elektronické bankovnictví
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Transkript prezentace:

Outsourcing tiskových a obálkovacích služeb HYBRIDNÍ POŠTA Outsourcing tiskových a obálkovacích služeb H.Králové 3.4. 2007 Josef Kadlec

Informace o ČP Česká pošta, s.p. , 38 tis.zaměstnanců, výnosy cca 16,5 mld. Kč, zisk cca 0,7 mld. Kč Služby Klasické poštovní (listovní zásilky, balíky) Peněžní a bankovní Obstaravatelské Elektronické Hybridní pošta Registrovaná elektronická pošta Veřejná certifikační autorita 2

Hybridní pošta 3

Česká pošta a outsourcing TOS Co získává klient možnost elektronického podání korespondence minimalizaci nákladů na tisk, kompletaci, expedici a poštovné použití širokého portfolia tiskových technologií a dalších služeb komplexní zabezpečení od dodávek materiálu a jeho skladování, přes přípravu tiskových scriptů, vlastní tisk a kompletaci zásilek až po dodání zásilek a možné vyhodnocení odezvy zjednodušení komunikace – zabezpečení služeb jedním partnerem vysokou bezpečnost komunikací, dochází k předávání velmi důvěrných dat – smluvní garance zajištění ochrany dat vysokou rychlost, kvalitu a bezpečnost zpracování včetně zálohování 4

outsourcing TOS – služby od A do Z Přenos dat Databáze - výběr cílové skupiny Grafický návrh dokumentů Zajištění výroby - Obálek, prospektů, katalogů, ... Formátování dat, tisk a personifikace dokumentů, el.archiv Kompletace zásilek Dodání adresátům Sběr odezvy Vyhodnocení odezvy el.archiv Full servis 5

Hybridní pošta - historie 1994 – zahájení činnosti v Postservisu Č.Budějovice a Praha 1998 – vedoucí země v projektu Phare – Hybridní pošta 2002 – zahájení činnosti v Postservisu Brno 2004 – zahájení činnosti v Postservisu Ústí nad Labem 2006 – získání certifikace ČSN EN ISO 9001:2001 Zpracovávané roční objemy ročně více jak 150 mil. Stránek a více jak 100 mil. Zásilek Zpracovávané druhy zakázek platební doklady ČP a další interní dokumenty, cca 1/3 objemu výpisy z účtů, fakturace, upomínky, výzvy, platební doklady dotazníky, brožury, smlouvy, emise karet, PINy, pohlednice 6

Informační systém Hybridní pošta Klient Česká pošta DS Klienta DMZ DS ČP Pevná linka 512kbit/s Centrální server WWW HP Centrální servery SQL- HP SQL-Archiv Image-Archiv IS / sdílený datový prostor Data / spool WWW server archiv On-line sledování Rep- Hp WWW SQL Dávkový tisk Elektronický archiv Tunel přes Internet Připojení ČP 4 Gb/s + 2 Gb/s Středisko Postservis Č.Bud. Středisko Postservis Brno Středisko Postservis Ústí Středisko Postservis Praha 7

Bezpečný přenos dat a zpracování Jedním z nejdůležitějších požadavků je ochrana dat a bezpečnost vlastního zpracování : Přenos dat je možný řadou způsobů on-line přes Internet nebo pevnou linku s šifrováním SSL (3DES 128bit) s automatickým založením zakázky off-line registrovanou elektronickou poštou šifrováno s el.podpisem součástí on-line propojení je i možnost sledování stavu zakázky Disaster recovery a Bezpečnost zpracování možností záložního zpracování v jiné provozovně zabezpečení provozních prostor (EZS, kamery, ev.prostupů) špičkovým servisem všech technologií a systémů (zásah do 4 hod) 8

Portfolio tiskových služeb Tisk dokumentů Tisk na volné listy s možností selektivního podávání 3- 4 druhů papíru černě oboustranně do formátu A3, 70-200 gsm, 275 ppm černě se zvýrazňovací barvou (RGB) do formátu A4, 276 ppm barevně oboustranně do formátu A3, 70-300 gsm, 38 ppm ink-jet potisk obálek do formátu C4, 200 ppm Tisk na nekonečný papír černě jednostranně do šíře 45 cm, 3 940 ppm černě oboustranně do šíře 25 cm, 200 ppm laminace, vazba V1, V2, sešívání, … 9

Portfolio obálkovacích služeb Obálkování dokumentů Strojní obálkování s možností selektivního přikládání 4 druhů příloh obálkování nekonečného papíru i volných listů 125 tis./hod. strojní obálkování od velikosti obálky C6 do C5 kontrola procesu kompletace – mail validation Ruční kompletace libovolné balení od velkých obálek C4 po balíčky distribuce pro zásilkové obchody foliování katalogů, časopisů, distribuce letáků, … 10

Orientace na zákazníka S klienty nebojujeme, ale spolupracujeme : Přizpůsobili jsme naše postupy zpracování požadavkům klientů před každou emisí dokladů je předáván náhled a až po jeho schválení je zahájen tisk veškerá komunikace a schvalování se odehrává elektronicky Zavedli jsme řadu mezioperačních kontrol a vyhodnocení SLA provádí se kontrola před tiskem, po tisku a před kompletací před expedicí je prováděna náhodná kontrola obsahu a shody se schválenými vzory zakázek Upravili jsme technologii zpracování u řady zakázek některé zakázky jsme převedli z volných listů na nekonečný papír (nižší cena, vyšší rychlost zpracování) nebo naopak (nižší tech.spot.) 11

Pošlete svůj počítač na poštu za Vás ! Závěr Naším cílem je poskytování komplexních tiskových služeb dle požadavků klientů (koordinovaně, kvalitně, rychle, pružně, bezpečně, efektivně). Jde nám především o vzájemnou spolupráci a spokojenost klientů. Pošlete svůj počítač na poštu za Vás ! Děkuji za pozornost Ing. Josef Kadlec ředitel odboru Postservisů 12