Přírodní olej bohatý na antioxidanty

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doping- metody, omezení, negativní účinky a budoucnost
Advertisements

VSTUPTE DO DALŠÍHO ROČNÍHO OBDOBÍ “PODZIM”
VY_32_INOVACE_TMM21760BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Krev, její složení a funkce
Nordic Walking Ivo Šenk
Alternativní masážní přístroje
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Proč finské doplňky stravy FINCLUB?. PROČ NAŠE PRODUKTY NEMAJÍ KONKURENCI?
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
První pomoc při poranění elektrickým proudem
Oběhová soustava člověka
Co znamená, že máte revma?
Alternativní způsoby léčby bolestí zad
POTŘEBNÉ ZMĚNY V PÉČI O ZDRAVÍ MLADÝCH FOTBALISTŮ.
Zdravá výživa II Dagmar Šťastná.
Ztráta funkce distribuce kyslíku a živin ke tkáním.
Zelinářské zahrady.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Každému posilování předchází rozcvičení.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
DETOXIKACE – očista organismu
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
VITAMÍNY A MINERÁLY.
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
Masážní gel «Ortophyt» se zlepšenou recepturou
Svaly Ke kostře je šlachami připojeno velké množství svalů, které umožňují pohyb jednotlivých částí těla. Svaly hrudníku umožňují také jeho pohyb při dýchání.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
VY_32_INOVACE_TMM22560BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Hormonální soustava tercie.
Oběhová soustava.
VY_32_INOVACE_TMM25460BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Regenerace jako součást tréninku Školení trenérů licence A Fakulta tělesné kultury UP Olomouc Biomedicínské předměty Doc. MUDr. Pavel Stejskal, CSc.
Páteř Složena z 33 kostí,které nazýváme obratle.9 nejspodnějších srůstá ve 2 větší kosti(kostrč-4 a křížovou kost-5) 24 obratlů je volných: z toho je 7.
Superfoods superpotraviny.
Oběhová soustava a krev
Svaly Ke kostře je šlachami připojeno velké množství svalů, které umožňují pohyb jednotlivých částí těla. Svaly hrudníku umožňují také jeho pohyb při dýchání.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Hypertermie Pavel Lstiburek.
ÚVOD DO KLASICKÉ MASÁŽE
Onemocnění, poruchy a poškození oběhové soustavy
Vznik a odstranění únavy
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Kosterní a svalová soustava. vadné držení těla skoliózy kyfózy hyperlordóza křivice plochá noha artróza dna.
Cévní systém lidského těla
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MASAZ_POKOZKY_HLAVY_PREZEN TACE_1_12 Název školyStřední škola.
Antioxidanty  Antioxidanty jsou látky, které zabraňují oxidačním procesům probíhajícím v našem těle  Oxidační procesy v těle vyvolávají volné radikály.
Citrony Limetka Pomeranče Šípky – Rose Hips Acerola Hesperidin Rutin.
OBĚHOVÁ SOUSTAVA II SRDCE, SLEZINA, BRZLÍK. STAVBA SRDCE.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
PEČUJEME O ZDRAVÍ VY_32_INOVACE_II-C-14. Výživa - rostlinná, živočišná (živiny, vitamíny, jídelníček) Obranyschopnost - nemoc, úraz, imunita Pohyb a aktivita.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Tělní tekutiny.
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
SRDCE (opakování) Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
CMP je porucha v prokrvení mozkové tkáně
Stres a jeho zvládání.
Aloe Vera Speciál.
Oběhová soustava VY_32_INOVACE_06-05 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
Autor: Mgr. Zbyněk Němec
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Přírodní olej bohatý na antioxidanty Gano masážní olej Přírodní olej bohatý na antioxidanty

Cíle masáže: pozitivní vliv na zdraví udržuje duševní pohodu Umění masáže Cíle masáže: pozitivní vliv na zdraví udržuje duševní pohodu

Masáž zlepšuje cirkulaci krve Špatný krevní oběh Masáž zlepšuje cirkulaci krve Nedostatek pohybu zpomaluje distribuci živin do buněk a odstraňování toxinů z našeho těla. Masáž zvyšuje průtok krve, a tím přináší kyslík do našich tkání.

Masáž ulevuje bolesti kloubů Bolest kloubů Nejčastější příčiny bolesti kloubů: Zvýšená námaha, vysílení těla Dna Artróza Zánět šlach Burzitida Masáž zklidňuje bolesti kloubů a zlepšuje prokrvení postižených oblastí.

Masáž uvolňuje napětí od ztuhlých svalů. Masáž uvolňuje svalové napětí Svalová bolest Špatné držení těla a oslabený svalový korzet společně se stresem způsobují bolesti svalů. Masáž uvolňuje napětí od ztuhlých svalů.

Masáž osvěží Vaši pokožku Mdlá a unavená pokožka Masáž uvolňuje svalovou tkáň, umožňuje cirkulaci kyslíku a živin, a uvolňuje toxiny z těla. Způsobena přetížením svalů, které blokují přísun kyslíku a živin Vede k zánětům, které mají podíl na vzniku toxinů v tělesných tkáních.

Na masáž potřebujete kvalitní olej Máme silný masážní olej pro zpříjemnění Vaší masáže.

Gano masážní olej Obsahuje nejkvalitnější palmový olej a extrakt z Ganodermy pro různé druhy masáží.

Palmový olej Obohacený o vitamin E. Vitamin E je silný antioxidant, schopný pohltit nebezpečné volné radikály v těle.

Proč právě palmový olej? Je snadno absorbován pokožkou a neucpává póry. Ucpané póry zpomalují schopnost pokožky eliminovat toxiny.

Prostředek tradičně využívaný pro úlevu od bolesti kloubů. Ganoderma Extract Prostředek tradičně využívaný pro úlevu od bolesti kloubů.

Gano masážní olej Vhodný pro všechny typy pokožky a pro každou věkovou skupinu. Je také vhodný pro ošetření lehkých zranění, popálenin, křečí nebo pro citlivou pokožku. Přirozený zdroj ingrediencí. Vhodný pro každodenní užití.

Gano masážní olej je vhodný pro: První pomoc při křečích (například při cestování) Venkovní aktivity – drobná poranění, popáleniny, křeče Jako masážní olej pro masérská centra