Teplice Připravila:Veronika Kozáková Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Pár slov.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Advertisements

Naše obec – Rožmitál p. Tř
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Žďár nad Sázavou Město obklopené překrásnými lesy Město obklopené překrásnými lesy Připravil: Martin Šoulák informacezajímavostivýletyubytovánízávěr.
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Univerzita Karlova v Praze KOLEJE A MENZY
R a k o u s k o MELK s klášterem I automatický posun !!
Ž A M B E R K ŽAMBERK LEŽÍ NA VÝCHODĚ ČECH V PARDUBICKÉM KRAJI MĚSTO JE ROZPROSTŘENO V ÚDOLÍ KOLEM ŘEKY DIVOKÉ ORLICE A NACHÁZÍME JEJ I NA OKOLNÍCH KOPCÍCH.
POZVÁNKA DO BRNA Zajímavosti Informace Výlety Ubytování Historie Závěr
VII.A Lipník nad Bečvou Asi po hodině cesty ne moc rychlým vlakem jsme se dostali do městečka Lipník nad Bečvou, odkud jsme šli dále na hrad Helfštýn.
Cestovní kancelář Silesia
Lucemburk.
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
ZVU VÁS DO TEPLIC informace výletyzajímavostiubytovánízávěr.
ÚVOD Nizozemsko nebo-li Holandsko, je jednou ze tří zemí Nizozemského království ležící v severozápadní Evropě. Je jednou z nejhustěji osídlených zemí.
Zaandam je město v nizozemské provincii Noord- Holland. Leží na řece na Zaan, v blízkosti v blízkosti kanálu Noord sea a nedaleko hlavního města Amsterdamu.
Vzpomínky na dovolenou. Připravil: Zoubek Lukáš. Jizerské hory jsou nejsevernějším pohořím České republiky. Název je odvozen od řeky Jizery, která pramení.
PRAHA Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Praha.
Vážení přítomní. ve dnech až
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
OLOMOUCKÝ KRAJ.
Chráněná území v Olomouci a okolí
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
ZŠ Hladké Životice Červen Zde je realizován projekt CZ.1.07/1.1.07/ „Kritické myšlení jako nástroj formování osobnosti.
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_493_Naše město AUTOR: Mgr. Martina Ringová ROČNÍK, DATUM:
Krajinou Vysočiny, ZŠ Stonařov
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Gmunden Horní Rakousko
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Město Plzeň leží v Plzeňském kraji v Západních Čechách.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Pardubický kraj. Pardubický kraj Pozice na mapě.
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
Znáš Víš, které to jsou ? PAMÁTKY UNESCO V ČR
Připravil Michal Kadlec Poloha Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Závěr.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Kraj Vysočina.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
StaroboleslavskoStaroboleslavsko. - území staroboleslavska se nachází v středočekém kraji, v okolí Staré Boleslavi.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
Praha – hl- město ČR Praha je největší a nejvíce obydlené město České republiky Patří mezi nekrásnější města světa Je sídlem prezidenta, vlády a parlamentu.
Česká republika Ústecký kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky – Ústeckým krajem.
Ústecký kraj. Základní údaje V kraji můžeme obdivovat přírodní krásy národního parku České Švýcarsko se známou Pravčickou bránou. Najdeme zde však i krajinu.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
Česká republika Plzeňský kraj.
Nápověda: Poznal jsi kostel? Kolem kostela je zajímavý, starý hřbitov. Touto vesnicí také protéká čistý potůček. Moje adresa Úvodní stránka 9.
Kraj Vysočina. Kraj Vysočina Kde leží Česká republika v Evropě?
Rekreační zařízení Jazovice
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144
Frenštát pod radhoštěm
Město a příměstské oblasti
VLASTIVĚDA Místo, kde žijeme Naše obec – Česká Kamenice
Města České republiky kvíz 3.část Autor materiálu: Mgr. Martin Holý
České středohoří.
Poznávací zájezd do Říma
Transkript prezentace:

Teplice Připravila:Veronika Kozáková Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Pár slov

Teplice  Leží severozápadně od Žďáru nad Sázavou  Okolo města protéká řeka Metuje a Ohře  Má přibližně obyvatel  Je tam krásná krajina pro turisty

Zajímavosti  Teplice a blízké okolí nabízejí klid parků, zajímavou architekturu empírových i secesních staveb, dostatek přírodních i historických pozoruhodností. Přitažlivé pro návštěvníky je Zámecké náměstí se sochařským skvostem morového sloupu od Matyáše B. Brauna z roku  Teplice jsou známy ale i jako tradiční výrobce zejména v oblasti skla a keramiky. Významní producenti z těchto míst jsou dostatečně proslaveni nejen u nás, ale i ve světě.  Neobvyklé výhledy z Doubravského vrchu, z Bořně, z Milešovky nebo z Komáří vížky se sedačkovou lanovkou patří k opravdovým zážitkům.

Výlety v okolí Teplic KKrušnohorské divadlo AAquacentrum KKostel sv. Alžběty či sv. Bartoloměje PPtačí schody PPísečný vrch AA mnoho dalších zajímavých míst

Ubytování  Adresa : U soudu 9, Teplice  Telefon :   Internet :  Hotel se nachází v klidné části města, cca 3 minuty chůze od centra. Ubytovací kapacita je 18 lůžek - 7 dvoulůžkových pokojů a jeden apartmán pro čtyři osoby. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizorem, lednicí a některé i masážní vanou. Parkovat je možno v uzamčeném dvoře nebo v garáži. Cena za dvoulůžkový pokoj je 690,-- Kč.  Adresa : Rooseveltova 262  Telefon :   Internet :  4 dvoupokojové apartmány poskytující ubytování pro 2 až 4 osoby a 6 dvoulůžkových pokojů. Pokoje jsou velmi prostorné, standardně vybavené televizory a telefonem. V apartmánech je chladnička a prostorná kuchyňská linka.

Pár slov  Toto město jsem si vybrala,protože sem tam poprvé byla když mi bylo 10 a ráda na to vzpomínám  Je tam krásná krajina pro turisty a okolní krajina je rozrostlá  Byla sem tam na víkend a můžu říct že je to pěkné město  Zdroj mám z hlavy až na nějaké podrobnosti