Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KAŠMÍRSKÁ KOZA.
Advertisements

OUESSANTSKÁ OVCE.
KERRY HILL.
Hynek Moliš Králík domácí
Jack russel teriér.
Plemeno rozšířené v centru a na pobřeží západní Afriky. Celosvětově oblíbený druh v zoo, vhodný k rekultivaci zanedbaných pozemků. Je to nenáročné masné.
Kristýna Mašková Ragdoll.
Kokršpaněl.
Základní škola T.G.Masaryka Rajhrad
Jezevčíci Alice Žáčková.
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Velbloud Dvouhrbý.
Veronika Rozehnalová a Kristýna Kořínková
Medvědi.
Pes …a jeho plemena.
Fenek berberský Vulpes zerda Pavel Matějovský.
PSI.
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Německý ovčák LORD.
Bišonek Frisé A ZAJÍMAVOSTI O NĚM.
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
Naše zvířata Skrčci.
Slovenský kopov.
Anglický plnokrevník Martina Kotíková.
Historie vzniku plemene - legendy - předchůdci plemene - pojmenování plemene Vlastnosti - míry - barvy Charakter.
Vytvo ř il:Filip Berka. AApollo je chrt. RRuský chrt, neboli barzoj pat ř í mezi psy. JJako nejstarší ruské psí plemeno je pova ž ován ve své p.
CHOV KOZ.
Kriteria třídění koní Podle fylogenetického původu - skupina mongolských koní - skupina orientálních koní iránských arabských araboberberských anglických.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Labrador, labrador retriever
PORTUGALSKÝ PODENGO MALÝ (Podengo Portuguese pequeno)
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: říjen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII Vzdělávací.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Nártoun filipínský.
SAVCI NAŠICH EKOSYSTÉMŮ
Velššpringršpaněl.
Jagdteriér.
S AMOJED. Rasa Samojed  Země původu je Rusko  Hmotnost je kg  Výška cm  Barva sněhově nebo krémově bílá  Velmi staré plemeno sibiřského.
KANÁRSKÝ CHRT-PODENGO
Bavorský barvá ř Původ: Podstatně lehčí a menší varieta hannoverského barváře, vyšlechtěná z něj v druhé polovině minulého století v Bavorských Alpách.
Fenka křížence jorkširského teriéra a pražského krysaříka Ája
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
Nejznámější plemena koní
ROTTWEILER.
Jack russel teriér.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Portugalsko Doba vzniku: starověk Původní využití: lov králíků a zajíců Využití dnes: společenský pes, lov králíků a zajíců.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
Oprava úvodní písemné práce
Lukeš 9.B. Lama Známá jako,,Velbloud Jižní Ameriky,, V posledních 40 letech se Lama šíří do celého světa jako chovny dobytek Výskyt:Peru,Vysoké Andy,Bollivie.
Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.
Bulteriér.
Něco o této rase ( původ, země vzniku.. ) ● V roce 2001 tomu bylo deset let, co bylo toto plemeno dovezeno do České republiky ● Země původu - Velká.
Labradorský retrívr.
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
PES DOMÁCÍ 1. Šablona : V/2 Sada: 2/16 Ověření ve výuce: Třída: 4 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ KOČKA DOMÁCÍ.
Ptáci Autor: Mgr. Iva Hirschová VY_32_INOVACE_37_Ptáci-zajímavosti
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Období: září – prosinec 2011
Atlas psů.
Vlk Obecný Jakub Šefčík Třída:1.L Předmět:Biologie
REKORDY ZVÍŘAT.
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
RISKUJ ! PES PSI V ČÍSLECH Psi v Praze 2 Pojmy Smysly psů Rozmnožování Riskuj – hrací pole.
VOMBATI.
19 savci v lese VY_32_INOVACE_19
LES Zvířata Prase divoké je všežravec má jemný čich a přizpůsobený rypák k rytí v zemi živí se lesními plody, kořínky, plži samice (bachyně) se stará.
Transkript prezentace:

Jan Mačina

 Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést v zubech velkého zajíce nebo lišku.

 Anglický špringršpaněl je plemenem loveckých psů.  Je to krásný, silný, pohyblivý a neúnavný pes  Hlava a čenich jsou poměrně široké  Oči má středně velké

 má průměrnou výšku 51 cm v kohoutku

 Srst této rasy je hustá, hedvábná a přiměřeně dlouhá

 Anglický špringršpaněl váží v rozmezí 22 až 24 kg

 Náš pes se jmenuje Betty  Její oblíbenou činností je ležení  Když jde o povely tak jedině s jídlem