Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Ostrava
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Stavební akce 2013 Města Benešov nad Ploučnicí stav k
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Rekonstrukce infrastruktury TJ FC SLAVIA Michálkovice Dotace z výherních loterií Částka – kč Tři nezávislé projekty 1. Umělé zavlažování 2. Oprava.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
STATUTÁRNÍ MĚSTO JIHLAVA V BRNĚ, DNE KONFERENCE PĚTILETKA ROP JIHOVÝCHOD A JAK DÁL PO ROCE 2013 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA.
Opava – pravé místo pro život i v roce 2020
Rekonstrukce historického areálu FF MU
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Budova č.1Gen.Závady 118-kapacita200 osob Budova č.2Litomyšlská 66-kapacita30 osob Budova č.3Gen.Závady 383-kapacita70 osob Školní jídelnaGen.Závady 118-kapacita.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Možnosti podpory investičních záměrů v oblasti vzdělávání Liberec – KÚ Libereckého kraje.
. VÝZNAMNÉ INVESTIČNÍ AKCE VÝZNAMNÉ INVESTICE. INVESTICE A OPRAVY => 40 mil. Kč 2012 – 2013.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Odborné školství a další vzdělávání v Libereckém kraji KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 10. listopadu 2011.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Technické zhodnocení Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
GRANTOVÉ PROJEKTY VĚCNĚ Leoš Křeček Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVNÍHO CENTRA
PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2015 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy, výdaji a financováním ve výši.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Cíl - zajistit dlouhodobou kvalitu života obyvatel města Kladna prostřednictvím příznivého prostředí a dobře fungujících veřejných služeb 3 prioritní.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INS projektový a inženýrský atelier Náchod uvádí prezentaci s názvem „SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA - RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ“
MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Vyhlášené oblasti podpory a doporučení pro zpracování projektů výzva č. 06/ května 2008 Olomouc.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
Snídaně starostů , Jedlí
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
„TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA V BÝVALÝCH KASÁRNÁCH KPT
Likvidace objektu Zahražany
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
Keltský archeoskanzen Nasavrky
Operační program životní prostředí
Vazba na Operační programy
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Název: ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA Vypracovala: Olga Merendová - VB 304
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci

 Doba realizace: únor – červenec 2014  Investor: Statutární město Liberec  Zhotovitel stavby: UNISTAV a.s., Brno  Generální projektant: STORING spol. s r.o., Liberec  Technický dozor investora: IBR Consulting s.r.o., Liberec  Partneři projektu: - Sport Aerobic Liberec - Sportovní klub stolního tenisu Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

 Celkové způsobilé výdaje (CZV): ,75 Kč  Výše dotace v rámci ROP: 85% CZV  Předpokládaná cena stavby: ,85 Kč vč. DPH  Cena stavby dle SoD: ,- Kč vč. DPH  Úspora města: ,85 Kč vč. DPH  Konečná Cena stavby: ,- Kč vč. DPH Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Cíle projektu  rozvoj infrastruktury v oblasti pohybového vzdělávání a volnočasových aktivit  zvýšení atraktivity města a zároveň zvýšení kvality života obyvatel dotčených oblastí Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Projekt řešil:  sál se speciální sportovní plochou s parametry pro závodní aerobik  aerobní sál v přízemí – rozdělení na dva menší cvičební sály  novou podlahu v hale stolního tenisu  přístavbu nového vstupu – recepce včetně zázemí  novou klubovnu a posilovnu  rekonstrukci sociálního zařízení  výměnu oken a dveří  nové výmalby a podlahy  zateplení budovy Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Fotodokumentace Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Recepce Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Sál v přízemí Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Sál v 1. patře Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Nová podlaha - stolní tenis Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Šatny Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Klubovna Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská

Posilovna Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská