Pevné zdraví Život bez závislostí Harmonické vztahy Příjemné společenství Věrohodný zdroj informací.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Advertisements

Vzdělávání seniorů není jen zájmové vzdělávání
Tři roky etické výchovy ve Veselí nad Moravou
Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí
Požadavky k získání známky
Zákon o sociálních službách
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Pohybová aktivita a sport Kód VM:VY_52_INOVACE_14 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
HEALTH EXPO Havlíčkův Brod, Plakát Prezentace.
Zabezpečení v případě nemoci a svízelných sociálních situacích Mgr. Hana Svobodová.
20. základní škola Plzeň, Brojova základní škola Umožňujeme sportovní vyžití na několika hřištích.
Z APOJOVÁNÍ SENIORŮ DO KOMUNITNÍHO ŽIVOTA V PRACHATICÍCH.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ Metodika kurzů snižování nadváhy adolescenty
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
Sdružení Podané ruce, o.s.
10 „zadečků“ pro Tebe.
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
Péče o osoby s afázií.
Jméno autora: Mgr. Vlasta Kollariková Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_OSVZ_ZSVb Anotace: Seznámit žáky se základy zdravého životního.
Prezentační seminář Asociace Univerzit třetího věku 19. – , Plzeň doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. akademický ředitel Univerzita třetího věku Vysoká.
KRÁSNÁ,ÚŽASNÁ ZVÍŘATA, JSOU KONĚ S člověkem žijí po tisíciletí, Učí jej Vidět,slyšet,vnímat,žít. Nastavují mu zrcadlo jeho vlastní duše. Vytvořila:Horsewomen.
Děti a koncepce : Program, Aktivity, Metodika :
1. Tys naděj má, | jen ty sám, | Bože můj, na tebe spoléhám
Iniciativa kurzů Alfa podzim 2013 Týden modliteb za kurzy Alfa 15. – 22. září 2013.
Cesta k udržení mobility a soběstačnosti seniorů
Biotické podmínky života
RVP ZV příloha Vzdělávací oblast Umění a kultura
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
1. Křti nás ohněm lásky svaté svojí, | zaněť srdce naše plápolem! | Přepaš horlivosti bedra naše k boji, | navštěv zase, | Pane, tuto zem!
a zdravého životního stylu.
Intervenční programy, poradny podpory zdraví
Metodika poradenství podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Věra Kernová Doc. MUDr. Lumír Komárek, CSc. Státní zdravotní ústav Praha.
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
P-CENTRUM, SPOLEK CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE Nabídka služeb
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Téma: Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina.
Sociální rehabilitace. je soubor specifických činností směřující dosažení samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti osob, a to rozvojem jejich specifických.
Představení Programu Skutečně zdravá škola Tom Václavík.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍ.
Osobnostní rozvoj Znalost a aplikace principů M.M. Pravidla Komunikace a zdvořilostní formy chování Mravní hodnoty Já rodina okolí Zralá osobnost dítěte.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_02.
Tísňová péče. je terénní distanční sociální služba, jejímž základním cílem je snížit zdravotní a sociální rizika starých nebo zdravotně postižených lidí.
Datum: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Transformace – a jak dál? Podpora procesu transformace pobytových sociálních služeb.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
LSFF: 17. – 23. října 2016, ČZU v Praze  Již přes 30 let se věnuje jako psycholog problematice obezity. V r založila společnost STOB (STop.
Otužování.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Modrý kříž v České republice
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
AUTOR: Mgr. Markéta Dornicová NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_ALKOHOL
Terapeutické komunity
Harmonické kmitání: y = f (t)
Duševní hygiena sportovce
Tělesná výchova na ZŠ praktické
Péče o osoby s afázií.
4.ROČNÍK PŘEDMĚTY, KTERÉ SE VYUČUJÍ VE 4.ROČNÍKU, JSOU ROZDÍLNÉ OD 1. – 3. ROČNÍKU JEJICH NÁZVY JSOU – ČESKÝ JAZYK MATEMATIKA VÝPOČETNÍ TECH-
AUTOR: Blanka Petlánová
§ 49 Domovy pro seniory. V domovech pro seniory se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž.
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Co je to zdravá výživa ?
Sociálně aktivizační služby
TyfloCentrum Brno, o.p.s. Naším posláním je pomáhat nevidomým a slabozra-kým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu.
10 „zadečků“ pro Tebe.
Transkript prezentace:

Pevné zdraví Život bez závislostí Harmonické vztahy Příjemné společenství Věrohodný zdroj informací

Přednášky pro zdraví těla, duše i ducha Kurzy zdravého vaření s ochutnávkou Měření zdravotních hodnot Kurzy přirozeného hubnutí Jak se zbavit závislostí Harmonická rodina Pohybové aktivity Pěší turistika Poradenství Rekondiční pobyty Hodnotná literatura

Přednášky pro zdraví těla, duše i ducha Kurzy zdravého vaření s ochutnávkou Měření zdravotních hodnot Kurzy přirozeného hubnutí Jak se zbavit závislostí Harmonická rodina Pohybové aktivity Pěší turistika Poradenství Rekondiční pobyty Hodnotná literatura

Fakta Metodiku Informace Nové návyky

„Co chceš, aby jiní činili tobě, to čiň ty jim“. Bible

Pevné zdraví Život bez závislostí Harmonické vztahy Příjemné společenství Věrohodný zdroj informací