Airsoft hra na válku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bitva u Verdunu Německo vz. Francie
Advertisements

KOPANÁ.
Válka v Perském zálivu.
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2013
Luboš Charvát KTV FPE ZČU v Plzni 2012
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
Co firma vlastně je? Co vyrábí? Jaké má pravidla? Kdo jí řídí? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®
Zábavná a adrenalinová hra
Armáda Autor: Tomáš Kašpar.
jedinečné zážitky pud sebezáchovy jedinečný relax utužení vztahů spoleh jeden na druhého chovaní v lese schopnosti a vědomosti upevnění vůle herní.
Armáda Tady máme armádu v akci s kapitánem roty..
Counter Strike - Source
Přelom ve válce Autorem práce, pokud není uvedeno jinak, je Mgr. Marie Toncrová 1.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
Taktická příprava Michal Lehnert.
se silnějším protivníkem
AIRSOFT.
Síla. Skládání sil Co už víme o síle
Zásady v tréninkové přípravě mládeže Licence B
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Airsoft Hovězí uvádí SJEDNOCENÍ VÝSTROJE BEZPEČNOST NOVÝ LIDI
Diskové systémy.
Příprava na utkání. Delegace Omluva Životospráva Psychika –zapomeňte na předcházející negativní zážitky, ale ne na poučení z nich –očekávejte úspěšný.
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
Začátek –Základ války ve Vietnamu položil D. Eisenhower tím, že jmenoval Johna Fostera Dullese ministrem zahraničních věcí. Dulles měl v zahraniční politice.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Counter-Strike.
Kopaná - pravidla hrací plocha má tvar obdélníku, délka hřiště je 90 – 120 m, šířka je 45 – 90 m hrací plocha je vyznačena bílými čarami, středová čára.
VELKÁ STRATEGICKÁ HRA PRO HORIZONT IMPERIÁL. Základní info 6 týmů po 4 účastnících Cílem je získat co nejvíc vítězných bodů  Body získávám za vojenské.
RINGO PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.Cíl hry:
HrušCup 2008 – pravidla kubb. Hrací pole je obdélníkového tvaru o rozměrech 5 x 8m. Na kratších stranách hřiště jsou umístěny špalky (vojáci, kubbs),
SOFTBALL 1.
Pivní víceboj verze pro pány.
TERÉNNÍ VÝUKA GEOGRAFIE Malá Morávka – Karlov 15. až 17. dubna až 19. dubna 2013.
Značky Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro.
Airsoft je sport, zábava a pro někoho styl života. V podstatě je to bezpečná hra na vojáky, pro ty kde se tomu to tématu věnují či je zajímá. Airsoft.
Vietnam To to je jen o válce ve Vietnamu. Vietnam  To jsou krásný následky že??
Technika 1. světové války
Lunick Destin Ondongo 1ITb
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
ČESKOSLOVENSKÉ ZBRANĚ
Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$. O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
VOLEJBAL 1.
ÚTOČNÁ PUŠKA CZ 805 BREN A1/A2
BEZPEČNOST PŘI VÝUCE LYŽOVÁNÍ
Basketbalová pravidla
Aktuální formy a metody sportovních her
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště Sabinovo náměstí Karlovy Vary Vladimíra V i n t e r o v á odborná učitelka uvádí.
Indočínská válka  1945 – 1954 Indočínská válka = boj vietnamských komunistů x francouzské koloniální správě  1954 podepsány Ženevské dohody: 1) konec.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
04/2012STROPY1 VY_32_INOVACE_514 Anotace: Materiál je vytvořen pro žáky 2. ročníku odborného vzdělávání s výučním listem oboru tesař. Je určen k zábavnému.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 INDIACA.
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Iveta Votápková Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Softball.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Vznik volejbalu * Springfild, stát Massachusetts (USA) * Kanada, Indie, Jižní a Strední Amerika * Japonsko (pan Ohmori) * Čína. V Asii v 16,12,9 hráčích,
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Florbal Matěj Pírek 5.B Hluchak.
Navigační systémy + úkol na konci prezentace
Basketbalová pravidla
Válka ve Vietnamu.
Kineziologie Střelba v ledním hokeji
Odbíjená – základní pravidla
ÚTOČNÁ PUŠKA CZ 805 BREN A1/A2
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Zbraně 1. světové války.
Transkript prezentace:

Airsoft hra na válku

HRA NA VÁLKU Pobíhat s pistolkou v ruce umí každý. Né každý se ale může zúčastnit airsoftového utkáni. Airsoft napodobuje konflikt ozbrojených složek a vyžaduje patřičný věk, dobrou fyzičku, promyšlenou taktiku a smysl pro fair play.

MUNICE Airsoftovou municí jsou kuličky o průměru šesti milimetrů. Jejich váha se pohybuje od 0,12 do 0,43 g podle typu zbraně. Kromě standardních plastových kuliček jsou k dispozici také kuličky pokovené, s grafitovým pláštěm a ocelové.

VÝBAVA Každý hráč airsoftu si musí nejdříve pořídit kvalitní vojenské oblečení a výstroj.Povinně musí mít všichni čepici a brýle, ale v každé pořádné výbavě byste našli i vysílačku, dalekohled a lékárničku, což jsou v terénu pomůcky takřka nepostradatelné.Přibývá také lidí, kteří při hře využívají vymoženosti moderní techniky, např. satelitní navigační systémy GPR, dýmovnice k signalizaci, nebo dokonce zařízení na noční vidění. V tomto směru není airsoft nijak omezen.Pak už zbývá jen připojit se k libovolné bojové skupině, případně si s kamarády založit vlastní, a přihlásit se k bitvě.Fantazii se přitom meze nekladou, představovat můžete jednotky od první světové války po současná speciální komanda.Tou nejdůležitější věci hned po ochranných brýlích, kterou musí mít bezpodmínečně každý, je pravá airsoftová zbraň vyrobená renomovanou firmou.

NIC NENÍ ZADARMO Ceny airsoftových zbraní se pohybuje přibližně od pěti set korun za manuální pistoli až po desetitisícové částky za ručně vyráběné,sběratelské kousky.

Americká útočná puška M4A1

Útok na nepřítele

Airsoft dobrý tým

Německý hlídač

Jo sniper

M16

Krící palba

Jedem jedem

Zamaskovaný tým

Pěkný sniper !!!

Tady máte samopal

Samopal M16

OBECNÁ PRAVIDLA Pravidla airsoftu se mění podle jednotlivých utkání.Existuje ale několik zásad, které se za každých okolností. Zásah kamkoliv na tělo vyřazuje hráče dočasně ze hry. Hráč bez ochranných brýlí je okamžitě vyražen ze hry. „Mrtvý”hráč nesmí jakkoliv komunikovat s ostatními. Při průchodu civilistů hracím polem nebo v jeho blízkosti je hra bezpodmínečně zastavená i za cenu vyzrazení pozice.