Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Counter-Strike.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Counter-Strike."— Transkript prezentace:

1 Counter-Strike

2 Osnova: Counter Strike obecně Ukázky policejního týmu
Ukázky teroristické jednotky Zbraně a vybavení

3 Counter Strike je kultovní, nejhranější, nejoblíbenější a nejzábavnější hra všech dob. Jedna z mála her, která se hrála před 10ti lety a bude se hrát ještě nejméně 5-krát tak dlouho.

4 Policejní tým

5 SEAL TEAM 6 ST-6 (později známá jako DEVGRU) byla založena roku 1980 pod velením nadporučíka Richarda Marcincka. ST-6je neustále v pohotovosti , aby mohla odpovědět na teroristické útoky proti Americkým cílům po celém světě.

6 SAS Světově proslulá britská SAS byla založena během 2. světové války mužem jménem David Stirling. Jejich role během války byla zasahovat za nepřátelskou linií, provádět sabotáže a zabíjet klíčové cíle.

7 GIGN Francouzská elitní protiteroristická jednotka, GIGN, byla založena k rychlé odpovědi na teroristické útoky. Skládá se z více jak 100 mužů. GIGN si vydobyla svou reputaci hlavně svými úspěšnými akcemi. 

8 GSG - 9 Jedná se o polovojenskou součást německých policejních sil.
Skládá se z : GSG-9/1 - protiteroristická útočná skupina GSG-9/2 - skupina zodpovědná za námořní protiteroristické operace GSG-9/3 - výsadková jednotka připravená pro seskoky volným pádem GSG-9/4 - záložní protiteroristická útočná skupina

9 Teroristická jednotka

10 PHOENIX CONNEXION Tato skupina má reputaci založenou na faktu, že zabijí kohokoliv, kdo jim přijde do cesty, je to jedna z nejobávanějších teroristických skupin ve východní Evropě. Vznikla brzy po rozpadu Sovětského svazu.

11 ELITE CREW Fundamentalistická skupina ze Středního Východu, jejímž záměrem je světová dominace a různé jiné aktivity. 

12 ARCTIC AVENGER Švédská teroristická skupina založená v roce Proslavila se hlavně bombovým útokem na Kanadskou ambasádu roku 1990. 

13 GUERILLA WARFARE Teroristická frakce založená na Středním východě. Tato skupina je uznávaná pro svou nelítostnost. Její odpor k Americkému životnímu stylu ukázali v roce 1982 bombovým atentátem na školní autobus plný rock and rollových hudebníků. 

14 Zbraně a vybavení se dělí:
Pistole Brokovnice Samopaly Pušky Kulomety Ostatní vybavení

15 Pistole

16 Brokovnice

17 Samopaly

18 Pušky

19 Snipery

20 Kulomety

21 Ostatní vybavení

22

23

24 http://www. freeskiller. estranky


Stáhnout ppt "Counter-Strike."

Podobné prezentace


Reklamy Google