VII. etapa září 201 4 – prosinec 2014 ReportážeFotodokumentace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IV. etapa březen – květen 2013
Advertisements

Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
Vyrobila 8. třída ZŠ Pustiměř
Spolupráce mezi členy NSS a složkami IZS
VY_32_INOVACE_ 08_ Rozmanitost přírody Domácí zvířata (SADA ČÍSLO 2)
Kamila Kopecká Denisa Brusová DOMÁCÍ ZVÍŘATA. Kamila Kopecká Denisa Brusová DOMÁCÍ ZVÍŘATA.
Reportáže Fotodokumentace
S T R A Š I D E L N Ý D Ů M Věci Informace Obrázky  Povídka Povídka  Povídka Povídka  Povídka Povídka Délka a výška Co to je.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
Moje třída.
NESEPARUJ SE!!! SEPARUJ!!! ZŠ Vyškov Letní pole.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Co víš o recyklaci?.
Jarní prázdniny ve školní družině
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Zjistili jsme, že existují zahrady pro lidi, kteří rádi pěstují rostliny. Měli jsme průvodkyni Hanku, která nám ukázala prezentaci. Ukázala nám, že palety.
NESEPARUJ SE SEPARUJ.
ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT Základní školy Kolín IV., Prokopa Velikého 633
Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk Podzimní schůzku začínají Knoflíci s pavouky.
Velké zimní prázdninové dobrodružství

II.Etapa únor – červen 2012 Přehled výjezdů Průběžné pořadí skupin Konečné pořadí skupin.
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Odpady ( environmentální příručka – 5.ročník )
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Lyžařský výcvikový kurz Velké Karlovice 12. – 16 ledna 2015 Lyžařský výcvikový kurz proběhl tradičně ve Velkých Karlovicích. V letošním roce převažovali.
Norské lesní mateřské školy. Asane gards Bergen Lesní školka ležící v okrajové části Bergenu v blízkosti lesa jako zázemí mají jednu velkou hlavní budovu,
Odpady.
Třídění odpadu V domácnosti. Každý moderní člověk třídí odpad a s novými pomocníky na třídění do domácnosti to jde jedna radost. Poradíme vám jak třídit,
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
III. etapa září – prosinec 2012 ReportážeFotodokumentace.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Téma: ODPAD A RECYKLACE Motto: Recyklace - má to smysl?
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
ČESKÝ JAZYK Odpovězte na otázky o zvířátkách. PRASE DOMÁCÍ JAKÉ JE? CO DĚLÁ? JAKÉ MÁ ŠTĚTINY?
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Podstatná jména VY_32_INOVACE_19 Sada 22 Základní škola T.
Odpady Martin Šimánko. Lidstvo svou činností produkuje velké množství odpadu, který končí na skládkách.
…aneb výlet za čertíky do Litoměřic.  Když jsme se šli projít, tak jsme narazili na sochu Karla Hynka Máchy. Prohlíželi jsme si jí.  Ve třídě jsme.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
VII.etapa září 2014 – prosinec 2014
VIII. etapa leden 2015 – červen ReportážeFotodokumentace.
TŘÍDĚNÍ ODPADU Vypracovala: Brychtová Markéta, SP/TE Učo:123831
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
X. etapa duben - červen 2016 ReportážeFotodokumentace.
Třídíme se zvířátky Autorky: Michaela Mikolášová Nikola Smyčková Tereza Mžiková Jubilejní Masarykova ZŠ Sedliště.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_16.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Zazelenit: fasády, zábradlí u mostů Zabránění erozi: stromy, rybníky.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Aleš Jarolím VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_32_Český jazyk_12_Slovní druhy.
IX. etapa září – prosinec 2015 ReportážeFotodokumentace.
BAŽANT OBECNÝ.
Reportáže Fotodokumentace
Žákovský parlament – I. stupeň
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.04 Domácí ptáci.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Den Země 3.A – 25. dubna.
Denní tábor Křinice –
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se…
Transkript prezentace:

VII. etapa září – prosinec 2014 ReportážeFotodokumentace

Záchranná stanice pro handicapované živočichy, Pátek u Poděbrad KDY? , ČTVRTEK KDE? ZÁCHRANNÁ STANICE PRO ŽIVOČICHY, PÁTEK U PODĚBRAD S KÝM? S MONIKOU NOVOTNOU A MARTOU JEŠETOVOU KDO? III.A + I.D PROVÁZEL, POZVAL, PAN VANĚK, PANÍ MARTA PROČ JSOU ZÁCHRANNÉ STANICE DŮLEŽITÉ? ABY SE POSTARALI O NEMOCNÉ ŽIVOČICHY, KTEŘÍ BY JINAK UHYNULI. (SKUPINA Č. 2) KDYBY ZÁCHRANNÉ STANICE NEBYLY, NEMĚL BY ŽIVOČICHY, KDO ZACHRAŇOVAT. (SKUPINA Č.4) PROTOŽE POMÁHAJÍ ZVÍŘÁTKŮM V NOUZI, JAKÉ ŽIVOČICHY JSME VIDĚLI? ČÁPA BÍLÉHO A ČERNÉHO, VYDRY, NETOPÝRA, JEZEVCE, HOLUBY, JEŽKY,KRKAVCE, VEVERKY, SRNKU. (SKUPINA Č. 2) BYLA TU KRÁSNÁ ZVÍŘÁTKA A ZJISTILI JSME OD PANÍ MARTY SPOUSTU VĚCÍ, ZACHRAŇUJÍ ZDE ZVÍŘÁTKA V NOUZI. JEDNA SOVA TAM BYLA SLEPÁ. DOKONCE JSME VIDĚLI SRNEČKA BEZ NOHY. VIDĚLI JSME TAKÉ ČÁPA ČERNÉHO, KTERÝ NÁS HONIL A PŘITOM KLAPAL ZOBÁKEM. PANÍ MARTA NÁM POVÍDALA O TĚCH ZVÍŘÁTKÁCH A JAK JIM POMÁHAJÍ. NESMÍME TAKÉ VYHAZOVAT DO PŘÍRODY ODPADKY, JSOU PRO ZVÍŘÁTKA NEBEZPEČNÉ, PŘÍRODE TÍM POMŮŽEME A VŠECHNY ZVÍŘÁTKA BUDOU V BEZPEČÍ. (SKUPINA Č. 3) POZNÁMKA: NA PRVNÍM MÍSTĚ JSOU TŘI SKUPINY, PROTOŽE SKUPINA Č. 2 MĚLA KRÁSNÉ NÁKRESY, SKUPINA Č. 3 OBSAŽNOU REPORTÁŽ A SKUPINA Č. 4 VELMI PĚKNĚ SPOLUPRACOVALA, STARŠÍ ŽÁCI DOPLNILI KRESBY MLADŠÍCH SPOLUŽÁKŮ O POPISKY A TÍM ZHOTOVILI VELMI PĚKNÉ NÁKRESY.

Záchranná stanice pro handicapované živočichy, Pátek u Poděbrad

Sběrný dvůr, Jateční ul. Kolín KDY? , ČTVRTEK KDE? SBĚRNÝ DVŮR, JATEČNÍ UL., KOLÍN S KÝM? S MONIKOU NOVOTNOU A MARTOU JEŠETOVOU KDO? III.A + I.D PROVÁZEL, POZVAL: PANÍ HONSOVÁ PROČ SBĚRNÉ DVORY DŮLEŽITÉ? Aby lidé nevyhazovaly odpad, kam chtějí. (SKUPINA Č.5) Protože jinak by byla příroda špinavá. (SKUPINA Č. 4) Aby se lidstvo neznečistilo různými škodlivými látkami. (SKUPINA Č. 6) Šli jsme na sběrné místo, kde nám paní Honsová ukázala, co všechno se sbírá. Kromě plastů, papíru, skla se sbírají i lednice, žehličky, koberce a také pneumatiky, když se vyměňují z léta na zimu. (SKUPINA Č.5) Poznámka: první místo získaly tři skupiny. Skupna č. 4. měla pěkné nákresy, skupna č. 5 obsažný text v daném časovém limitu, skupina č. 6 obsadila první místo díky vynikající spolupráci, přátelskému přístupu k menším členům skupiny.

Sběrný dvůr, Jateční ul. Kolín

Vodní elektrárna Poděbrady Kdy? Kde? v Poděbradech, vodní elektrárna S kým? Monikou Novotnou a Martou Ješetovou Kdo provázel: pan Ladislav Ruml, pan Mirek Kdo? I.D a III.A Proč je vodní elektrárna důležitá? Protože vyrábí elektřinu téměř zadarmo. (skupina č. 4)

Vodní elektrárna Poděbrady

Skládka Radim Skládka Radim Proč jsou skládky důležité? Kam by jinak dávali lidé odpad? Jeli jsme na skládku a zjistili jsme, že je skládka od roku A ještě jsme zjistily, že výroba kompostu trvá 5 týdnů. Co je v kompostu? Tráva, hrušky, káva, listí, ovoce, zelenina i rostliny. Šli jsme také do sběrného dvora, kde se třídí odpad z domácností a firem. Viděli jsme také takový stroj na pelety. SKUPINA Č. 2

Skládka Radim

Rodinný statek Libodřice Kdy? Pátek Kde? Rodinný statek Libodřice S kým? M. Novotná + M. Ješetová Provázel: Rudolf Starý, majitel firmy STRUDO Proč je důležité poznat, jak se hospodařilo kdysi? Protože se z toho máme poučit, jak bylo těžké pracovat bez elektroniky, elektřiny a moderních strojů a přístrojů. Přijeli jsme, viděli jsme živý betlém. Pak jsme šli na statek a viděli jsme prasata, morčata, králíky, býky, kozy a ovce a staré stroje. (skupina č. 1) Kdy? Kde? Rodinný statek Libodřice S kým? M. Novotná + M. Ješetová Provázel: Rudolf Starý, majitel firmy STRUDO Proč je důležité poznat, jak se hospodařilo kdysi? Abychom měli i nyní dobrou úrodu. Jeli jsme na statek. Viděli jsme prasata, jak si hrála. Viděli jsme také slepice a kohouta, jak se honili a kozy, které se praly. Ovce byly nádherné, osel byl docela velký a hezký. Na začátku byl živý betlém, hráli tam vánoční koledy. A také tam byl ozdobený stromeček. Morčata byla moc roztomilá a také býci. Mohli jsme jim přinést tvrdý chléb, rohlíky a mrkev, jablka. Pan Starý nás zavedl do muzea, kde byly vystavené staré věci, například: motorka, kolo, zemědělské stroje. Pak nás zavedl do garáže, kde byly vystavené staré traktory. Na dvorku byl starý stroj a trakař. (skupina č. 5)

Rodinný statek Libodřice