Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lyžařský výcvikový kurz Velké Karlovice 12. – 16 ledna 2015 Lyžařský výcvikový kurz proběhl tradičně ve Velkých Karlovicích. V letošním roce převažovali.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lyžařský výcvikový kurz Velké Karlovice 12. – 16 ledna 2015 Lyžařský výcvikový kurz proběhl tradičně ve Velkých Karlovicích. V letošním roce převažovali."— Transkript prezentace:

1 Lyžařský výcvikový kurz Velké Karlovice 12. – 16 ledna 2015 Lyžařský výcvikový kurz proběhl tradičně ve Velkých Karlovicích. V letošním roce převažovali žáci 8. ročníku, kterou doplnila čtyři děvčata z VI. třídy. Vedením kurzu byla pověřena Mgr. L. Holeňová, instruktorky LVK Mgr. R. Pernická a Mgr. P. Podzemná. Přestože v Lešné na začátku nového kalendářního roku nevládly zrovna příznivé sněhové podmínky, na Kyčerce k výcviku bylo na sjezdovkách sněhu dostatek. Žáci byli rozděleni podle výkonnosti do tří družstev. Ubytování i strava byly na vynikající úrovni, děti měly plná bříška, která doplňovala sladkostmi z místního bufetu. Během LVK vládla příjemná pohodová kamarádská atmosféra, kterou náležitě ocenila i paní provozní velikou pochvalou. Všichni se naučili jezdit na vleku, sjet kopec, a ti, kteří již uměli lyžovat, své dovednosti zdokonalovali. Doufáme, že příští rok bude krásná bílá zima a budeme moci LVK zopakovat. Už nyní se moooc těšíme!!

2

3

4

5

6

7

8


Stáhnout ppt "Lyžařský výcvikový kurz Velké Karlovice 12. – 16 ledna 2015 Lyžařský výcvikový kurz proběhl tradičně ve Velkých Karlovicích. V letošním roce převažovali."

Podobné prezentace


Reklamy Google