FISAF FITNESS AND DANCE CONVENTION 31.říjen – 1. listopad 2009

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JUDISTA ROKU 2008.
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
České komory fitness o.s Praha, Ohradské nám. 1628/7a 1.
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
Informační systém pro řízení fitness klubů
Member Pro Informační systém pro řízení fitness klubů Prezentace.
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Kriteria výběru Reprezentace JKA ČR Český svaz karate JKA Atletická 100/2, Praha 6.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)
FUTURO III – Athens, GREECE Pia Sundhage (Švédsko) April Heinrichs (USA)
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Volejbalový tábor mládeže Sportovní klub K2 Dovolujeme si Vás pozvat na 5. ročník Volejbalového tábora mládeže. Akce se koná ve dnech 7. – 14. srpna.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Plzeňský kraj 14. –
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Česká asociace Sport pro všechny z.s. prezentace určena pro studenty FTVS UK Připravil MiZi 2014.
TERMINOLOGIE NOVÉ TRENDY.
Sportovní zařízení a akce
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
Česká asociace Sport pro všechny, občanské sdružení
Úvod Firma Gravity s. r. o. poskytuje sportovní kurzy nejen na zlepšení fyzické zdatnosti, ale i jen tak pro radost.Firma Gravity s. r. o. poskytuje sportovní.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci vymýšlejí a zapisují jména, která by podle abecedního.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
Halový víceboj mužů.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
Member Pro Informační systém pro řízení fitness klubů Prezentace Modul UBYTOVÁNÍ.
BFM cup 11 Sportovní klub orientačního běhu SKOB Frýdek-Místek BFM Tato oddílová soutěž charakterizuje kvalitu závodníků z hlediska výsledků a úspěšnosti.
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
1.1. Evropské soutěžní právo. Michal Částek Michal Částek :: Osnova kurzu 1) Historie a vývoj ES/EU, současný institucionální systém,
ŽENSKÝ ATLETICKÝ SEDMIBOJ
Sady 5. května Plzeň
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
TJ Sokol Rosice. Sportovní oddíly TJ Sokol rok 2015  Florbal ………………………………. 10 členů  Silový trojboj ………………………. 15 členů  Tenis ………………………………… 11 členů.
DÍLNY HEURÉKA 2015 (2. – ) Lucie Kolářová. Jiráskovo gymnázium Náchod Hlavní organizátor: Zdeněk Polák.
Univerzita Karlova v Praze Fakulta tělesné výchovy a sportu Katedra gymnastiky Gymnastika II. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem,
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
OZNÁMENÍ (pozvánka, plakát) OZNÁMENÍ (pozvánka, plakát) prostě sdělovací styl prostě sdělovací styl Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Nataly Hoferová 5.B Hluchák
Ústav tělesné výchovy FaME UTB ve Zlíně, Mgr.Zdeněk Melichárek,PhD.
BSE České Budějovice o. s.
Dobrovolníci neslyšícím a SP
Sportovní činnost 2016.
Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání
Plavecký klub Děčín.
Letní víkend s Michalem Šubrem
Transkript prezentace:

FISAF FITNESS AND DANCE CONVENTION 31.říjen – 1. listopad 2009

ČESKÝ SVAZ AEROBIKU/FISAF.CZ ČSAE se již 17 let věnuje rozvoji sportovního a rekreačního aerobiku – dnes již častěji označováno jako fitness a wellness, který se stává součástí zdravého životního stylu nejen mladých lidí. Český svaz se svojí širokou základnou – v roce 2008 registrováno u ČSAE 213 klubů, oddílů, 6 600 závodníků ve všech soutěžních formách, 200 reprezentantů MS a ME, 1 800 instruktorů aerobiku a fitness patří mezi největší tělovýchovná a sportovní sdružení.

FISAF FITNESS AND DANCE CONVENTION NEJVĚTŠÍ AKCE PRO ŠIROKOU VEŘEJNOST V HISTORII ČESKÉHO SVAZU AEROBIKU/FISAF.CZ (kromě soutěží) Více než 25 lekcí a 5 specializovaných workshopů: Tony Stone Hip Hop (5 hodin) Andrea Smékalová Vinyása Joga a Jóga pro těhotné (3 hodiny každý) Hana Hofrichtrova – Pilates a Pilates Foam Roller (3 hodiny každý) Vložit plakát

ZAHRANIČNÍ PREZENTÉŘI Pozvání do České republiky na tuto akci přijal zcela výjimečný team zahraničních prezentérů: Tony Stone (USA) Johan Jansson (Švédsko) Jessica Exposito (Španělsko) Jonathan Canada (Španělsko) Mister Byron (Itálie)

NEJLEPŠÍ ČEŠTÍ INSTRUKTOŘI Fitness instruktoři (Roman Ondrášek, Lenka Velínská, Michal Šubr, Lukáš Kolek, Vladimír Valouch, Zuzana Švíková, Katka Bímanová) Tanečnice a choreografky (Sabina Škodová, Martina Pirná a Linda Fernandez) Odborníci na Body and Mind (Vašek Krejčík, Jakub Šamberger, Hana Hofrichtrová, Pavla Rožumberská, Andrea Smékalová)

ROZVRH LEKCÍ SOBOTA

ROZVRH LEKCÍ NEDĚLE

MÍSTO KONÁNÍ Akce se bude konat v tenisových halách Club Hotelu Průhonice a v Dance Station Studiu v blízkosti hotelu Snadný přístup přímo z dálnice D1 směr Praha + kyvadlová doprava ze stanice metra Opatov Ubytování pro účastníky možné přímo v Club Hotelu Průhonice

workshopy Body and Mind REGISTRACE A POPLATKY 2 dny za 1299,- Kč jeden den za 699,- Kč workshopy Body and Mind 399,- Kč, Tony Stone Workshop 799,- Kč

Více informací a registrace na : Český svaz aerobiku / FISAF.CZ KONTAKT Více informací a registrace na : Český svaz aerobiku / FISAF.CZ Jana Hubačová vzdelavani@csae.cz Mgr. Jana Havrdová havrdovaj@seznam.cz www.fisaf.cz