Jarní vystoupení Jarní vystoupení klubu Smajlík a Art-smajlík www.timdvadva.net.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HRA PRO DĚTI K O N E C „Z vašich úst ať nevyjde
Advertisements

Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Beseda s paní spisovatelkou
Advent - dnes je první advent, svit svíček oznamuje všem.
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší.
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
VÝZNAMOVÉ POMĚRY MEZI ČLENY NĚKOLIKANÁSOBNÉHO VĚTNÉHO ČLENU
SPOLEČENSKÁ KRONIKA narozeninstarosty Ondřeje Na návsi Ondřejovy Lhoty se konala velkolepá oslava 27. narozenin místního starosty.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
1. Dávno před mým narozením Pán Bůh mě už znal.
Večerníček pro dospělé
Srdce z lásky darované.
Proč je důležité studovat Principy
Vodopády Iguazú. Duha je snad i když je zataženo….
Adaptační kurz
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
1. Jedno jsme, v Duchu svatém, jedno jsme v Ježíši
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Naše milovaná Jollynečko Byla jsi pro nás láska na první pohled, zamilovali jsme se do Tebe jakmile jsme viděli fotku z 1. dne Tvého života. 8 týdnů čekání.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
1. Chval Pána svého písní | a jásej s radostí, | že z trápení a tísní | svou církev vyprostí. | Když voláš k němu v bídě | a v protivenství čas, | on na.
4. Abrahám děkuje Hospodinu, protože ho dovedl do země Kanaán
Dámy a pánové Dovolte abych vám představil to co jste ještě nikde neviděli !!!
A takhle to začinalo...:-)‏ Na začátek hebrejská písnička Chag Purim.
ČLOVĚK ROZUMNÝ Člověk vyspělý ( Homo sapiens sapiens)
Svátky velikonoc prožijte vesele, ať jaro hřeje Vás na duši i na těle.
V okolí rybníku se nachází spousta zajímavých živočichů Jako například: labutě,divoké kachny,srny,ptáci, žáby,brouci,hlemýždi a jiní.
Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý.
Je zbožnost cool? ZAJÍMAVÁ ZÁBAVNÁ PŘITAŽLIVÁ. Jak lidé kolem nás vidí zbožnost? Je to něco společného s Bohem Je to nuda Nejspíš to nemá žádný praktický.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
1. Bůh s vámi, blahoslaveni jste lidé tento den
Ve stáří velmi často vzpomínáme, co jsme měli ještě udělat pro rodiče, přátele…..a co jsme neudělali….
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
1. Sejme záhy símě, | dobré símě lásky, | símě vůle Boží sejme v každý čas! | Pán dá požehnání, | símě naše vzklíčí, | o žni budem jásat: | Rychle zraje.
1. Má duše Pána velebí a jásá s Marií, že Bůh si právě vyvolil, tak slavné spasení. Své služebnici nehodné do klína Syna dát, by srdce, chudé chatrče ho.
Proč bych neměl vesel být
1. Že prý Bůh vůbec není?! Lež jak věž! Že prý Bůh vůbec není! Co? Jak? Fakt? – Lež jak věž! Že prý Bůh vůbec není! Co? Jak? Fakt? –
Vánoční přání pro radost
Já Tobě nyní chválu vzdávám
Motýli (Lepidoptera).
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
Před Tvou tváří Pane 1. Před Tvou tváří Pane, nemám vůbec nic, jen Tvé slovo dané, jdi a nehřeš víc, jen Tvé slovo dané, jdi a nehřeš víc. 2. Jako Mojžíš.
tlusté, tenké, hloupé i ty vychytralé, černovlasé, blonďaté
1. Oslavuj Pána vší slávy a králů všech Krále, píseň i život ať vyznívá k Boží jen chvále. Shromažďme se, k radosti povbuďme se, slavme všemocného stále!
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
1. Bože, tebe chválíme, | před tebou se skláníme | s neskonalou radostí, | se srdečnou vděčností, | neb nám sebe dáváš znáti, | něžně miluješ nás vždy,
1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou.
1. Vzdávám ti, Pane, oběť chval, že, ač ses na mne rozhněval, svůj hněv jsi v lásce odvrátil, vše k dobrému jsi obrátil.
Slovo života Slovo života Prosinec 2011 Prosinec 2011.
Apoštolská 1. Prosíme Tě dej nám Pane sílu,
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
SFSN 4.A.
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
„KAREL IV. A JEHO MOST“ - divadelní představení
Vánoční přání pro radost
Slovo života Červen 2013.
VÁNOČNÍ PŘÁNÍ SPECIÁL PRO VÁS.
Dneska jdeme do cirkusu.
Honza v Turecku - Yalova
Pohár mléka Endless love. way H.P..
DISKOKABARET KE DNI DĚTÍ VE ŠKOLNÍ DRUŽINĚ.
Transkript prezentace:

Jarní vystoupení Jarní vystoupení klubu Smajlík a Art-smajlík

Kdo by neměl rád divadlo! Nejen se koukat, ale i nacvičovat je super. A když už jsme ve Smajlíku divadlo nacvičovali, tak jsme si řekli, ať z toho mají radost i děti v našem okolí – na nejbližších školách. Ale na druhé straně, aby mělo představení kvalitu a neudělali jsme sobě ani Pánu Bohu ostudu, důkladná příprava je nutná. Dlouho dopředu jsme nacvičovali písničky, vyráběli motýlí křídla a batikovali housenkám oděv. Každý kostým byl skutečný originál. Děvčata z Art-smajlíku zase postupně pronikala do loutkohereckých technik až se z toho vytvořila opravdová láska k tomuto umění. A když se veselé písničky namíchaly s příběhy maňásků a scénkou o housen- kách a motýlech, vzniklo Jarní vystoupení Smajlíku pro děti od 7 do 11 let. Kolem Velikonoc jsme s ním navštívili čtyři školy v okolí Klobouk a asi 260 dětí a 30 dospělých se tak mohlo setkat s křesťanským poselstvím prostřednictvím služby dětí. Reakce publika byly veskrze pěkné (dokonce i komentář typu: „to by dovedl každý“ považujeme spíše za pochvalu, byť řečenou slovy závisti). Jarní vystoupení nám Smajlíkům přineslo opravdu velkou radost a jsme za něj Bohu nesmírně vděční.

Viděli nás na Základní škole v Borkovanech…

… na Základní škole v Kloboukách, Brumovicích a Krumvíři (celkem asi 260 dětí)

Ještě před vystoupením si chceme vyprosit Boží požehnání

A jdeme na to!

Maňáskové divadlo děvčat z Art-smajlíku

Scénka o housenkách, motýlech a nebezpečných ptácích

Bylo to super!