Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Oslavuj Pána vší slávy a králů všech Krále, píseň i život ať vyznívá k Boží jen chvále. Shromažďme se, k radosti povbuďme se, slavme všemocného stále!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Oslavuj Pána vší slávy a králů všech Krále, píseň i život ať vyznívá k Boží jen chvále. Shromažďme se, k radosti povbuďme se, slavme všemocného stále!"— Transkript prezentace:

1 1. Oslavuj Pána vší slávy a králů všech Krále, píseň i život ať vyznívá k Boží jen chvále. Shromažďme se, k radosti povbuďme se, slavme všemocného stále!

2 2. Oslavuj Boha teď za lásku nesmírnou jeho, on za nás v oběť dal na kříži Syna milého, ten krví svou vinu smyl moji i tvou a dal nám uvěřit v něho.

3 3. Oslavuj Boha, on tolikrát požehnal tobě, zakoušíš péči i ochranu v každičké době. Slunce skvoucí je nám Bůh všemohoucí, světlo a posila v mdlobě.

4 4. Oslavuj Boha a zpívej mu vše, co je ve mně, chválí ho stvoření, obloha, moře i země. Raduj se zas z moudrosti Boží i krás ve dne i za noci temné.


Stáhnout ppt "1. Oslavuj Pána vší slávy a králů všech Krále, píseň i život ať vyznívá k Boží jen chvále. Shromažďme se, k radosti povbuďme se, slavme všemocného stále!"

Podobné prezentace


Reklamy Google