Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

A takhle to začinalo...:-)‏ Na začátek hebrejská písnička Chag Purim.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "A takhle to začinalo...:-)‏ Na začátek hebrejská písnička Chag Purim."— Transkript prezentace:

1

2 A takhle to začinalo...:-)‏

3 Na začátek hebrejská písnička Chag Purim

4 Svatek Purim V první scéně probíhá svátek Purim. V první scéně probíhá svátek Purim. Vystupuje tady král Achašveroš,Ester a její strýc Mordokaj a také král Haman. Vystupuje tady král Achašveroš,Ester a její strýc Mordokaj a také král Haman. Během téhle scénky se zpívají také různé písničky jako Cil cil clil,Ten katef..

5 Haman přivedl ohromného koně..

6 Druhá scéna a svátek Pesach.. Slova dětí nás uvedli do druhé scény.. Slova dětí nás uvedli do druhé scény..,,Když řeknu Jeruzalém,tak vy řeknete.. Čiri biri bom.,,Když řeknu Jeruzalém,tak vy řeknete.. Čiri biri bom. Když vám řeknu Sváté město-řekněte.. Když vám řeknu Sváté město-řekněte.. Čiri biri bom.‘‘ Čiri biri bom.‘‘,,Čím se odlišuje tahle noc ode všech ostatních? ‘‘ Po téhle větě přišla písnička Ma ništana.,,Čím se odlišuje tahle noc ode všech ostatních? ‘‘ Po téhle větě přišla písnička Ma ništana.

7 Děti a sbor

8 A máme tady poslední svátek.. Velikonoce Tenhle svátek je každému znám..či je křesťan nebo ne..Na Velký pátek kdy byl Ježíš ukřižován a třetího dne vstal z mrtvých. Tenhle svátek je každému znám..či je křesťan nebo ne..Na Velký pátek kdy byl Ježíš ukřižován a třetího dne vstal z mrtvých. Velikonoce každému hodně přinesli.. Protože Ježíš je láska. Velikonoce každému hodně přinesli.. Protože Ježíš je láska.

9

10 Ještě tady máme sbor, nápovědu a další super lidičky Ještě tady máme sbor, nápovědu a další super lidičky

11 Krásné Velikonoce Krásné Velikonoce


Stáhnout ppt "A takhle to začinalo...:-)‏ Na začátek hebrejská písnička Chag Purim."

Podobné prezentace


Reklamy Google