Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Bůh s vámi, blahoslaveni jste lidé tento den

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Bůh s vámi, blahoslaveni jste lidé tento den"— Transkript prezentace:

1 1. Bůh s vámi, blahoslaveni jste lidé tento den
1. Bůh s vámi, blahoslaveni jste lidé tento den! A slyšte naše poselství ve světě nešťastném, že ďábel, zlý váš nepřítel, již bude poražen. Ó úžasný nebeský dar, nebeský dar, ó úžasný nebeský dar.

2 2. Buď pokoj s vámi, pastýři, a nemějte již strach
2. Buď pokoj s vámi, pastýři, a nemějte již strach! Dnes narodil se Spasitel vám v těchto končinách, tu nedaleko v Betlémě, položen v jesličkách. Ó úžasný nebeský dar, ó úžasný nebeský dar.

3 3. Tak promluvili andělé k pastýřům betlémským a jejich strach byl přemožen tím zpěvem radostným: Od Boha Otce samého, že světu dán je Syn. Ó úžasný nebeský dar, ó úžasný nebeský dar.

4 4. A duší prostých pastýřů se jásot rozezněl, vždyť toužili a čekali, že přijít brzo měl. Ten dávno prorokovaný, sám Vysvoboditel. Ó úžasný nebeský dar, ó úžasný nebeský dar.

5 5. Tu zanechali stádo své a běží noční tmou a větrem z běhu prudkého až pláště se jim dmou, ve stáji chudé betlémské to Dítě naleznou. Ó úžasný nebeský dar, ó úžasný nebeský dar.

6 6. Ten z čisté panny zrozený, náš Spasitel a Pán, v té chudé stáji na seně pastýři uvítán, šepotem vděčných modliteb je k spánku kolébán. Ó úžasný nebeský dar, ó úžasný nebeský dar.

7 7. Nuž, k modlitbě nechť s radostí se skloní každý z nás a v opravdovém bratrství prožívá tento čas a lásku znovu nalezne, když Láska našla nás! Ó úžasný nebeský dar, ó úžasný nebeský dar.


Stáhnout ppt "1. Bůh s vámi, blahoslaveni jste lidé tento den"

Podobné prezentace


Reklamy Google