Astrologie.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…za vším hledej tělo ženy
Advertisements

Horoskopy KLIKNI ZDE.
Humorný horoskop Kozoroh Vodnář Ryby Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_INOVACE_221_ORIENTACE_V_ČASE Téma: ROK, ROČNÍ.
ORIENTACE NA OBLOZE.
Souhvězdí.
Medvědi.
Pes …a jeho plemena.
Téma: „TYPOLOGIE OSOBNOSTI V PRAXI“
Vesmír – souhvězdí zvěrokruhu
VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU -1
PROJEKT PŘEDPOVĚĎ POČASÍ Předpověď počasí na
HVOZDÍKOVITÉ Caryophyllaceae.
Rodina a její členové v horoskopu Astrostředa
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Vzrůstem malý Pružný Chytrý Výborný stratég Vystudoval vojenskou akademii Velký Silný Udatný Od malička cvičen k boji Bojuje většinou sám Drobná Prostá.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Výchova k občanství.
Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.
Slovenský kopov.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Pejsci.
Anglický plnokrevník Martina Kotíková.
R O Z H O D O V Á N Í Patří ke klíčovým manažerským dovednostem (ve všech oborech a oblastech života): - výroba, finance, informatika, doprava, služby,
END 1.Přítelem 2.Druhem 3.Milencem 4.Bratrem 5.Otcem 6.Učitelem 7.Vychovatelem 8.Kuchařem 9.Elektrikářem 10.Instalatérem 11.Mechanikem 12.Návrhářem 13.Stylistou.
LOL.
Podle psychologů totiž způsob konzumace tohoto nápoje odhaluje osobnostní rysy člověka O sebevědomí, stresu a sexuálním životě člověka může vypovídat.
Znamení zvěrokruhu Kůrková, 4.b.
Opál Lukáš Gottwadl.
Zvěrokruh Seminář z fyziky Autor: RNDr.Zdeňka Strouhalová
Bajka a její znaky.
a zručnost umět ji správně využít...
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Výchova k občanství.
Hvězdy, souhvězdí 5. ročník
Savci.
Krumphanzlová, Maňáková
TVAROSLOVÍ – PŘÍDAVNÁ JMÉNA ORLÍ JITČINA ZELENÝ ZIMNÍ HLADKÁ SESTŘIN MALÉ OTCŮV ZLÝSLANÁ HUSTÉ PSÍ CHYTRÝ.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_2_11_Osobnost člověka Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Vytvořila Ing. Lenka Hřibová, Březen  Definice  Rozdělení  Schopnosti  Temperament  Charakter.
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ AutorIng. Dana Sobotková Ročník5. Datum ŠablonaV/5 Č. materiáluVY_52_INOVACE_55 Vzdělávací.
PSYCHOLOGIE OSOBNOSTI – DYNAMICKÉ SLOŽKY Mgr. Jiřina Boušková.
Humorný horoskop Kozoroh Vodnář Ryby Beran Býk Blíženci Rak Lev Panna
Občanská výchova – 7. ročník, Člověk a jeho osobnost
VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU-2
Kozoroh – Pro ženy: Žena, co zrodila se na Kozoroha je samá ruka, samá noha když ruku v klín jí vložíte a do trávy ji složíte rukama nohama.
I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
PSÍ PLEMENA Bernardýn, milý obr.
I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
NÁZEV ŠKOLY:ZŠ Dolní Benešov
OBČANSKÁ VÝCHOVA - 9. ročník
M A G I E B A R E V.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
VY_32_INOVACE_12_01_vesmír (Křížovka)
HVĚZDY- SOUHVĚZDÍ - GALAXIE
Děti Marie Terezie.
VY_32_INOVACE_18_Výprava do vesmíru I.
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Temperament, charakter, motivace
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
(Andrias davidianus). Velemlok čínský je největší mlok na světě Měří kolem 115 cm, ale může dosahovat délky až 180 cm Važí kolem kg Živí se hmyzem,
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Charakteristika.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Kalendář 2010 Kutná Hora.
PODOBNOST A ODLIŠNOST LIDÍ
Transkript prezentace:

Astrologie

Beran (21.března - 19.dubna) Kouzelníci a čarodějky narození ve znamení Berana jsou energetičtí, plní nadšení, přímí, nezávislí, tvořiví a netrpěliví. A protože beran si svou cestu proráží silou, bývají kouzelníci nebo čarodějky tohoto znamení také agresivní, prchlivý a vytrvalí.

Býk  (20.dubna - 20.května) Podobně jako u býka se i u kouzelníků a čarodějnic můžeme nadít nesmírné síly, vytrvalosti i tvrdošíjnosti. Býci ale bývají považováni také za spolehlivé, vřelé, trpělivé a umělecky založené.  

Blíženci (21.května - 20.června) O Blížencích se tvrdí, že jsou všestranní, živí, zvídaví, chytří a výřeční, i když často povrchní. Stejně jako mytická dvojčata Castor a Pollux, po nichž je souhvězdí pojmenováno, jsou prý i Blíženci oddáni svým rodinám.

Rak (21.června - 22.července) Raci jsou považováni za intuitivní, soucitné, náladové i houževnaté. Mívají smysl pro rodinu a domov i bohatou představivost. Podobně jako rak mohou být navenek tvrdí, ale uvnitř poddajní.    

Lev (23.července - 22.srpna) Lvi bývají popisováni jako samostatní, někdy sebejistí, velkorysí , nesobečtí a hrdí. Stejně jako tato kočkovitá šelma mohou být také panovační, odvážní a rádi středem pozornosti.

Panna (23.srpna - 22.září) Panny jsou pokládány za analytické, pečlivé až puntičkářské, bystré a kritické, se sklonem k perfekcionismu. Kouzelníci a čarodějky tohoto znamení mohou rovněž být zdrženliví a opatrní.

Váhy (23.září - 22.října) O váhách se říká, že si potrpí na eleganci. Bývají dobrosrdečné, idealistické, romantické a inteligentní, často ovšem nerozhodné. Pro Váhy může být typická vyrovnanost citové a rozumové stránky a uvážlivost.    

Štír (23.října - 22.listopadu) Štíři jsou náruživé, tajnůstkářské a silné osobnosti, které si dlouho pamatují utrpěnou křivdu. Podobně jako opravdový štír i kouzelníci a čarodějnice, narozené v tomto znamení, dokážou být rychlí, neohrožení a udeřit v pravý čas.

Střelec (23.listopadu - 21.prosince) Střelec bývá zobrazován jako kentaur napínající luk. O Střelcích se říká, že milují volný prostor, kouzelnické sporty a zvířata. Jsou čestní a přemýšlivý, ale také nepokojní, dobrodružní a veselé mysli.

Kozoroh (22.prosince - 19.ledna) Podobně jako kozy mají být i Kozorozi stálí a spolehliví, nedat se odradit nebezpečím a být schopni poradit si se vším, co jim stojí v cestě. Bývají prý též ctižádostivý, se smyslem pro řád, ukáznění a praktičnost.

Vodnář (20.ledna - 18.února) Vodnáři mají pověst originálních, přátelských a idealistických povah, i když někdy uzavřených a umíněných. Tradiční spodobnění ukazuje postavu se džbánem vody - symbol ochoty pomoci a nesobeckosti.

Ryby (19.února - 20.března) Jak se sluší pro toto vodní znamení, Ryby prý často milují vodu a plavání. Jsou citliví, vnímaví, mají vyvinutou představivost a schopnost vcítění, ale říká se o nich i to, že jsou nepraktičtí a neschopní vnést řád do svého života.