Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU -1

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU -1"— Transkript prezentace:

1 VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU -1

2 KOZOROH Má jediný cíl.Pevné odhodlání ukořistit toho pravého muže,na kterého by mohla být pyšná a který se stane dobrým otcem. Bude budovat kariéru,ale mnohem spokojenější bude v pozici manželky muže s dobrým postavením.Ztrácet čas vášnivými objetími,zatímco budoucnost vypadá nejistě, není její hobby.O tom ostatně svědčí i životní příběh Johanky z Arku,typické představitelky znamení Kozoroha.

3 RYBY Ryba zřídka zkouší zastínit svého muže,nechá si přivolat taxi,vyslechne jeho povídání o tom , jak je báječný.Jediné,co tato žena chce je, aby ji muž chránil a opatroval.Má ženské kouzlo a muže přitahuje.Ve znamení Ryb se narodila Elizabeth Taylorová.

4 VODNÁŘ Vodnářka má v lásce dánu věrnost, k životu potřebuje volnost pro své zájmy a přátele.Penězům nepřikládá důležitost,je půvabná,chytrá a neobyčejně přizpůsobivá všem společenským vrstvám.Nebývá žárlivá,na to jí nezbývá čas. Se svým bývalým druhem klidně zůstane v přátelském vztahu.

5 BERAN Žena tohoto znamení se dokáže obejít bez muže snadněji než kterákoli jiná.Požaduje absolutní volnost před sňatkem i po něm.Nepočítejte,že se z ní stane domácí tvor,který bude štěstím bez sebe u domácího krbu. Tyto ženy bývají ve svém povolání velmi úspěšné a zřejmě budou mít i dost zájmů.Přesto v domácnosti udělají vše,co bude potřeba.Rozhodně není sobecká. Se svým přítelem se chce dělit o všechno,od bankovního konta přez své přátele až po své sny. I když od muže hodně vyžaduje,vrátí dvakrát tolik.Je neskonale štědrá,pokut jde o čas, sympatie,majetek i peníze.Musí být na muže hrdá,aby ho dokázala milovat. Nedokáže žít bez milostného prožitku, touží po trvalé lásce a není jejím zvykem mít více milenců.Žena Beran je vůči sukničkářům a playboyům imunní, ale zoufale ji přitahují idealisté, je nesmírně žárlivá.

6 BÝK Žena ve znamení Býka je velká žena
BÝK Žena ve znamení Býka je velká žena.V mnoha směrech je kombinací většiny ryzích vlastností,které každý muž hledá a zřídkakdy najde.Dokáže zvládnout každou krizovou situaci,která se jí postaví do cesty.Není příliš žárlivá.Stojí pevně nohama na zemi,je to životní praktik.Má přirozenou snahu brát lidi takové,jací jsou a to mnozí muži oceňují.Bude od muže očekávat,že jí oplatí její slepou loajálnost.Muž,který se ožení s ženou Býkem,si nevezme uplakánka ani zlatokopku.Bude od něho očekávat že se o ni postará a sama přispěje svým dílem.

7 BLÍŽENCI Muž,který se ožení s ženou ve znamení Blížence, si zajistí nejméně dvě rozdílné ženy.Tato žena si nenechává obvykle zmatek způsobený vlastní složitou povahou pro sebe.Je vtipná a inteligentní společnice a velká milovnice. Žádná jiná žena nemůže okouzlit vynalézavějšími způsoby milování a takovým půvabem.Je to skvělá kamarádka a dokáže zachovat ženskost.Žena Blíženec bude upřímně věřít,že miluje,ale přesto ji budou přitahovat i jiní muži.Pokut není stále se svou láskou,dokáže na ni zapomenout rychleji než jakákoli žena jiného znamení.Blíženkyně je rozmazlená.Typickou představitelkou byla Merilyn Monro.


Stáhnout ppt "VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU -1"

Podobné prezentace


Reklamy Google