Prezentace společnosti Metrostav a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
ročního hodnocení personálu v Metrostav a.s.
Inovace, inovační projekty a úloha klastrů (obecný náhled) Ivo Vondrák VŠB - Technická univerzita Ostrava
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
Obecná východiska, zdroje ►Mezinárodní soustavy kvalifikací ►Národní soustava kvalifikací pro terciární sféru ►Projekt Q-RAM/ Národní kvalifikační rámec.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Studijní program Stavební inženýrství
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Spolupracujeme se školami
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
Třetí role vysokých škol - spolupráce s průmyslem a soukromým sektorem 10. zasedání předsednictva Rady VŠ 22. března 2007 V. Kebo, B. Tremlová.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Uplatnitelnost absolventů bc. oborů a výhody profesního zaměření Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu,
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Úvod Proč studovat informatiku?
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Kariérové poradenství v Tranzitním programu pro neslyšící APPN, o.s. Projekt Tranzitní program pro neslyšící je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Fakulta zdravotnických studií
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
současná medicína vyžaduje dokonalé technické zázemí,
Úvod Proč studovat informatiku?
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
Personální strategie mezinárodní firmy
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Přednáška Akce: Přednášející: Eva Wernerová | Odborná asistentka | VŠB – TU Ostrava, Fakulta stavební | TFM Vzdělávání.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Centrum jazykového vzdělávání Language Centre. VZNIK A ČINNOST CJV bylo zřízeno rozhodnutím Akademického senátu Fakulty humanitních studií na návrh děkanky.
Podporujeme zájem o odborné vzdělávání Helena Úlovcová Národní ústav odborného vzdělávání Konference Budoucnost odborného školství, Praha,
Představujeme Vám projekt TechIN - Propojení studia a praxe, TEMPO TRAINING & CONSULTING s.r.o. Okresní hospodářskou komorou Karviná. který realizuje společnost.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Katedra elektrotechniky
Cesta k uplatnění na trhu práce
Fakulta zdravotnických studií
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Fakulta zdravotnických studií
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Architektura a život ČVUT & FAKULTA ARCHITEKTURY
ŽĎAS PRO STUDENTY.
václav havlíček uchazeč o volbu kandidáta na rektora čvut v praze
Studijní program Ošetřovatelství
Setkání kariérových poradců Louny –
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Transkript prezentace:

Prezentace společnosti Metrostav a.s. Projekt Inovace studijního oboru Geotechnika, CZ.1.07/2.2.00/28.0009

Představení společnosti Spolupráce se školami Uplatnění pro absolventy Podporujeme Referenční stavby

1971 ….. jako úzce specializovaná firma na výstavbu metra Představení společnosti 1971 ….. jako úzce specializovaná firma na výstavbu metra

Představení společnosti Metrostav: se sice za 43 let hodně změnil, ale nezměnil snahu patřit v oboru k nejlepším je univerzální stavební společnost pokrývá klíčové segmenty stavebního trhu v České republice má silnou tradici v podzemním stavitelství - stavby tunelů, metra,kolektorů, štol realizuje všechny druhy staveb včetně jejich změn a kompletních rekonstrukcí působí na domácím trhu i v zahraničí

Spolupráce s vysokými školami Spolupráce se školami Spolupráce s vysokými školami Podporujeme vzdělanost i celoživotní vzdělávání a považujeme je za nejlepší investici pro budoucnost. Dlouhodobě a úspěšně spolupracujeme s  vysokými a středními školami, které jsou nám oborově nejbližší. Vzájemná spolupráce je pro nás významným přínosem, nejenom proto, že k nám přicházejí mladí perspektivní zaměstnanci s novými myšlenkami a přístupy, ale také přirozeným propojováním praxe s teorií. Naše smluvní vysoké školy Fakulta stavební ČVUT v Praze Fakulta strojní ČVUT Fakulta architektury ČVUT v Praze Fakulta stavební VUT v Brně Fakulta stavební TU-VŠB v Ostravě Fakulta podnikohospodářská VŠE v Praze Česká zemědělská univerzita v Praze

Adaptační program pro absolventy VŠ (příp. studenty Mgr. oborů) Spolupráce se školami Adaptační program pro absolventy VŠ (příp. studenty Mgr. oborů) krátkodobé i dlouhodobé placené praxe s možností jejich zaměření na zpracovávané diplomové (bakalářské) práce přidělení osobního patrona po celou dobu, konzultace s firemními manažery a specialisty zázemí silné a stabilní společnosti a zajímavou práci na technologicky náročných projektech rychlejší kariérový růst a s tím spojené vyšší finanční ohodnocení (v případě absolvování praxe ve firmě již v době studia) adaptační kurz pro nové absolventy VŠ individuální program řízené pracovní adaptace pod vedením odborného garanta možností individuálního kvalifikačního rozvoje

Od absolventů (studentů) očekáváme: elán a ochotu pracovat, dále se rozvíjet, být otevřen novým poznatkům komunikační a prezentační schopnosti (nejen ústní a písemný projev, ale i celkový způsob vystupování) nejen odbornost, ale i dobrou znalost cizích jazyků, práce s PC (znalost angličtiny je v současné době nezbytnost), ŘP práce v týmu, orientace na cíl, samostatně kreativně a analyticky myslet mobilita po ČR i do zahraničí Martina 7

Podporujeme

Referenční stavby Administrativní budovy, bytová výstavba, nákupní centra, hotely Stavby pro zdravotnictví, školství, sport Rekonstrukce budov Stavby pro průmysl Tunelové stavby Železniční stavby, silnice a mosty Metro ČOV, kanalizace, kolektory Vodohospodářské stavby Developerské projekty

Administrativní budovy, Hotely

Zdravotnictví, Školství, Sport

Průmysl

Tunely, Železnice, Metro

Mosty, vodohospodářské stavby

Děkujeme Vám za pozornost www.metrostav.cz